Har hamnat i ett vinterparadis

Uppdatering från Bruksvallarna. Har nu varit här i 2,5 dagar och hunnit med 5 pass! Trodde inte mina ögon när jag kom hit och såg all snö :O Hur mycket som helst!!! Det var så att det pirrade i magen när man skulle ställa sig på skidorna, kunde inte hålla tillbaka farten. Köttarmode on. Igår snöade det hela dagen och jag och Tilda körde först ett klassiskt pass upp på Mittåkläppen! Kallt å fint vare, tog alla möjliga svängar vi kunde hitta innan vi nöjde oss och åkte tillbaka ner mot byn. På eftermiddagen var det pannlampa på som gällde, körde ett gött lugnt skate pass på rullskidsbanan mot ramund där vi träffade Elin och Anders Vedin. Köttade några impulser mot dom och åkte tillbaka hem mot bruks igen. På kvällen gick jag och Tildis ut och lekte lite i snön, kunde inte hålla oss inne när det är helt vitt utanför ;D
Idag har det varit helt sjutk fint väder!! Imorse var det strålande sol och finfina spår. Jag å Tilda körde ett A1 skate pass upp på fjället.. Var en sån dag då det helt enkelt inte gick att sluta åka. Var så himla fint, så det blev ett långpass på 3.30h innan vi slet oss ifrån spåret ;) Nu på eftermiddagen har vi kört ett klassiskt pass i mörkret och testat lite nya skidor (Y) Lever drömmen just nu! men..
Imorn ska jag byta ut Bruksvallarnas paradis mot Vålådalen. Blev medbjuden på ett läger med J-laget vilket ska bli riktigt kuligt. Drar tidigt imornbitti för å dra på läger :D
Kolla bara hur fint vi har det!!!
Nu ska jag packa om innan jag drar på nya äventyr imorn ;) Ha det gött 
//Björni

Hello mister, pleased to meet yah!

TRÖÖÖÖÖTTTTTTTTTTTTTT... Slut på fartveckan (MÖR i kroppen och knoppen) och början på LOVET! Ska bli skönt å komma hem till familjen och höst/vintermysa lite. På lovet ska vi dra och åka skidor nånstans, blir antagligen Tänndalen om snöförhållandena ser bra ut :)) Vi drar dit snön finns helt enkelt ;) Det skönaste som finns är ju att åka iväg till fjällen och bara vara å åka skidor utan stress och en massa tider att passa. Känner att det är behövligt just nu. Vill bara komma in i den där chillrytmen när allt bara är megaskönt och flyter på. Annars då? Jo, hälen ska börja härdas igång och det ska den göras genom att åka en massa skidor GÖTT! Anton har dragit på sig en hjärtmuskelinflammation vilket suger! :(( Det är en sån grej som man brukar säga är bland det värsta att få, så det känns lite overkligt att han har fått det på riktigt... Men om jag känner Anton rätt så kommer han inte gräva ner sig för det här, han kommer att vila sig i form och komma tillbaka starkare än någonsin!! <3 Var på ett Body Pump pass igår för att avsluta fartveckan på bästa möjliga vis! Damn vad det var kul å jobbigt. Borde göras oftare ;) Nu sitter jag här framför datorn och samlar krafter till å börja packa väskan inför ett underbart välkommet lov. Känslan i kroppen är just nu ungefär jämförbar med känslan jag kan tänka mig att man har när man sprungit uppför ett enormt berg och sedan ramlat ner igen, som sagt trött och träningsvärk överallt! Oyeah, det känns att jag lever må jag säga! ;) Med bara 3 veckor kvar till säsongsstarten i Bruksvallarna kan jag konstatera att det börjar pirra lite i magen ;) Och imorse när jag öppnade dörren och såg en vit värld där utanför kände jag hur den där glada känslan i magen smög sig på! Nej, nu får det bli vinter på riktigt så att jag får göra det jag laddat för i tre hela årstider!! Spricker ju snart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
//Isbjörnen

 
 

Snabb, snabbare, snabbast

Fartveckan börjar sätta sina spår. Är helt sluuut i mina armar och ben vilket är ganska skönt. Kastade mig som en säckpotatis i sängen efter att jag kom hem ifrån kvällens stakintervaller, skönare har den aldrig varit tror jag ;) Är ganska jätte glad också då jag kom upp högre i puls än vad jag någonsin gjort förr på stakintervaller (Y) All överkropps träning börjar sätta sina spår :D Yeeeii! Imorn ska jag testa hälen, nu är den förhoppningsvis bra igen :D Skulle tydligen göra lite ont i den när man drog igång med den "riktiga" träningen igen. Man fick tydligen som någon slags träningsvärk i lille hälsenan. Gäller väl bara att tyda signalerna rätt så blir det nog toppen! Nu ska jag försöka ta mig till duschen, sträckan har aldrig känts längre.. önska mig lycka till! /björnkram

Coach dag 1

Nu har allägret för kalle och folksam ungdomar dragit igång här i Mora :) Vi som går år 3 och 4 på skidgymnasiet är då tränare för de i åldern 13-16 år! Jag fick ta hand om de största barnen (som de flesta är längre än mig...). Det har varit riktigt kul, men slitigt. Är helt slut nu efter en lång dag. Meen jag gillareee ;D Jag och Maja ska baka värsta goda brödet och sen bara myysa som man ska när det är helg (Y) Bjussar på lite bilder från dagen:
Gday mate /blötbjörn

L.Ä.T.T.N.A.D

Japp, jag vet hur det stavas efter att klarat fysikprovet! Saaatan vad skönt med helg. Den här veckan har varit kul, men i helgen ska vi vara ledare på allägret för skidungdomar vilket blir ännu lite roligare :D 
Jag och Maja har bakat chokolatabollar till fredagsmyset, mumsigt! Nu ska vi äta middag så att vi kan hugga in på de små godingarna sen :)) Hejdårå
Mumsssss! /Björnen

Abrakadabra

Kan man inte bara trolla bort provet imorgon?? Har försökt flera gånger men inget händer :/ Aja lär väl säga till läraren att jag har Testophobia som är en fobi för att göra prov. Man kan tydligen lida av allt… Eller så får jag plugga tills hjärnan sprängs om jag ska lära mig allt. Ojojoj, men tänk så skönt när klockan är 10.00 imorgon och provet är klart :D bara å hålla ut antar jag!

