Sköna dagar

Njuter av livet på skidgym och passar på att göra lite roliga träningspass. Igårkväll blev det tennis med svärföräldrarna och imorse blev det en magisk start på dagen med kingen och rajne. Vi drog och åkte långfärdsskridskor på en tjärn i Säs där isen var så klar att det kändes som att man åkte på vattnet!! Sjukt fint. Ett riktigt meditationspass ;) En kaffe och kaka på det så var vi nöjda :-) Nu väntar en långdusch och en långlunch. Underbart att vara fyra och kunna njuta lite extra av vardagen utan en massa måsten ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tävlingspremiären check

Kort sammanfattning. I början av säsongen kan formen svänga som en berg och dalbana. 
Fredag: Inget köttarmode.
Lördag: Köttarmode, megakul, på g.
Söndag: Prolog=stum å less, heat=helt ok, kul.
 
Vill ni läsa mer om mina och sumpans prestationer kan ni gå in på sumpanelit.se och läsa om helgen.
 
 
 

Brown eyed girl

Hittade en sida på internet där man kunde ändra ögonfärg haha rätt coolt att se hur man skulle kunna se ut i andra färger. Älskar bruna ögon och skulle lätt kunna tänka mig själv i ett par mörka sådana.

Det finns nog en mening bakom allt

Kom pecis hem från mitt allra sista Bruksläger med skidgym.....:( jag slutade med en minnesvärd vurp under sprintpasset som kommer att få mig att aldrig glömma mitt sista läger ;-/ men som Coah Krille sa så är det ju bättre att satsa allt istället för att fega i utförsbackarna ;) Resulterade i en finfin lårkaka på vänsterlåret och en mörbultad ryggåröv status! Blir nog skönt att vakna imorn ;) MEN lägret var inte bara en vurp, det var så himla mycket mer och så himla mycket roligare grejer som hände! Älskar verkligen att åka iväg på läger och bara kunna tänka på att äta, träna, sova och bara vara i fjällen och njuta!
 
Lägret började i måndags. Vi åkte upp på morgonen och kom fram till Brux till lunch. Vi packade in oss i våra rum och tog det lugnt ett tag innan vi drog ut på första passet som för mig blev ett klassiskt A1 distans pass. Så himla skönt att stå på snö. 2.30h bockades av i spåret och med lite hållningsstyrka på det tillsammans med Svensson, Moa och Monten var första dagen en riktigt bra inledning!
 
På tisdagen var vädret underbart. Solen sken och graderna höll sig mellan -3° och -5° vilket är det mest drömlika förhållandena man kan ha som längdis. Bestämde mig för att åka ensam på det här passet som en slags meditering ;) Kan ju säga att tiden rullade på nästan lite för fort under det här passet och med hörlurar i som ljöd av mina favoritlåtar hade 4 timmar snabbt passerat! Blev ett riktigt härligt långpass. Man känner liksom inte att man blir trött under pass som detta.... förren efteråt haha! Satan vad trött jag blev efter lunchen då det väntades intervaller.
Klassiska intervaller var det som stod på schemat. Jag körde några 8 minutare som faktiskt kändes riktigt bra :) Jag tycker nästan att det är så att intervallpass är mycket lättare att genomföra än distanspass när man känner sig trött. Det är liksom lite lättare att hitta motivatonen för. Man vet ju liksom att man bara behöver fokusera som mest när det väl gäller i de få minuterna man faktiskt kör intervallen, resten kan man bara chilla p. 
 
Igår (onsdag)! Vilken sjuuukt magisk morgon. Seriöst alltså. Kolla bara vad man möttes av när man gick utanför hotellet
Efter att ha blivit lite förtrollad av den fina regnbågen som faktiskt var en hel båge som gick över kariknallen (ingen bild kan fånga verkligheten, just sayi'n), så var det dags för ett klassiskt pass med inslag av stakning. Jag drog upp på fjället där jag mötte Daniel och Sarah som jag hängde med ett tag tills jag mötte Finn. Hängde med han ett tag för att få ut lite mer tid på passet och i slutet anslöt Julia D. En fin tur på 3h med riktigt fina vänner och kloka ord. 
Tröttheten efter lunchen var nu brutal så på eftermiddagen blev det en kort jogg på 40min och lite hållningsstyrka :)
 
Idag torsdag stod skate sprint på schemat, å ja... ni vet ju redan hur det slutade :S
 
På kvällarna bjöds det såklart också på den årliga dansbingon och ettornas afton! Lika kul som vanligt :D
Lite bus med Bjerrans packning var en av höjdpunkterna med världens bästevän August
Och alla måltider med denne lilleman... hahaha vet ingen som äter så långsamt! Du är kung min vän:*
Sitter nu hemma i Mora i min lägis med en molande kropp efter en hemresa med Oskar "snabbsomfan" Svensson. Kändes som att timmarna i bilen flög förbi lika snabbt som på tisdagspasset när vi rullade fram på vägen. Magisk stund vid koppången när vi lyssnade på just låten "koppången"! Very beautiful!!
 
