MA SISTAH KNOWS HOW TO WORK IT

 
Måste avsluta med sötbilden på zackster! Vilka stjärnor dom är mina små pulverhjärnor.
Man behöver inte ha hjärna så länge man är stjärna!!
Pis aowt yo crazie pipål
 

Stekke star

Titta där, en superstar!
 
Coolt att vara cool
Hela lovet ska bestå av megastor sol
Ingen kan klaga
Bättre än i en disneysaga
Gla' påsk på er alla mina vänner
även er jag inte känner
Ni är säkert också fett stek
att läsa denna blogg är ingen lek
Nu sticker jag hem å rullar köttbullar
Ska åka pulka nerför många kullar
Fyfan vad det är kung
att kunna leva föralltid ung
Peace Yolo  chill å Swag
Kanske även borde få in en #hashtag

Glarre Pårre /BJöRNi

 
 
 
 

Håller andan ett tag till, snart kan jag pusta ut!

Sista dagen innan lovet drar igång. Måste försöka hålla igång hjärnan lite till innan den också kan stängas ner ett tag då eftermiddagen avslutas med ett kemiprov (Y) Ska bli så sjukt skönt att få komma hem även fast det inte var längre sen än i helgen senast. Skönt att komma hem och kunna packa upp för en gång skull :)
 
Igår var det den årliga skidgymgalan som alltid är som en avslutningsmiddag efter Påsktouren. I år hölls den på ishallen och det var som vanligt riktigt god mat, fina priser, legendariska citat från AnnLouise, kungliga nomineringar i bl.a kategorierna årets fail, citat, vurpa, flört, bortamatch osv, grymma uppträdanden och en skön kväll med alla de bästa av de bästa.
 
Glad Påsk på er allihopa och se till att njuta av solen nu när vädret äntligen är på topp :D
 
Kram
Min lille påskkärringssambo i sin snygga skidO outfit ;)
20B signar ut! Nu drar vi till blåkulla!

Hemma bäst


School do suck but who gives a fuck?

Ja, jag har kommit efter en del i skolan nu när jag varit i en flumvärld bland doktorer och skit. Men vad spelar det för roll? Är ju bara att fixa lite här å där så ska det nog lösa sig. För det gör det ju alltid. Löser sig alltså. Idag har jag varit riktigt duktig faktiskt och styrt upp en massa saker. Ringt den där, gjort det provet här, tagit beslut om var å när. Jo, jag har helt enkelt "fixat" en massa idag. Skönt! Shit vad tiden går hörrni!? 3 dagar till påsklov :-D Kunde inte kommit mer lägligt<33 Tack Jesus för att du dog typ nu :* En till sak jag måste få påpeka är det SJUKT FINA VÄDRET!! Vad kan göra en gladare en solen liksom!? Kingking.
imorgon ska jag och Gustav --^ prata om varför vi är mot abort... på engelska..!? Kul när man varken är emot abort eller gillar att prata på engelska! Men det blir nog. kul. Jag å GurreNyrre ljuger nog ihop nå bra ;) TJAO

Till Anna Linnea Björn från Moa Emilia Molander Kristiansen

Hej Linnea Björn! 
Du borde sluta vara deppig för att du är sjuk! Eller för att du tränat 0 timmar i flera veckor i rad nu, det spelar ingen roll! Ingen som bryr sig om träning nu ändå :----) du kommer bli superbjörnen snabbare än du tror igen! sen borde du sluta oroa dig över alla dina prov denna vecka och istället sjunga mer och spela på din gitarr som jag hör att du gör så fint från ditt rum nu! Och sen när du är frisk och inte har någon läskigt hjärn eller hjärtfel så kommer allting bli fett kul, du har hur mycket roligt som helst att se fram emot! För nu är det vår snart och våren är bäst! Precis som du är :))) 
 

Just a Hint of Passion

Precis som frukten symboliserar i bilderna nedanför så handlar det mesta om passion. Om du verkligen brinner för något så "sätter du färg" på det du gör och gör det mer attraktivt för både dig själv och andra.  
Kloka ord från en vis Björn ;) kram
 

if you dare come a little closer

Alla dom här platserna och känslorna på samma gång SHIT magiskt! Tamädit°-°
LYCKA Carpe fakking diem och EuphORia på samma gång!
 