Glädjedödare 2.0

Det ända som ja tycker är tråkigt är skolan just nu… Jag menar kan det bli mer ointressant än Fysik och Kemi? Nej, juste! Men antar att det bara är å rycka upp sig å ta tag i läxberget -.- MEN annars är allt typ asbra just nu :D Har varit så sjukt hyper dom senaste dagarna! Har varit omöjligt att ta bort smilet :D tills idag då jag fick reda på att vi tydligen har något jäkla kemiläxförhör/prov imorgon bitti.. buhuuu… skolan kan verkligen dra humöret från +10 till -12567890 ungefär! såå hinner väl inte sitta här nåmer då.. herrå!
Jo, måste bara säga att det är sjukt kul att det är några älvsbybor här! Kul å se dom igen!! :D

Live while we're young ♛

Bakar bullar och mår bra hemma på landet ★
// Miss Universe ;)

Little birdie

Igår skaffade jag å Maja twitter :D Lite kult faktiskt. Så nu kan ni följa precis allt jag gör precis hela tiden………………………………………………………………..eller? Jag förstår inte riktigt twitter ännu, men hittils tycker vi att det känns som att det är som en plats där man typ får veta allt om alla. Var dom är, vad dom gör, hur dom gör det, när dom gör det, vad dom tycker om det osv. Typ facebook delux. Ganska kul ändå :D Hittils gillar jag det faktiskt! 

Karl-Johan da man :))))

Idag fyller Stor Dyvik Kalliiisseen 19 år :D Coolt! Hoppas han bjuder på tårta sen så att man har något att se fram emot idag ;) Idag är det förövrigt vilodag så jag och Maja ska dra ner på stan efter skoleeen! Kult! Herrå

Får ut mest av livet

I skolan så pratade vi om nån snubbe som sa att man får ut mest av livet om man har tråkigt, tiden går alltså långsammare då. Såå, nu på förmiddagen har jag testat på just det. Känns inte som att jag får ut så mycket av att bara sitta här och ha tråkigt faktiskt. Så jag säger BUSTED på den myten. I eftermiddag ska jag trotsa hälen lite igen hehe.. och testa mina nya tävlngsrullisar. Att staka kommer nog inte vara några problem för bakfoten hoppas jag (Y) Herrå!
//L

Ibland blir man för ivrig

Har känt mig bra i hälen under dom senaste dagarna och testade därför på att köra ett löppass imorse... Ja, det ångrar jag ju nu iaf. Är öm i den nu igen och det blir nog antagligen en till vecka med simning och paddlande för min del. Menmen det är lätt å vara efterklok.
Nu sitter jag hemma i soffan och kollar på reprisen av X-factor som jag missade igår (Y) Ganska skönt. När mamma kommer hem ska hon köra något slags fyspass med mig. Sa åt henne att inte vara för mesig, så det blir nog ett tufft pass hoppas jag ;) 
//tjo

Höstmys

Igår så hade vi den efterlängtade grann/födelsedagsmiddagen som blev riktigt lyckad om man bortser från gästernas överdivet sena ankomst.. Var hur gott som helst och många roliga samtalsämnen ;) Alla rätter var 10poängare enligt grannpöjkarna (Y) Måste bara säga hur mycket jag älskar hösten också!!! OJOJOJ vad fina färger det är överallt nu :D Man blir så himla glad av alla löv hit och dit och jag tror att ja tom gillar regnet faktiskt. Igår när jag skulle gå och lägga mig vrääkte det ner och jag tyckte att det var så himla mysigt å somna till det ljudet. Ja, nu är allt riktigt supermegabra helt enkelt. Körde förövrigt ett intervallpass i simbassängen idag. Saatan vad trött jag är nu. Koma. 
Nu ska jag mysa vidare, hoppas ni gör det med :) //bJörniSen

Som ett V

Så kommer jag se ut snart om jag fortsätter med all denna överkroppsträning ;) Nej, men kan ju säga att det känns att jag tränat sånt jag inte är van med. Simning, kajak och styrka börjar sätta sina spår i kroppen. Träningsvärk på alla möjliga nya ställen jag knappt trodde man kunde få träningsvärk på (Y) najzzzz! Idag hade vi rörelsetest här på skidgym. Fick nada anmärkningar :D Skönt å veta att man blivit lite smidigare från förra året då man fick med sig ett antal övningar hem. En riktigt bra dag har det varit idag och så ska den få fortsätta tills jag slår igen ögonen:) Resten av kvällen kommer att bestå av kemipluggande inför morgondagens kemiprov! Är faktiskt ganska taggad konstigt nog :D Känner att jag har hyffsad koll. Imorn ska jag, Maja, Anna och Emma ha übermega försenad födelsedagslyxmiddag för Emil och Anton. Jäklar vad dom kommer att få en bra kväll. Vi har gått in för det med 110% Naajjjzz! Ska bli kul att bjuda på lite gottigt och lite underhållning i olika former ;) Tjaooooo!
Nu ballar det uuuuurrrrr! //20B