Spa frälst

Ikväll så unnade jag, Maja och Moa oss något litet extra :) Vi gick på Spa och fick massage!! Så sjuukt jäkla skönt. Tackar gud för att det finns sånna ställen<3<3<3 Känner mig ungefär som en Buddha nu. Svävar runt på små fluffiga vita moln. Helt klart något man bör göra oftare :) 
 
Nu sitter jag i verkligheten igen och försöker få någon liten bild av vad det är vi ska ha på fysikprovet på fredag...? Hmm, verkar inte klicka riktigt med vad min hjärna anser är logiskt. Förhoppningsvis faller det på plats tills dess :)
 
Efter den här dagen har jag insett att det är värt att skämma bort sig själv, Jämt. Hela tiden. Alltid.
Varför inte liksom? ;)
 
Fatta najs att bo i värsta munktemplet och inte försöka lära sig mer än sina egna tankar! Bara lista ut sig själv liksom och inte stressa upp sig över något. Buddist kanske vore nåt? 
 
Kram på er

Emma Björklund

Min bästa kompis Emma, är vad man kan kalla "en annan femma".
Vissa säger "för bra för att vara sann", men kanske är du hennes dröm man?
Emma är en sån som alla gillar. Såklart att hon är eftertraktad bland många killar.
Nu är det så att jag tycker att, hon ska få sig sin drömprins min lilla katt.
Så om du är lite sugen på kärlek, hör av dig till mig och var inte vek.
Men Emma är bara värld det bästa, så jag kommer nog gallra ur de flesta.
Har du en satans jäkla tur, klarar du mitt test med bravur.
 
Nudu Emma ska det hända grejer, för du är en sån som sticker ut bland alla tjejer.
//Björnis dejtingservice

I will die before I surrender

Sm veckan blev ju en ganska stor flopp för min del. Tur att jag har ett par år på mig innan jag ska vara högst upp i dom sammanhangen ;) På stafetten lyckades jag iaf rycka upp mig och göra ett bra lopp (Y) Bara att göra om och göra rätt! Längtar till Ulricehamn så jag kan få tillbaka den bra känslan i kroppen igen!! 
//Trött och sliten björnflicka
 
Maajjgaaaad vad trött jag är!!!! Bara försöka hålla mig frisk nu! Komigenkroppisch jobbajobbajobba!

SM vecka och drömklänningar

Tjo! Idag har jag varit helt hyper hela dagen tills ungefär nu. Har bara haft så himla mycket överskottsenergi så att det bara inte har gått att sitta still. Iiiilar i benen!!! Känns bra med tanke på att jag drar på SM imorn för att tävla alla tävlingar som veckan har att erbjuda :) Börjar med persiuten på onsdag, stafett på torsdag, sprint på lördag och distans på söndag! Ska bli riktigt kul att möta alla de stora som Kalla (om hon blir frisk, pepparpeppar) och resten av eliten. Får se hur snabba dom är egentligen ;) 
 
Nu på kvällen har jag och Anna drömt oss bort till studenten och försökt hitta fina klänningar!! Ååå vad det ska bli kul att få göra sig fin och gå på bal å grejor :-----)))) Längtar! Det svåra att det finns så himla mycket fint att man inte riktigt vet vad man ska välja!?!?? Vi kom fram till att vi nog måste sy våra egna klänningar om dom ska uppfylla alla våra krav!
 
Nu måste jag packa!!!!!!!!!!!!!skärpning!!! /Heidå
 

Härlig dag❄

Att vara i skolan en sån här fin dag gör ju bara att man blir ännu mer ofokuserad på lektionerna än vanligt! Längtade ut till eftermiddags passet som idag gjordes i Grönklitt då det var lite mindre kallt däruppe:) sjuukt vad fint det var!! Åkte ut på vägspåret där man åker över myrarna! Höll på att bli kvar där då solen gick ner. När jag stod å fotade på vätskepausen stannade en tant bredvid mig och sa "det blir inte vackrare än såhär du", höll med henne till tusen! Fick även många blickar på mig då jag har klippt till min buff värsta smart så man slipper frysa, tror många var lite avis ;)

Ska bli skönt att ha en lugn helg kvar i Mora med vilodag imorn :) men innan jag får ta min chilliga vilodag så ska jag hänga med Mr Holmgren ut på en liten löptur + styrkepass! Sen blire fredags mys :)

