Sälen och alternativ träning

Hemkommen från Sälen efter en skön läger vecka. Lägret bjöd på en grymt fin första dag, resten av dagarna var lite burrigare.. ;) Men som ekan sa så var det ett perfekt utbildningsväder med snöblandat regn och grader runt nollan (Y) Gick helt okej, men som sagt så känns det att kroppen är nedtränad och ligger "nere i källarn" som man brukar säga. På onsdageftermiddagen bjöd programmet på skidgångsintervaller där vi fick grisa på uppför slalombacken, fick en känning i hälen som jag tänkte inte kunde vara något annat än ett traditionellt skavsår. Visade sig när jag kom tillbaka i i stugan efter passet att hälen hade svulnat upp och intagit en klart blåare nyans. Nu i helgen konstaterades det att jag dragit på mig en inflammation i hälsenan... Menmen det är väl bara att tänka positivt. Har redan fått laserbehandling vilket nog kommer att snabba på läkningsprocessen och nu får jag också chansen att träna lite annorlunda träning som man kanske aldrig gör annars :D T.ex. igår körde mammsen och jag ett "mördarsimmarpass" (tyckte jag iaf-.-). Det är då jobbigare än man tror å simma, och med mamma på banan bredvid kan man ju inte ge sig i första taget ;) Varje 50m och 200m blev som en tävling på blodigt allvar och även fast mamma varit värsta pro-simmar'n så fick hon se sig slagen i de flesta fallen (ily mammi hehe). Har också intagit pluggmode denna helg då jag har kemiprov till veckan....höhö.. Denna gång ska jag lära mig om pruttgas och andra roligheter (Y) I eftermiddag drar jag mig tillbaka till Mora igen. Har ju fått värsta taxichauffören i form av Rejne som inte bor så långt ifrån mig här hemma, så det blir till å åka med han :) Gr8. Nu ska jag plugga vidare lite, så bajbaj. 
Första dagen då vädret var underbart
Rejne aka taxidriver på läxläsningen
En av de finfina fjällturerna
Och lite pluggish
//Björnen
 
 
 
 

A little holdin' never did anybody any harm...


Och våra drömmar, har inte glömt dem, tvärtom, jag har en plan, Charles Ingvar Jönsson

Packar. Imorn Sälen.

Fredags ★ ♥ ☀ ✿ ♛ Chill

Freeedaaaag!!! äNTLIGEN. Idag står mys med Emmsi på schemat! Var helt offoffoff i skolan idag så det känns välbehövligt :) Skönt med vilodag också, kände att min kropp var i behov av det. Blev en liten promenix istället. Lyckades dra på mig ett fakking skavsår på den timmen jag gick.. typiskt. Dom kommer när man minst anar dom kan jag ju säga. Maja går runt i lägisen och packar för fullt :DD På måndag drar vi till SÄLEN som ni kanske redan vet, men jag ska pränta in det i era hjärnor så att ni blir fett avis!!! :D Ska bli så himla skönt! Heidårå ;)
//Björnen

VÄRSTA FORSKAR'N

Hemma från några kuliga dagar i Vassbo där jag varit på "forskarläger". Själva forskandet gick ut på att min grupp skulle försöka att hitta ett nytt antibiotika med hjälp av olika bakterier och kryddor å grejjor. Det var faktiskt roligare än jag trode att det skulle vara och våran forskarsnubbe Lasse var en riktig stereotyp på en äkta forskare + att han såg ut som jultomten :D Var där med TE11 som inte är min egen klass, fast med många skidisar i klassn så kände jag mig som hemma ;) Fett skön klass var det iaf och lärde känna några nya coolingar. Måste ju skryta lite med att min grupp vann priset för bästa presentation också woopwoop hehe.. Nu är jag tillbaka på törpet igen och det känns ganska sköönt. Man blev lite halvt hjärntvättad när man levde livet som en riktig forskare. Nu ska jag soooova. Är helt slut. De två sista fartpassen på fartperioden har genomförts idag och dom kändes helt ok. Mission completed. Imorn blire en skoldag och sen på måndag bär det iväg på läger igen. Den här gången till SÄLEEEN :DDDD LÄNGTAR SÖNDERR :D Gonatt påer!
 

Fartperiod

Nu har jag kört igång med höstens första fartperiod :D Dagens förmiddagspass var också första intervallpasset efter min förkylning. Kändes oförväntat bra. Tror inte att det hann hända så mycket på de dagarna jag var förkyld vilket är en jäkla tur (Y) Nu ligger jag här i sängen helt sluuut och väntar på att lunchen ska bli klar (älska att vara hemma och få service ;). Taggar också inför eftermiddagens intervaller som också ska köttas igenom :)) Efter dom blire till å kolla på Sam o Zacks fotbollsmatcher, dom ska tydligen spela två på raken idag :) Det blir kult! Sen bär det av hemåt Mora igen för att packa inför nästa veckas "forskarläger" i Vassbo.. kult eller nåt..! Herrå, nu ska jag sova lite innan lurren.

Feel Again




ANTON 18(!) ÅR

Idag är det inte bara en tråkig dag pga. 11 september attacken och allt det där trökiga nejnejnej.. Idag är en bra dag för idag blir Antepante Hedlund hela 18 år!! Woopwoop! Även fast du är den som kan gå mig på nerverna och reta sönder mig, så är du faktiskt också en av dom man skrattar mest åt av alla här på skidgym! Hahaha din dryge knäppis! Tror att din dag har varit bra hittils och nog kommer den att bli lika bra i kväll på er killdejt också ;) Tänker komma in och tigga lite tårta av dig sen :D GRATTIIISS KOMPIIIS!!!! :DDD 18 FÖFAN! Inge mer plankning för din del, nu är det bara att köra på! 




Sleepmode ON

Guran åkte fram i morse när jag hade sovmorgon. Sov fett länge idag. Ganska najz. Snart bär det av till skolan för dagens enda lektion. Engelska är det som ska förgylla min dag. Det blir kul. Jag mår bättre idag. Snart är slemmet borta. Kult. Woop. Hejdå.

Hockeymatch och Dödskallar

Häy! Idag så åkte jag, Julia, Elsa och Kalle till Leksand för att hejja på Elsas och Julias kompisar från Mjölby i deras hockeymatch. Det var finalen i nån cup som dom har spelat nu i helgen (Y) Det var kul att dra iväg en sväng. Blir inte till å göra så mycket annars när man är förkyld. Efter matchen då vi väl var i Leksand så åkte vi hem till Kallis och The Dyvik Family! :D Kul å träffa Jörgen och Britt-Marie en sväng :) Vi blev bjudna på fika och jag passade på att vara lite i min bästis Annis rum hihi. Fatta att jag var hem till Annabanana utan henne. Skumt! Efter att ha rotat igenom alla hennes saker, läst hennes gamla dagböcker, kraschat hennes prylar och rivit ur hennes garderob över hela golvet (fingrarnaikors) for vi vidare mot Sågmyra och lager 157. Idag hade de inte så mycket att bjuda på som var i min smak, men hittade en efterlängtad dödskalle sjal som jag letat efter ett tag :DD Fett najzz! Utslitna satt vi oss i "Lådan" som Kalles bil så fint är uppkallad och drog oss tillbaka till Mora. Var så stört åksjuk idag, brukar komma i perioder det där. Men räddningen blev att jag somnade utan så stor ansträngning på vägen hem trots de krokiga vägarna från Leksand och hemåt. Nu sitter jag här i soffan och myser lite med min nya sjal. Strax bedtime :)

Dom drog till FJäLLEN!

Kan passa på att bjuda på en ganska najzz video made by Kingen, Rejne, Anton, Ollis och August!
Skidgym grabbzen
 

REHAB för en träningsnarkoman?

Har precis varit på en föreläsning om infektioner i näsa, öga, mun. Mycket passande då jag lyckats dra på mig en skitförkylning..... Ska iaf bara "chilla" ett tag nu och knarka ingefära te och halsdukar så att den är över lika snabbt som den kom. Så går det när man inte lyssnar på kroppen ordentligt antar jag, som vi fick höra under föreläsningen. Även fast man försöker hitta andra vägar än att vila, så är det i slutändan alltid det enda svaret. Så nu är det bara att slappa på, kanske är bra att låta huvudet börja längta och plågas lite efter att träna. Kanske är ganska bra att få låta träningsnarkomanen inom mig verkligen visa att detta inte är okej och ninjakicka alla virusar i mig! Who knows. Only the future can tell höhö! Tjo brudz och grabbz have a najz evening. Det ska iaf jag ha med mina mysigaste och skönaste kläder! Mamma tipsade om att hon brukade göra någon slags meditation för cellerna -.- fråga mig inte.. hon är en liten knäppis (ily mammis). Kanske är värt ett försök ändå ;)
Gday /B
 

Just one thing missing, then I'm immortal ♥

"Do what you want to do. People may say it's not possible. But if you want it you'll make it."
//L.B

Team Atomic/Salomon

Vilken helg!!!! Superfettmegakul har den varit. Har fått träffa alla i teamen och vi har fått snurrat i tunneln, testat lite skidor, fått lite prylar, ätit god mat, åkt livrädd med Jackie till Ica å köpt godis. Ja, vi har hunnit med en del på bara två dagar. Narree! Känns som att det kommer att bli en riktigt rolig säsong i år och kan inte undvika känslan av att det känns lite extra proffsigt att tillhöra ett team :)) Skönt å veta att det alltid finns någon med på tävlingarna som har det man behöver och mr än gärna hjälper till med det mesta! Riktigt kul ska det bli!! Längtar så jag nästan spricker till säsongen nu. Gaaahh, den här helgen gav verkligen en extra sparring inför vintern kan jag säga. Nu jäklarrr börjar man bli taggad ;)

Hejsvejs // da bear ;)