Efterfest

Blev ett 5 dagar försenat födelsedagsfirande för pappsen när alla äntligen var hemma och samlade :D Grattis igen pappa!! Du är bäst :*
Älskar er världens gosigaste björnar 

MaRkNAD

Japp, då var man hemma över helgen. Gött att ta det lite lugnt å ladda batterierna och se till att bli helt frisk nu efter urladdningen i måndags, så att träningsåret kan få börja på riktigt :-D Har hittat en massa nya perfekta "springa på stig låtar" som jag längtar efter att få missbruka! 
 
Idag har jag, Tilda och Hannis varit på norbergs marknad. Åkt lite karuseller, köpt kolor, testat peruker, ja standard grejor man gör när det är marknad helt enkelt. Har också insett att en ny kärlek för glass som jag aldrig känt tidigare har vaknat till liv. Mitt nya "vara sugen på sak" är helt klart glass i alla former och smaker!! Mums. Tydligt vårtecken antar jag ;)
 
Har också grillat och ätit ute på altanen för första gången i år här hemma!!! Muuuumms vad gött. 
Ett stort fan som ville ta en bild med mig (tanten)
Mamma ville också vara med och måla lite
Välkomnade en ny berlock till mitt armband :)
En bra dag i en by där jag växte upp! Godnattkram :*
//Björnen
 

Igår var det STORA Björnens dag

Igår fyllde världens bästa pappa år. Jag älskar dig pappsen!!! I helgen ska vi fira dig ordentligt med en massa tårta och mys <3
 

KUNG HELG MED BÄSTA VÄNNERNA

I torsdags åkte jag, Maja, Anna, Moa, Anton, Emil, Kingen, Rajne, Leo, Månsi och Forsen till Åre för att spendera några roliga dagar i backen och bara leva livet. Vi anmälde även två lag till skutskjutet som är en störtloppstävling nerför Åreskutan. Blev en galet lyckad helg som jag kommer minnas för resten av mitt liv. Vilket gäng vi är!!! Vi är kungarna, riktiga rockstars! När vi kom hem igår runt halv 6 på eftermiddagen var alla trötta och längtade efter en godnatts sömn för att ta ikapp några timmars förlorade. Men, när vi kommer hem får vi reda på att om en timme bär det iväg mot Lövåsen och att treornas årliga deltagande av SEM som är ett så kallat extreme skidmarathon på skaren skulle äga rum idag. Så det var bara att packa om med blandade känslor och packa in sig i skidgymbussarna. 
 
Så idag har jag alltså åkt skidor i 10 timmar. Det här träningsåret kunde inte börjat bättre då man cashade in lite timmar till träningsdagboken ;) NU ÄR JAG SJUKT TRÖTT. Blev ett nytt rekord i antal timmar på ett och samma pass så det är jag grymt nöjd över. Kroppen känns lite mör nu, men efter att tryckt i sig en pizza och blivit bjuden på glass av pizzasnubbarna så är energinivån lite bättre igen. Nu kan jag inte längta nog länge efter sängen så HEJDÅÅÅ NU SKA JAG SOVA <3<3<3
SEM
Dagar jag minns för resten av mitt liv. JAG ÄLSKAR ER <3 

VÅR

Idag har det seriöst kännts som äkta vår ute. Tog fram brädan och åkte och köpte glass, var ute utan jacka (gangsterrr!!!), behövde inte skynda sig hem från skolan pga fryser ihjäl. :D Kingking! Älskar våren på skidgym. Alla kommer liksom ut och umgås lite mer ;) Nu väntar sängen och träning imornbitti. Love this place man
Snart så glider man runt i shorts igen!! Gött `*_I_*´
 

Swaggie

Halkbanan kan jag nu checka av och i eftermiddag kan även religionsprovet checkas av. Listan blir mindre och det gillas.