Jag avslutade lägret tidigare då jag ska på en föreläsning om låtskrivning imorgon som ska bli riktigt kul :-)))
 
Hoppas allt är bra med alla ni som läser:) Nu ska jag försöka få ordning på min kropp till säsongspremiären i Bruksvallarna nästa vecka!!! Lite olägligt med en vurp nu alltså.. men det finns väl en mening med det antar jag! Har ju faktiskt lovat Lisa "sparven" Larsen att inte svika henne nästa vecka så har ju faktiskt inte så mycket till val som jag ser det! ;)
 
Ha det gött, björnkram :*
 
 
 
 
 
 
 
 

Flyter fram

Idag har varit lite av en "mysa i soffan dag"! Vaknade efter att ha fått sova ut ordentligt. Satt mig i soffan och hade frukost och plugg mys innan jag gick till skidgym på "klassmöte" inför morgondagens öppet hus i skolan. Efter mötet gick jag tillbaka till skolan, pluggade lite till inför dagens samhällsprov, gick och åt lunch med Emma och hade provet. Nu sitter jag återigen här i soffan efter ett prov som kändes riktgit bra :) Har faktiskt hunnit städa lite här hemma också. Så nu ska jag nog dra en sväng in till stan och fixa lite inför veckans höjdpunkt, fredagsmyset!! 
 
Var och hälsade på min Magnus från i onsdags till igår i Uppsala. Jobbigt att vi inte han träffa varandra längre, men man får vara glad över det lilla! Imorse vid typ 6 flög han ner till skåne för att tävla lite Tennis!! Matchen börjar typ nu och jag håller mina tummar för att han spelar som en Gud :D
 
 
 
 

Pustar ut och inväntar nästa drag

Nu är höstlovet slut och jag är tillbaka i min lägenhet här i Mora. Idag väntar en vilodag efter 0 av den varan förra veckan. Då var jag på läger med klubben i Bruksvallarna där det blev många timmar både på barmark och i skidspåret. En trött kropp har jag tagit med mig från lovet som nu ska få vila upp sig tills vi drar på läger till Bruksvallarna även nästa vecka. Då blir det däremot med skidgym:)
 
Var så sjuuukt jäkla underbart att få träffa min andra halva Lotten igen!!!<3 Familjen Sjödéns känns som min andra familj och jag blir alltid lika glad av att träffa dom! Jag får som ett extra superfulladdar batteri av att vara med Lotten och resten av sköningarna:*
 
Mamma kom upp i onsdags och då hon fyller år den här onsdagen som kommer och vi inte är samlade då, så tänkte jag, Tilda, Sam å Zack att vi skulle överraska henne med en god middag och en tårta när hon kom upp. Blev alltså ett en veckas tidigare Halloween kalas för vår fina mammis<3
 
En av höjdpunkterna under veckan var lätt Jacuzzibadandet med alla underbara rembosar i fredag
 
Säsongen börjar närma sig också!! Nu är det bara 3 veckor kvar till säsongspremiären som även den går i Bruksvallarna. Vilket ställe va? Kommer nog nästan att kännas som hemma när jag står där på startlinjen ;)
 
Nu blir det alltså en slags "mitt i mellan" vecka. Jag går från att ha skidor på fötterna och glida runt på snö, till att återigen få nöja mig med löparskorna, hjul mot asfalten och gymmet! Efter lägret i bruks hoppas jag att snön har anlänt på riktigt så att barmarksträningen kan läggas helt och hållet på hyllan! 
 
Hade tänkt försöka att åka till Uppsala till veckan också och träffa den som gör mig gladast i hela världen... men mitt schema ser helt plötsligt väldigt fullt ut!?!?? Vart kom alla saker att göra ifrån? Livet som fyra har ju hittils inte varit så där jätte ansträngande vad gäller skola och fritid, men nu den veckan jag verkligen hade velat ha det chill verkar varje dag vara fullbokad med prov, redovisningar och andra viktiga ärenden... jäkla skit då!
Börjar koka i mig snart om jag inte får träffa min Magnus!!!<3
 
Nu ska jag försöka få lite struktur på den här veckan. Sätta den på svart och vitt för att få ihop alla pusselbitar :)
 
Hoppas alla har haft ett skönt lov där ni fått göra det ni gillar mest! :) Björnkram