Björnkram 🐻💕


Nobeldag✨

Idag har vi haft en riktigt intressant dag i skolan. Det var den så kallade Nobeldagen och vi fick välja olika seminarier att gå och lyssna på. Jag gick till en mikrobiolog där jag fick lära mig vilka ämnen i kroppen som kan ge mig bättre syreupptagnings förmåga samt vad man ska äta för förbättrad sådan. Riktigt intressant föreläsning faktiskt! Gick även till en fiskebiolog som pratade om hur Östersjön påverkas av massa saker. Föll mig inte riktigt i smaken hehe. Sist men inte minst lyssnade jag på Anna Laurell, världsmästare i boxning och kemist. Hennes föreläsning om olika kemiska processer kanske inte var det jag fastnade mest för hos henne utan det var när jag fick chansen att prata med henne på rasten. Insåg vilka oerhört cool tjej och disciplinerad individ hon är. Frågade massa om hur hon höll motivationen uppe, hur hon kombinerade studier och idrott på ett bra sätt samt hur det kändes att vara på OS:))) pratade också om massa annat som gjorde att jag blev sjukt imponerad av henne! Som henne vill jag bli! Fann min solklara förebild!!
Efter föreläsningarna fick vi gå hem och klä upp oss inför Nobelmiddagen :) var supermysigt och aasgod mat!! Lätt den roligaste skoldagen på länge! :)
Godnatt påer ❤


Ganska mys

En av mina favoritplatser här i Mora är hos min syster och Ellen! Just nu så skulle jag inte kunna ha det mysigare än att gosa sönder Tildas säng tror jag :)) och det allra bästa är att vi bakar semlor, mums! Då vet ni ;) herrå


Skola, kyla och en jäkla massa blod!

Idag har vi tagit lactat prover på träningen samtidigt som vi köttat lite intervaller. Blodigt värre!! Väntar spänt på resultatet ;) Hoppas att man håller bra fart så man inte får skämmas! Annars har det varit en helt vanlig dag med skola och skidgymhäng:)

DM helg ❄

Dm helgen har varit grymt kul!! Blev två guld :D På distansen kändes det grymt bra och tog en klarare seger en den som jag och Mallan tog i stafetten igår. Då skiljde det endast en fot till andra laget som bestod av Emilia och syrran. Syyynd siss ;);) Mallan spurtade som en gud och lyckades glida förbi Emilia. Kung! Fick även träffa min favorit mini sumpis Josefin :) Var också som vanligt riktigt kul att bo hos familjen Larsen där man alltid känner sig som hemma!

Idag har vi trotsat kylan och kört ett distans pass i Vika. 2 timmar i -25°C är inte att leka med.. satan vad kall jag var sista timmen :(( Nu har jag iaf tinat upp och hunnit att gå i skolan på dagens enda lektion, engelska. Faast, blev mest lite snapchattande till Lotten :-D Ganska mycket roligare! 

Ligger just nu helt död och försöker återhämta mig inför måndagsstyrkan ikväll! Gud ge mig styrka! Är just nu inne i slutet av en period där jag tränat på ganska rejält så det börjar kännas att jag gör något. Har typ ont på ställen jag inte ens visste jag hade muskler på. Najs! Men man brukar ju säga att det ska kännas att man lever, och det gör jag! Såååaatteee ah hejdå, nu behöver ni inte veta nå mer kanske.. eller jo juste, mitt ben mår bra :D Nu är jag som vanligt igen! 50 nyanser av Björn ;) kram påer 

 
 

Hej Mora!

Tillbaka hemma i Mora efter min första cup för säsongen i Östersund :) Gick helt okej i lördags där jag slutade på en 9:e plats. Ville såklart nå A-finalen men det ville inte mina ben... Igår kändes det som att formen börjar komma krypandes. Öppnade stabilt och bra för att sedan kunna öka andra varvet. Var lite för modig i första nerförslutan där det slutade med en redig krasch i första bästa kurva. Adrenalindampig som jag blev tänkte jag inte så mycket, blev bara fett förbannad och köttade vidare.. Märkte sedan då nästa uppförsbacke kom att smällen hade tagit ganska rejält på lille kroppen. Blev premiär på att DNF:a.. Kan inte säga att det kändes kul att inse att man behöver kliva av, men aja, man måste ju våga satsa ibland även fast det inte riktigt blir som man tänkt sig alla gånger hehe. 
 
En kul sak är att Anna dampi Dyvik flyttat in hos mig och Maja i veckan då Emma känner sig lite halvkrasslig. Kul med en liten bäbbe att ta hand om. Känner mig som en riktig extra morsa!
 
Nu ska jag ta tag i mig själv och hoppa in i duschen efter ett najs pass på måndagsstyrkan :)) Ska också göra lite bra övningar så att benet vaknar till liv snabbast möjligt efter den lilla insidenten igår!!
 
Herrå // bJöRnEn

Nyår i Tänndalen

mästerkockarna Pappa Svedlund och pappsen som levererade go'middag
Familjen Björn, mysigare och knäppare kan det inte bli ;) 2013 nu kör vi!