2 weeks to go

2 veckor kvar till sommarlovet... eller vänta!? MINDRE!! 10 DAGAR! :O Naajs! Bara tre prov kvar sen kommer det efterlängtade slutet på år 2 här i Mora. SkönT!
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att gått i skolan, fått tillbaka två prov, gått hem, åkt in till stan med bivi och Maja där vi hittade lite fina grejor och fikade (Y), åkt hem och fått håret fixat av Anna som är vår egen lilla frisör :D Nu sitter jag här i mitt rum och funderar på vad jag ska hitta på? plugga? äta? gå ut och kolla läget? chilla? kissa? dryga med nån? hälsa på en granne? Ja, ska som sagt fundera på vad ett tag till! Så hejsvejs så länge!
Slänger in en låt som jag inte kan få ur skallen. Grymt bra! En riktig hjärntatuering ;)

NP och Viborgsrace

Idag har jag gjort NP i matte D i fyra timmar (Y) gick hyffsat ändå tror jag :) MEN det var då inte dagens höjdpunkt. Långt ifrån. Dagens höjdpunkt var dagens viborgsrace som är ett klassiskt rullskidstest uppför viborgsbackarna. Lyckades persa med över minuten :D NÖJD CHEY!! Så det firades med en Ben&Jerrys mmmmmums vad den glassen kan göra en lycklig! Annars har kvällen varit ungefär som en vanlig bäst kväll här på stentorp. Grillning, kol-golf och en massa chill. Imorn ska jag ha NP muntligt i svenska så önska mig lycka till! Heiidåå. Här kommer en riktig bildbomb:

HARDCORE GOLFING! Gnatt påer imorn ska jag snacka satan på la suedoise! Herrå

23-05-08

Denna dag kan sammanfattas såhär:
*Har aldrig sprungit så mycket vilse i mitt liv. Jag och bivi trodde vi skulle dö och effektiviserade passet med 1 timmes övertid innan vi hittade tillbaka till civilisationen.
*Har aldrig pluggat så mycket matte i mitt liv. Jag och bivi satt från halv 1 till kl 6 och pluggade inför NP matte D imorn. Bra att börja i tid hehe..
*Har aldrig sett Maja och Anton så lika. Kunde knappt se skillnad på paret.
*Har haft en supermysig middag med skidgymisar :D
*Livet rullar på som det ska, det går bra nu!
Tjo! Imorn ska jag kötta NP och viborgsrace :D

Ganska superskönt väder

Ey, idag har det varit värsta bikinivädret här i Mora. Alla har varit ute och stekt och nu känns det att det är sommar på riktigt. UNDERBARRT! Det lite mindre underbara är att alla j#€%la  björkar har börjat blomma nu så att jag hamnar halvt i koma... Påtal om björkar och naturen och så, så gick mitt biologiprov fett bra idag! TACK Emma och Anders för att ni prentade in allt i min skalle 10min innan lektionen (A) ni var verkligen räddarna i nöden idag!!!
Nu sitter Maja och Anna och pluggar i köket och Anna sitter och skiter satan.. vafasen har hon ätit!? det är dagens mysterium. (nu kommer hon bli sur för att jag nämnde detta, men det är smällar man får ta). hAidå!

Back on track

MERHABA! Nu är jag tillbaka på samma gamla bana här i Mora igen efter en toppenvecka i turkiet. Men guud så seg man blev. Allt jag har gjort är att sola, äta, bada, äta, äta, äta.. ja ni fattar! Inte har jag rört mig mycket iaf. Känner mig ungefär som en slapp padda just nu (Y)
Första dagen så stekte jag och min syster sönderrr vilket inte var ett av de smartaste dragen i mitt liv.. blev helt supermega bränd och kunde knappt röra mig dagen efter vilket resulterade till en dag "in the shadow" så att säga. Inte så jätte kul. Vi bodde iaf på ett sånt hotell där man får äta hur mycket man vill hela tiden, vilket man såklart utnyttjade till hundra procentas de första dagarna.. herregud, vill inte äta turkisk mat på ett bra tag nu! Sista dagarna var man i nån slags matkoma och kunda knappt få i sig nånting.
3 av dagarna var det mindre fint väder och en av dom dagarna passade vi på att göre en hamam som jag berättade om tidigare. En annan av de dagarna drog vi in till Alanya och kollade runt lite. Man orkar då inte gå runt länge då varenda turk man ser ska försöka sälja en massa grejor eller säga någon "rolig" kommentar.. Nej, man blir lite mosig i skallen. Kunde nog varit bortgift med en hel drös turkishar vid det här laget.
Känns som att veckan var över innan den ens han börja och jag levde som i en annan värld. Var sjukt skönt att koppla bort verkligheten ett tag och bara vara. Meen, jag föredrar nog ändå att vara hemma och träna. För guud så det sprätte i kroppen när jag var där. Ville träna men eftersom det var så varmt, så orkade jag inte mer än att springa lite på stranden och gå ner på gymmet lite då och då. Är man som mig vet man att man hamnar som i en liten depression när man inte tränar. Inte många endorfiner tillverkas om man säger så. Det fick min familj smaka på lite under resan hehe.. sorry på den! Blir lite sådär mindre glad om ni fattar. Men nu är jag glad :D Och nu har jag en två tuffa veckor framför mig med alla tester och prov som ska göras. Imorn drar vi igång med cooper testet vilket ska bli mycket intressant efter en riktigt megalugn uppladdningsvecka. Bara att hoppas på att formen är fin ändå och kötta på. İyi bir tane!




Kan kanske lägga upp lite fler bilder sen, men just nu orkish jag inte det så tjingtjong!

Turklandet -mobbeinlägg

Befinner mig nu i ett stekigt land med många behårade män och fina sandstränder. Har nu varit här i 4 dagar och gjorde idag en "hamam" vilket är en massage med värsta köttar skrubbningen.. Man blir tydligen några 100g lättare efter att dom tagit bort en massa hud :S ja, nog kändes det allt! Turken var då inte försiktig iaf. Fast sen efter skrubben fick jag uppleva mitt livs skönaste massage!! Shit höll på att somna flera gånger:)) nu är man röd och fin må ni tro. Hoppas det lagt sig tills imorn så det går att steka vidare utan problem ;) tjao

Det närmar sig nu

IMORN ÅKER JAG HEM, PÅ LÖRDAG ÅKER JAG OCH STEKER! BOOOOHYAAAAH!!!!!!!! ;D
Den här dagen har förövrigt gått nå så sjukt långsamt. Både jag och Maja fattar ingenting!?
Skulle kunna gått och lagt mig för flera timmar sen.. helt slut! Nu ska jag packa ihop det sista sen blire bums i säng. Gnatt!

Nån mer som känner igen sig?

Snacka om att jag kände igen mig i det här till 100%! En till sjukt kul film av denna kille!!;D

BiFFiGT

Hej jag heter Linnéa Björn och jag gillar att styrketräna! Ja, den här veckan kan man nästan tro att det är det jag gillar mest. Har haft 3 styrkepass men endast 2 vanliga!? Ja, kroppen är biffigare än aldrig förr ;D OOOOCH om 3 dagar drar jag till Turkiet :DD Åå vad jag längtar efter att få ligga å steka på stranden med syrran! Ska bli så sjukt skönt. //Bearis
PEACE OUT LIKE A BAWS (Y).(Y)

18 ÅR FÖFAN!

IDAG är det min födelsedag och det började grymt superbra för att jag har världens bästa vänner som gick upp über tidigt även fast dom hade sovmorgon. Hörde lite skratt och uppsjungning utanför dörren, men så fort jag såg handtaget till dörren vridas ner låtsades jag sova sådär som man gör.. fick alltså höra en mycket fin sång! Dom hade med sig en supergod kladdkaka delux som blev frukost (Y).
Sen har dagen fortsatt superbra. Drog till med ett MVG på engelska nationella och hade en najsig rullskidstur med Emma efter skolan :D
Nu på kvällen har jag, Maja, Emmis och Antom haft kalasmiddag där det blev riktigt djupt snack om alla världens problem.
Sist men inte minst knackade det på dörren och en hel skara av skidgymare kom in med gitarr å allt! Dom grymmisarna hade skrivit om min låt till mig :'D Ååå vilken dag! Tänk att man kan ha sånna bra vänner som gjorde min dag PERFEKT! Puss å hej leverpastej!
Nyvaken flicka...

DEN SOM BETYDER MEST AV ALLA...

...är hon som idag blir 16 år gammal. MIN syster! Tänk att hon är min!? Hon är så himla bra på alla möjliga sätt. Hon är typ den ända som verkligen på riktigt förstår min humor och skrattar MED mig haha.. Tilda utan dig skulle jag känna mig som ett retard på heltid <3 Du och jag mot familjen vid matbordet!!! Det är typ bland de roligaste stunderna ibland. HAHhaha tycker synd om mamma och samepame som oftast får ta våra brutala skämt ååååå FATTA ATT VI ÅKER TILL TURKLAND PÅ LÖRDAG :D Du och jag i en vecka på beachen, kan det bli bättre??? GRATTIS min lille diva hehe... hoppas din dag har, är och blir GRYM!!! PUSS OCH KRAM JAG ÄLSKAR DIG MEST! <3
Du är bäst Heidå finis //fromthelittlebiggerbear

Vinst och födelsedag på låtsas

Idag har det varit orienteringstävling för Tildis och fotbollsmatch för Sam o Zack. Självklart vann Tilda (som var ensam i sin klass men vem bryr sig) och Bröderna, som tog hem matchen med 6-2! Grymma syskon man har. Det tråkiga med idag är att Samme det klantarslet har stukat foten så att den har svält upp till ungefär den dubbla storleken. Riktigt besviken är han då de har match imorn med.. men aja sånt man får leva med.
Den allra bästa saken med idag är att det ska vara min "låtsas födelsedag" idag. Jag fyller egentligen år på tisdag men eftersom jag bor i Morish så firas jag ikväll (Y) najs! Här får ni lite bilder från dagen:
Tjingtjing nu ska jag snart få äta lite tårta på min låtsas födelsedag :D /theBear

Förvirrande!

Igår var det typ sånt här väder ute
idag är det lite mer såhär
Här spelade vi volleboll igår. I bikini. Sjukt!
Meen om inte vädret piggar upp får man hitta på annat roligt :D T.ex åka kundvagn genom korridoren (Y)
Häidå!

STEK och fasadklättrare!

Jag säger det igen, VILKET UNDERBART SUPERMEGAGRYMT VÄDER! Har vart så sjukt skönt väder nu i 2 dagar. 20+ och shorts. AAaah äntligen börjar sommaren komma hit till Mora! Idag har varit en skön dag, inte så mycket i skolan så har kunnat spela fotboll och stekt satan. Fått bevittnat ett inbrott också.. eller ja.. Emma hade låst ute Gustav och Annis så Gustav fick spela hjälte och klättra på väggen och in genom fönstret (Y) allt är alltså som vanligt här på stentorp :D herrå

Jag kan härmed konstatera att det är vår

Shit vilket härligt väder + att det finns en massa vårtecken i överflöd. Idag drog jag och mina bästa pojkar, pappi, sam o zack ut i skogen för att hitta en helt öde sjö där utei ingenstanset. Vi hittade den :D Där ska vi lägga i en eka till sommarn så att vi kan fiska, tälta, grilla och bada satan(Y) På vägen hem såg jag en orm!?? Trodde jag först och hoppade till lite och fick en smärre hjärtattack. Meen när jag insåg att det var en ödla satte mina djuriska instinkter på och jag började jaga den... lyckades fånga den så att vi kunde inspektera den noggrant! Coolt djur det där... Såg massa grodyngelslem också (Y) Mycket fint man kan hitta när man bor i skogen ;)
hälsningar från skogen

My feelings for you

Hej. När jag vaknade imorse såg mitt hår ut såhär. kaos.
För att få bort chocken sprang jag en sväng. stannade och dansade lite på en sten till den här låten:--------v

Aooooouch fick precis sendrag i tån!!! Sataan vad ont! Herrå ------^min chillplats (Y)
Ja, det är väl det jag hunnit med idag. Snart drar jag hemåt mot Mora igen. Tjao!