Herregud

VARNING! Detta inlägg bör ej läsas om man inte orkar lyssna på en skogsmulles tankar om hjärtekross.

Varför går man in och kollar på en massa liveresultat å grejer när man vet att man sitter här.. typ hundra mil bort!? Sluta, bara sluta!
Jag och Emma ska iaf ut och "gå" lite på skidorna. Ååå nejnejnejnej…. Jag kommer väl kötta ändå-.-

Hatar att det nu gått upp för mig hur mycket krångel det har varit den här piss säsongen. Det värsta är ju att när jag väl åkt så har det ju ändå gått hyfsat bra… Det dåliga är ju att de tävlingar som gått bra är tävlingar som är som små fisar i rymden.. ingen bryr sig om dom. Fan. Det var ju i somras jag verkligen bestämde mig liksom. Det är ju nu jag har börjat satsa och lagt ner min hela själ till den här underbara livsstilen. Älskar verkligen skidor med hela mitt hjärta. Känns som att jag får mitt hjärta krossat lite just nu. Lite jobbigt blir det ju liksom när det börjas med en sån här säsong. Antar att jag är på test nu. Ska testas hur mycket jag verkligen vill detta. FAN.

Okej, istället för att sprängas till tusenbitar just nu ska jag bara bli hel och starkare än någonsin. Tror aldrig mitt huvud varit så starkt som just nu. Klarar jag allt nu kanske? Känns som det!
Det gäller att kanalisera sina känslor till något bra antar jag.


Har du aldrig varit på botten hur ska du klättra mot toppen?

Sitter och lyssnar på "always look on the bright side of life" haha skön låt! "This year" med Andreas Moe, "Pompeii" med Bastille, "Live like we're dying" med Kris Allen, "Rooftop" med Ulrik Munther. Några låtar som förgyller min morgon med sköna toner. Musik får mig liksom att glömma allt annat. Glömmer till och med bort mitt lille argsinta huvud. Tror det är nån liten gubbe där inne som vill ut, han bankar liksom. Kollar väl om jag är hemma. 
 
Vill önska alla som ska tävla i de avslutande Cuptävlingarna i Kalix ett stort lycka till! "Bar å åk" ;)
 
Sitter också och tänker på när jag ska få hälsa på uppe i mitt andra skidgymhem i norr?
Var så länge sedan jag var upp till Älvsbyn och hälsade på. Börjar kännas som att det är dags att åka dit och få träffa alla sköningar igen. Men då kommer ju det här med tid... Varför har man så lite? Mitt svar på den frågan måste ju vara att skolan gör en så sjukt platsbunden. Man kan liksom inte göra värsta radikala resorna vart som helst, utan får lov att begränsa sig.
 
Ordet "begränsa" visst är det fult och jobbigt? Det värsta ordet jag vet tror jag!  
 
Optimism.
 
Påtal om ord. Envis och modig. Visst är det dom bästa orden? I mitt huvud klingar dom iaf riktigt bra ;)
 
Dethär med Ord och Motton och sånt. Det tror jag vi underskattar alldeles för mycket. Jag menar, folk tatuerar ju till och med in ord och motton och olika meningsfulla meningar på sin kropp. Det är ju det fysiska beviset på att dessa snirkliga verk är en del av oss. Jag älskar att leva efter olika motton.
 
We can go where we wanna go
We know what we gotta know
We’ve got everything we need
*Ulrik Munther-Rooftop.
Han har fattat!
 
"I'll die before I surrender"
Stay weird! /Björni

Okej, jag har fattat nu

Blev inte som jag tänkt mig på årets JSM. Sprinten är jag helt okej nöjd med iaf :) Resten känns ju bara.. läskigt!? 
Nu är jag iaf tillbaka till Mora och jag lever. Vill aldrig mer svimma i mitt liv. Det obehagligaste som hänt mig. Nu ska jag väl låsa in mig i ett rum någonstans så jag inte gör illa mig eller anstränger mig i onödan. Verkar som att min kropp är i trotsåldern eller nåt. