Veckorna bara flyger förbi

Nu har ännu en skolvecka här på Lillsved svept förbi!? Det går så snabbt och vi gör så mycket på dagarna att man inte ens hinner fundera på att ha långtråkigt. Men idag känns det att vi kör på i ett högt tempo haha... En PowerNap efter skolan var svår att undvika men ack så skönt. 
 
Den här veckan har vi smygstartat med studierna och fått våra första uppgifter. Vi har lekt massvis och hållt igång utanför skoltid med bl.a. spinningpass, orientering, yoga, mysiga promenader, myskvällar, pluggstunder i solen, gympapass och mera MYYYS!! 
 
Det som ändå är det som blev lite av veckans höjdpunkt var det äventyr som jag, Madde och Evelina drog iväg på igår. Vi tog bussen in till stan på eftermiddagen för att delta i Kari traas tränings event "Urban training"som leddes utav flera välkända träningsprofiler. En av de som jag ser upp till mest, PT- Fia, var en av de som ledde oss igenom stockholm under kvällen som bjöd på diverse olika styrka och parövningar för att sedan avslutas med yoga stretch i solnedgången. Får ju inte heller glömma att nämna goodiebagen som ingick ;)
"Du är inte alltid fri att välja omständigheterna i ditt liv. Men du kan alltid välja vad du vill göra av omständigheterna."
 
Björnkram 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback