Älskade blodsugare

Jaaaeee.... Nu börjar jag bli ganska less på att vara seeg!!! Känns som jag har myror i hela mig som väntar på att få bygga ett eiffeltorn eller nåt... Massa energi som vill ut, men så fort jag försöker anstränga mig blir jag lika trött som efter en 3mil...Hatar att vara sjuk! Men, inte är jag bitter för det inte! Nänä, idag har jag inte rört mig så mycket utan setat i soffan och pluggat kemi (dutti flicka) tills jag åkte in till doktor Emma. Där fick jag ta massa prover och annat roligt för att se vad det är för fel på mig (Y). Antagligen är det inget allvarligt, men man ska alltid vara på den säkra sidan ;) Fick ta blodprover (gjorde stört ont även fast det inte brukar vara nå problem, aouch) och ekg så nu väntar jag bara på resultaten! Doktorn var typ en av de snällaste och bästa jag någonsin träffat tror jag. You rock Emma!! :D
 
Jag blir så himla kreativ av mig när jag är sjuk. Drömmer mig bort bland tidningar och bloggar där man kan hitta massor med inspiration i alla kategorier :) Ganska skönt ändå!
Jag ser mig själv som ett tomt batteri som bara behöver laddas ett tag nu. Desto lugnare jag tar det, desto fortare blir jag frisk och kan träna igen. Precis som en telefon. Desto mindre man använder den desto fortare laddas den upp ;)
 
 
Ey då

Hemma bäst ♥

Ligger hemma i soffan. Japp, hemma i Ingolsbenning. Beslöt mig för att åka hem då jag dragit på mig en förkylning och inte orkar göra mer än att just ligga i en soffa och mysa. Inte så kul att dra på sig det här nu med tanke på att säsongen precis dragit igång, men jag tror inte att det gör så väldans mycket. Har en bra grundträning i mig som en förkylning inte kan ta kol på. Nu gäller det bara att vila och inte stressa upp mig över att jag är sjuk. "Vilan kommer automatiskt" som Ekan brukar säga när man blir sjuk. Han talade även om för mig idag innan jag åkte hemåt att det bästa med att vara sjuk är att man blir frisk sen ;) True Ekan! Nu ska jag kurera och bara umgås med mami, papi och världens bästa bröder. Är det på något ställe man blir frisk snabbt så är det här hemma :) Har precis fått agerat domare åt Samuel och Zackarias då dom körde chinstävling och bänkpress lyft. Mina Biffar! ;) Nu längtar jag tills mamma och pappa kommer hem från jobbet så att vi kan myysa allihopa! Mora bra men hemma bäst :)
/björnen

Radioactive Cover

Hade lite tråkigt och om någon annan också har det kan ni ju lyssna på mig när jag sjunger den grymma låten Radioactive ;)
Tjingeling /Björnen

Beneath your beautiful

Mör i kroppen och knoppen efter en lägervecka i Bruksvallarna!  Perfekt timing med en vilohelg då vinterstudion går på TV :D LISA "maskinen" LARSEN!! VAD HON KÖÖR!! Grym! Så sjukt stolt över henne :))) 7a i världscupen är ju rena drömmen :D GRATTIS KOMPIIISS!!!! Snart ska jag lyssna på dig när du pratar i vinterstudion. C.o.o.l.t.! Ha en skön lördag för det ska jag ;)

Premiär och lägerstart

Nu har jag hunnit med årets tävlingspremiär i Bruksvallarna samt första passet på skidgyms årliga Bruksvallsläger. 
Premiärens första lopp, 10km fristil, i lördags gick helt okej, men kände inte att kroppen riktigt kommit in i köttarmode än. Så fick till ett helt okej lopp med en hyffsat stark avslutning!
Detta loppet gjorde att jag kände mig lite revansch sugen igår under säsongens första sprint. Prologen kändes helt okej, hade fortfarande inte den där "rätta" känslan i kroppen. Fast, det här med prolog brukar inte vara min starkaste gren! Fick till en bra tid som gjorde att jag fick bra utgångläge inför eftermiddagens efterlängtade heat. Ååååå vad jag tycker att det är kul med sprint heat! :DDD Nu hade jag vaknat till liv. Jag kände hur smilet bara växte när jag åkte fram mot starlinjen. Jag var på G!! Vann första kvarten och kände att jag faktiskt hade chans till en toppplacering!! I semin var det tajtare, men tog mig utan större problem vidare till den efterlängtade A-finalen! Ojojojoj vad kul det var! Fick till en grym start och la mig i rygg ut från stadion. Kände hur mjölksyran växte i benen då första backen kom och låg helt plötsligt på en 5:e plats..... Då backen var avklarad och vi började svänga ner mot stadion igen kände jag att det var nu jag hade chansen att avancera i fältet. Tog i så att benen bultade nerför backen och fick upp en grym fart inför sista kullen, där jag tog mig förbi upp på en 4:e plats. Men, det var ju en pallplats som jag ville ha så det var bara till å spurta :D Med en fällning över mållinjen tog jag min första pallplacering under juniortiden!! SÅ JÄKLA KUUUUUL!!! :D Känner att säsongen inte kunde fått en bättre början efter gårdagens tävling! Så jäkla gött :D nu sitter jag här på hotellet i bruks och bara myser efter första distanspasset. Här kommer jag må gott i en vecka ;)
//Björnen

