Bryta ihop och komma igen!

Efter att nästan gått in i väggen efter strul hit och dit med allting, är jag nu hemma i Ingolsbenning över helgen och landar. Den där jobbiga klumpen i magen som har växt fram ur högen med allt jag måste göra ska bort. Jag ska inte ha några höga krav på mig själv längre och jag ska bara göra det jag tycker är kul till 100%. Allt annat kan jag göra till högst 80%. Jag känner iaf att allt börjar ordna upp sig igen och jag känner att den här helgen ska gå till att bara försöka stressa ner och hitta tillbaka till där allt var chill. Jag ska helt enkelt bryta ihop och komma igen som man brukar säga. ++++ att nästa vecka drar vi på skidgym till Sälen på träningsläger!!! Jag kan säga att det inte kunde komma vid en mer perfekt tidpunkt. Nu känner jag att jag bara behöver släppa St Mikael ett tag och bara fokusera på det jag vill mest, träna och vara med alla underbara skidisar. punkt .
JAG ÄLSKAR DIG SKIDGYM!

Det bubblar i mig!

Jag vet inte vad som är felet med mig!??? Jag kan inte sitta still en sekund och koncentrera mig. Jag kan inte sitta still ALLS!! Det känns som att det kryper i mig och att jag måste få ut all energi på något sätt!!!!!!!!!! Ena sekunden är jag normal och andra sekunden sätter det in... HELT STÖRT! Vad ska man göra liksom. Okej lite mer ingående på känslan: 1. Jag är som vanligt. 2. Det börjar att ila och sticka i kroppen (typ som när man får "myror" i kroppen eller när man biter ihop tänderna hårt). 3. Jag får lite halvt panik och måste typ mosa ner någon (oftast björki för att hon låter mig dampa lite på henne hehehe...). 4. Känns som att jag skulle kunna springa flera mil.... 5. Springer runt/hoppar runt/är allmänt irriterande. 6. Allt blir tomtomtomt! hmmm..... vad händer lixpix?


SNÖÅNGEST!

MÅSTE BARA FÅ SÄGA ATT JAG SAKNAR VINTERN SÅ ATT JAG FÅR ONT I MAGEN!
Ville bara säga det. Kramizar!

Rullisar, rullade ner på stan och rullade runt elljusspåret!

Så kan man sammanfatta den här lördagen. Gick upp 7 och taggade inför ett persiut pass. SATAN vad kallt det var ute (-grader?). Sen drog jag Emmsi, Annis och Gurris ner på stan och checkade in moras utbud av huvudbonader mm....hehe... sen drog jag iväg på ett löppass :)) På vägen hem från passet stannade jag på friidrotts banan där Julia, Elsa, Kooli, Holmgren och Jocke lekte lite höjdhopp, längdhopp och hundra meter. Känns som att mina friidrotts talanger inte är de vassaste men försökte mig på några hopp höhö.... Nu sitter jag med Emmsi, Anni och Gurris i emmannas crib och myyser! :DD What a day! Här kommer några bilder från dagen..
Kan inte bli bättre!

STRUKTUR


It's all about the wordplay!

Hej igen! Mitt bloggande går på högvarv denna morgon! Fick bara lov att lägga ut den här låten som gör mig så sjukt glad! PEACE OUT från mig och Anders. "-Jag är en dum jävla gås, och ni ba gäss!!"
Tjooo!
PEEACE!

Morgonpigg??

Hejsan! Nu sitter jag och Anders i mitt rum efter att med ångest ha insett att vi egentligen hade sovmorgon idag. Kult. Istället för att vi ska börja åtta så skulle vi tydligen börja 20 i tio idag (Y). KUUL! Nu har jag slösat bort hela två sovmorgonar den här veckan. MEN DET ÄR INTE DÅLIGT för nu ska nämligen jag be Anders lägga upp några grymma låttips på bloggisen :D...
Anders låttips:
Hejsvejs!

På toppen av backen

Idag tränade vi skidgångsintervaller på Gesunda berget. Det är ett av mina favvis pass för att det är så stört fint uppe på toppen. Med trötta ben efter att ha sprungit upp och ner för berget några gånger stannade vi på toppen och tog några fina pixx..
Fiint dä! Puss på er :D

SOVMORGON med ett stort S!

Ibland är det bara så sjukt skönt med en sovmorgon. Idag har jag sovmorgon fram till lunch, så varför är jag vaken? Jaja, det kan väl vara skönt att hinna med lite saker på morgon också! Är ju pigg och så iaf vilket är ett plussss! Nu ska jag käka frukoost!
Skönaste låten att börja dagen med!

Rullskidstävling och tårtkalas!

Hejhejj! Idag har jag åkt min första rullskids-halvmara!! Det gick bra och fort som tuuusan med eagle sport på fötterna.. Det blev en andra plats för min del och fick en SupersköN mössa att ha i vinter (Y) Efter en lång tågresa från Stockholm är jag nu tillbaka till Mora och har kollat på Antons alla nya grejjor! ANTON FYLLER nämligen 17 ÅR IDAG!!!!! COOLT VA!!?? GRATTIS!!! När han kommer tillbaka från Innebandyn så blire tårtkalas MUMS!
mössaN
FÖDELSEDAGSBARNET som ingår i skidgyms snyggaste par Antemaja! (majas bild)
Jag in action fast inte precis på rullskidor, men på det underlag jag önskar att det vore idag!
TJINGELING!

 


Tjolololololo

Hejsan! Idag är det JÄTTE många som fyller år kult nog! Så jag måste passa på att säga GRATTIS till alla er som gör det. Det är faktiskt hela två skidgymare som fyller år också. JOCKIS och OSKAR! Så nu ska jag gå och äta en kaka som Björki och Anni har bakat! Ses herråråååå!

Jag lever faktiskt!

Nej, jag är inte död. Jag har bara inte haft en dator på ett tag nu eftersom min gjorde en redig vurpa och har ett stort fett ärr över hela skärmen hehe... men snart är den tillbaka och då ska jag ta upp mitt bloggande igen!
Idag har jag iaf sprungit Bjarnerundan med Björki och Anna. Det var fett blött och efter många stopp på myren med kisspauser och lindafötterpauser så kom vi tillbaka till Hemus efter 4.55h. Sega, menmen så kan det vara ibland. Det blev iaf en skön tur även fast man var lite less på slutet. Nu gäller det bara att försöka att hämta sig igen efter dagen. Mat, mat och mera mat + sooova är det bästa receptet tror jag!
Nu ska jag föröka ta tag i mitt läxberg. Hur mycket jag än vill att de ska göra sig själv och försvinna, verkar det inte fungera. Hmm.. det gäller alltså att Sätta igång tankeverkstaden och lösa lite mattetal och skriva lite engelska uppsatts och kemilabb (Y) DET SKA BLI SUPERKUL!! typ. HEJDÅÅ!!!

PS. JAG SAKNAR VINTERN!! jätte mycket :'((((