En mycket speciell persons dag idag

Inte någon mindre än min snart 3 åriga sambis Maja fyller 19 år idag!!!! Maja och jag har alltså stått ut med varandra i den lilla lägis vi bor i, i snart 3 roliga, sjuka och allmänt kungliga år på skidgym. Maja har fått känna på alla mina jag och vet nog bäst av alla hur jag är och fungerar i de flesta situationer. Du är min bästi och även fast du är min lilla sten som försöker att hålla sig från att ge alltför många kärleksförklaringar till mig hehe så vet jag att vi alltid kommer att ha varandra!! Och erkänn.. du tycker jag är världens bästa!!?? :** Idag ska jag se till att göra din dag så bra som det bara går även fast det är måndag vilket betyder att det är den mest fullbokade dagen i veckan. Träning, skola, körlektion, skola, middag å styrka i ett! Men eftersom du är en superkvinna så vet jag att du kommer att klara av allt det här och ett redigt fördeledagskalas på samma gång! Nu skriver jag: puss, kram och jag älskar dig, även fast jag vet att du inte gillar överflödiga sliskigheter ;) Du är min dampMaj forävör <3
Du är bäst! Grattis på din dag min bästa <3
 

Ekan the man

Idag lärde Gustav mig att "åka kloss" på dagens "EkansA1dödentempopass". Det innebar att jag skulle åka så nära honom jag bara vågade för att det skulle bli en lite behagligare resa. Tror Ekan var på knäckarhumör idag och klart så var jag på plåsterhumör och vägrade släppa honom och killarna. Nu är jag trött. Sjukt fint var det iaf på Siljan där vi åkte en finfin runda på ca 24km :) Ikväll drar jag till Bruksvallarna för att hejja lite på alla snabbingar. Blir ingen tävling för mig då jag fortfaranade inte gjort alla tester klart. Men tränar gör jag för fullt igen :D Gäller ju bara att lära sig att tyda kroppens signaler ;) En perfekt tid för det nu!
 

Men baby jag vill bara leka mer

Sitter i lägisen i Mora och bara gör ingenting. Borde kanske öppna fysikboken(!) men så fort jag börjar läsa i den får jag helt plötsligt lust att gå och mysa med sängen. Blir trött av att bara tänka på det. Är mest trött nuförtiden. Kroppen håller nog på att laddar upp batterierna lite extra bara. 
 
Gitarren åkte fram så fort jag kom hit. Har saknat den såhär(!!!!!!) mycket under lovet. Så jäkla skönt att sitta å plinka på den i soffan. Behövs inte så mycket mer än så för att slappna av. 
 
Undrar vad som händer i Mora just nu? Här på törpet är det då rätt dött iaf. Känner mig lite som en vaktmästare. Jag och husen liksom. 
 
Imorgon ska jag hejja på mina bröder som ska kötta lite tävling i Grönklitt. Blir näst sista tävlingshelgen för säsongen. Tror dom kommer att vara snabba!
 
Dethär med att jag inte tränat på snart en månad. Känns ju rätt sjukt. Har gått över steget av att man är depp över det vilket är skönt. Bara det att dagarna blir så himla långa och tråkiga. Vad man än hittar på så får man liksom inte den där lilla kicken ni vet. 
Det jobbigaste är när folk säger "men va bra, då kan du ju lägga ner mer tid på skolan"-.- Nej, blir ju typ död av att tänka. Jag tycker att det är lättare att plugga när man tränar. När man är sjuk så blir ju typ hjärnan mos. Så måste det väl vara för dom flesta eller? Varför nöter då alla? Konstigt.
 
Over and out Björni
 
 

I've always been a shit on TV games cause your brother always beats me

Blev en ofrivillig dag i sängen idag. Sitter och kollar runt på lite olika födelsedagsönskningar och lite potentiella resmål för familjen i sommar :) Varför inte passa på att drömma sig bort till lite ljusare tider när man ändå ligger här å lider..hehe. Ahmen herrårå!
"I'm out of touch I'm out love I'll pick you up when you get down and out of all these things I've done I think I love you better now. I'm ot of sight I'm out of mind I do it all for you in time and out of all these things I've done I think I love you better now." Ed Sheeran Denna man förgyller mina dagar med sin vackra stämma alla dagar i veckan. 

 
 

Godis för själen