See You Again

Packar, men det går trögt nu. Finns så mycket annat man kan göra. Men efter att varit på så många läger så går det typ av sig själv när man väl kommer i rätt "flow" så att säga! Fatta att jag ska tävla om 3 dagar!?!? OMG! Känns helt sjukt :)) Har inte riktigt fattat det än, men det brukar slå mig kvällen innan efter att man åkt banan och slipat lite på vallning och form. Imorgon kväll bär det iväg mot mitt favvis ställe på jorden, Bruksvallarna :DD Ska bli sjukt kul!
Har precis varit på middagsdejt hos Anders som bjöd mig och Maja på en aasagod ugnspannkaka! What a man! Nu ska jag försöka få tag på Emma Turken Björklund som sa att hon skulle baka morotskaka och ville att jag skulle vara med :D Inget man tackar nej till precis ;) Har varit så sjukt glad och överpigg idag. Ganska najs feeling in ma body jaoo!! Tjo!
Bjuder på en typisk fjortisbild... hejhej dårå /Björnen

Glad och trött

Imorse blev det ingen sovmorgon trots att det är helg, nänä! Ställde klockan som vanligt bara för att vi anordnat en träningstävling :)) Var riktigt kul å känna på tävlingsformen lite innan säsongen drar igång med brukstävlingarna nästa helg :D Det gick bra och nu är jag sjuukt trött efter en rejäl urtömning av kroppen imorse och en heldag i skolan. Det har varit öppet hus så har fått lov att ha riktiga lektioner på en ?lördag?? Ja, knäppt jag vet. Men nu får jag iaf vara ledig på måndag (Y) Soffan, vindruvor och Så mycket bättre med Maja och Moa är det som lockar mest just nu, så det är precis vad jag ska göra. Tjaoo

Pumpapumpa på kvällen

Nyss tillbaka från ett kul, lite sådär halv slappt gympass med Annisen och Andirsen! Biff som f@!"#€n!! ;)
 

Den viktigaste personen i mitt liv

MAMMA fyller år idag!!!! Min allra trognaste läsare och manager. Tänk vad du är bra, alltid lika gla. Tänk vem jag varit utan dig och ditt damp. Ibland undrar jag vem som är äldst egentligen, du eller jag? ;);) Ungefär 90% av tiden vi är tillsammans så skrattar jag åt dig min knäppa mammis. Men även fast jag och Tilda ofta driver med dig hehe så vet du att vi älskar dig mer än allt annat <3 Utan dig finns inget vi ju! Saknar dig redan fast vi sågs för 2 dagar sen bästis <3<3<3 Hoppas du får en superduperbra dag hemma i skogen. Jag älskar dig min fina mor <3
DU ÄR BÄTTRE ÄN ALLT GULD I VÄRLDEN /Din bästaste lille björn flicka
 

Jag är dina drömmar, den som aldrig säger nej

Nu sitter jag äntligen hemma i Mora igen och bara myser. Har dock inte orkat gå in i duschen efter kvällens måndagsstyrka... Har haft ett grymt lov med mängder utav skidåkning i alla dess former. Men har samtidigt längtat tillbaka lite till vardagen här på skidgym. Här har man det ändå riktigt bra faktiskt :') Idag fick jag gå upp tidigt då jag och några grabbar skulle åka till Falun för att köra det årliga Vo2 maxstestet för att se om man lärt kroppen att den älskar syre, så att den vill ta upp mer ;) Det hade jag allt dunkat in i min kropp vilket var kul å se :DD Det är ett riktigt mördarpass detdär men på något vis så tycker jag att det är riktigt kul. Var nästan så att jag ville göra om det efteråt, även fast man mår lite smått illa efter den första urpumpningen. Nu ska man väl försöka hitta skolknappen i hjärnan så att man inte glömmer bort den totalt. Nu är det iaf bara 12 dagar kvar tills jag gör premiärloppet i Bruks så det är bara å hålla ut i skolan innan det bär iväg på tävlingen som fortsätter med en veckas läger i underbara Bruksvallarna :))
//Björni The Beast