Världens finaste :')

Som jag saknar henne, den finaste och bästa på jorden. Inte alla som har sån tur att ha en så bra syster <3 Älskar dig utöver allt annat bästi!!!

Hej världens bästa fyrmänning, fast mest kusin !

Hej Lotten och Frida här! :D
Vi sitter i Linnéas stuga och kollar när hon byter om, she's so hot ! grrrr liksom
vi har varit ute och åkt lite skidor, linnéa kötta intervaller och hon åkte med några killar hur grymt??? megacoolt :D
sen knäppte vi kort, det var tänkt att Frida skulle ligga längst upp och att jag å björni skule lyfta upp henne men det gick inte så bra så hon stod på våra knän istället. sen har vi stått framför en tvkamera också!! dom ville göra värsta intervjun för att vi såg så proffsiga ut, men vi tänkte att våra sponsorer nog inte skulle bli så glada eftersom vi inte hade våra sponsorsaker på oss, och sen hade vi liksom inte sminkat oss och sen har jag en tyskjacka på mig så då kommer alla tro att jag är tysk och det skulle ju inte vara så lyckat ... aja vi tackade nej, va de jag skulle komma fram till :D
snart åker björni hem till mora och vi blir kvar i vårat lilla östersund, fast det är inte så länge till vi träffas igen, typ några veckor bara tror jag, eller det kanske är månader men det är på skidsm i borås i alla fall :D och vi räknade nyss ut att vi har träffats typ minst fem gånger this winter,de är typ rekord :DDD om man räknar med sen jag typ slutade med skidor .
här kommer lite snygga bilder från passet , enjoy !
hejdå linnéa du är bäässst och kommmer sakna ihjäl dig!!! lovelovelove you :*
hehe nu startar vi tv:n it för att gå 20 meter utanför dörren å se live ist ;)
heidååå :):):)

SM och marängsviss

Hejhejhejhej! Idag har jag åkt 10km skate mot dom stora tjejjorna! Kalla blev en klar segrare efter att åkt den tuffa banan hur snabbt som helst. Grym är hon!! Själv gick det helt okej, körde mitt allra bästa och fick några tuffa ryggar att försöka hänga (Y) än är det lite kvar innan jag kan utmana dessa grymmisar men det kommer ;)...
Nu har vi i sumpan laddat upp med marängsviss och gladiatorerna inför morgondagens klassiska sprint, så det kommer gå suupersnabbt för mig och Emilia :) Vi har också haft finbesök av Bente (bent) Rost som är och köttar lite SkidO SM! What a day :))
Tjao!

Gästbloggare Klas

Hej bloggen!
Idag har jag varit ute på mitt första a3 pass sen läääänge på den tuffa 5km banan i Östersund som ska användas på 10km fritt imorgon för damerna!
Efter en fin start nerför första backen då jag kände att jag hade bra glid trodde jag att det skulle bli en lugn tur runt varvet men trodde fel, Emilia som bestämt sig i tysthet för att knäcka sin far satte högsta fart från början och efter 2 min så började syran komma. Men lyckades hänga i då och med klart dåligt fäste uppför i obefintliga spår så blev de slitigt redan i andra backen. Lyckades återigen med bedriften att hänga med skejtarna och sedan blev de utför och vila!!
Återhämtningen gick dock inte som jag tänkt mig utan kände mig fortfarande halvstum när värsta jobbiga backen kom, flera minuter uppför som kan jämföras med backen upp från tunnelbanestationen Tekniska Högskolan till Östra station (Roslagsbanan). Trots att jag tränat i den backen (rulltrappan) 100-tals gånger så hjälpte det mig inte i den här stigningen.
Fick släppa några meter och sen kom jag aldrig tillbaka riktigt utan låg 20-30 meter efter konstant resten av varvet utan att komma tillbaka. Nöjd blev jag dock att jag inte bröt utan kämpa hela vägen utan att gena i slutet! Fick rygg på Johan Olsson inför sista springbacken men var alltför trött där så han avgjorde kampen mellan oss giganter där...
Väl nere på stadion sen där dom andra stod och vänta på mig så gällde de att se så fräsch och oberörd ut och hitta på någon ursäkt till att man hamna efter. Tyckte jag lyckades bra med det också och blev inte allför retad.
Väl där så bestämde jag mig att de fick räcka med 20 min A3 och gick upp till vallaboden där jag kände att syran i armarna fortfarande satt kvar när jag skulle sickla lite skidor så det gick inte att hålla något högt tempo där heller utan det tog sin tid!
Nu har jag dock orkat ta mig tillbaka till soffan där jag lever och väntar på maten.
Hoppas de blir god mat så jag kan ta igen min kaloriförlust idag för vill verkligen inte gå ner för mycket i vikt på bantarlägret!
Ha det bra!
Klas H

Chillar lite med fåret

Tjenis..! Ja, här sitter man. Men inte ensam inte, nejnej, har ju fåret liksom! Alla skidisar har precis kört en persuit tävling men själv chillar jag bara. Är nämligen min "alltmotallergin" dag idag. Tar sprutor varje tisdag för att vara på topp i sommar (Y). Hoppas dom har åkt superfort och köttat sönderrr.. men inte bryr jag mig.. nejnej... jag sitter ju hellre här..ensam.. nej juste, med fåret... typ..askul...jag vill inte alls vara med.... nejnej... ska väl chilla vidarerå! TJO!
Hoppas ni FÅR en bra kväll! :)

Lyssna på min nya låt här :)

Nu är en av mina låtar klar :)) Gjorde en fin liten video med massa random videos från mitt liv till såååå varsågoda och hoppas ni gillar den :)
//The King!

Inge Lagom I Landet Lagom!

Tjobrojalloho! Idag är en ganska så vanlig dag in da skola! Jag och Emma har varit dampiga hihihiahahehe... en cool sak som hände när vi sprang runt var att vi hittade en hemlig toalett som ingen mer än vi vet om! Cooolt! 
En dag som alla andra dagar helt enkelt... Emma har tom hunnit med sin dagliga brottningsmatch med Leo efter att han hällt vatten över dampisen (Y) EN TILL SAK, jo det är -20°C ute :OOO jaja, man har väl förstått nu att det antingen är för varmt eller för kallt. Inge lagom här inte nänä.. Blir att träna med den fina masken idag :)
Herrårå!
Klubbis Frätt på Läpp, Nehäpp Kotlett Tjolafjätt!

I Was Here

Finns ingen annan som henne... Lyssna bara på henne, hon är ju så sjukt bra så det finns inte. Den här låten gör så att man får ont i magen för att den är så bra, hennes röst!!?!?!, shit! Inte bara hennes röst, hon är så sjukt cool också. Hon är verkligen någon att se upp till.
Hon är beviset på att man kan få det man drömmer om, bara man kämpar tillräckligt hårt och inte släpper sitt mål med blicken.
//Björnen som inte sover!

Vilken brud!

Den här tjejen är bara 9 år och är redan hur grym som helst på att jibba! Cool cheyy, blir sjukt imponerad!
P.s. Maja när ditt ben blir obrutet får du visa mig hur det ska gå till jaoo! ;)

En riktig sprinter!

Hejhejhejhej uppdatering igen från Åsarna! :D Nu har dagen gått och det har gått fiiint! Hade nog nåt sånt där damp idag iaf. Kom in som 6:a i prologen vilket var helt sjukt stört bra! Tänka sig att jag har gått o blivit sprinter :)) Jag lyckades också hålla den placeringen då jag tog mig till A-final och körde mitt allra bästa som idag räckte till en 6:e plats. NYTT PERS I CUPEN JU! STOLT över mig själv kan jag säga :DD Nu har vi laddat om igen med supergod mat och bastu. Jag och Leo har stått för Orgelunderhållning (Y) Vi har också haft det årliga sumpanquizet som såklart vi junisar tog hem med en halv poäng mer än seniorerna VIKTIG seger kan jag säga och Leo och Jens har haft deras dagliga kuddkrig! Nu ska vi lyssna på ingrids avslappningsövning och få lite najsig massage innan vi går och lägger oss så att vi kan åka FETT snabbt imorgon! TJO!
Lilla sumpanstugan under soluppgången. Skön början på dagen.
Fick ett par högtalare i pris som testades på en gång... Fezzzt hos SUMPAAN!! ;D

Om 3 och en halv SMÄLLER DET!

Sitter här i Åsarna i min ensamhet... hehe nej men alla sover och Emilia och vallarna har dragit iväg mot stadion! Nu är det alltså bara jag och älgen som är vakna och laddar inför cupen. Om 3 och en halv timme så startar jag :DDDD Jag är fett taggad men har ingen aning om hur min kropp mår så det ska bli spännande. Det är iaf kul att det är skate! Sprint vet jag inte riktigt hur det ska gå, men man vet aldrig med mig. Jag kan få nå dampryck och åka hur snabbt som helst, eller så får jag det inte... En sak är iaf säker och det är att det ska bli KUUUL! :D ska fasen kämpa ihjäl mig!!! TJARRÅ!

Majas Messmörs Macka

Dagen idag har varit en bra dag idagidagidag... okej hej! Jag blir lite störd när jag tänker på att det är skola imorn..... jaja tillbaka till idag då! Idag har jag och Emma, eller "Em" som hon vill att jag ska kalla henne från o med nu, varit på stan lite och köpte en finfinfin present till Anna som fyllde år på nyårsafton (Y). Det blev lite smått o gott till vår bästa annibanani! Sen så hade vi tur och fick åka med Jockis och Kallis (KJ som Emma kallar för Kallis, kult) till Garberg där det var hur fint som helst nu! MaSSa snö kan jag säga er!
Vi åkte tills det blev mörkt, sen så drog vi hemåt igen!
Som jag sa tidigare börjar skolan imorn.... det blir ju..öh..kul!
Lite bilder från dagen dårå:
Jockis och Kallis har inte den riktiga talangen för det där med att fastna på kort...
Herrårå! :D

Jag laddar med tävling!

Nu har jag lagt upp allt så det är klart för morgondagens 10km klassiskt i Grönklitt. Vi fixade en egen tävling inför nästa helgs cup i Åsarna, så imorn blire att kämpa mot några skidgymare (Y). FETT TÄVLINGSSUGEN sååå godnatt allihopa.. nu ska jag sova så morgondagen kommer snabbare. TJO!

Helt sjukt underbart!

Vilken dag!!! Åkte till Grönklitt imorse, fyfääääään vad fint det är! helt sjukt!! Det var om att hamna i ett vinterparadis! Sitter och vilar upp mig nu hemma i Mora och väntar på att pappi och resten av familjen ska komma och hämta mig så att vi kan dra till paradiset igen! WOOP WOOP..lycka <3333
Tjobromackaflo!

Vilodag på torpet!

Hejhejhej idag har jag varit sälv här på torpet hela dagen (Y) Gick upp tidigt imorse och åt en redig frukost och gick ut och gick en sväng! Shit vad det snöade :))))) Mora är nu heelt vitt vilket gör det till ungefär världens bästa plats just nu. Har hunnit med mycket idag när jag haft en vilodag. Har gjort klart min svenskauppgift och lite andra pluggisgrejjor S.K.Ö.N.T. kan jag säga!
Kul att jag typ har dampat sönder till massa glad musik för mig själv också!!! FETT KULT! Här får ni lite skön musik ni kan bli glada av ni också TJARRÅ!
hA det GÖTT! :D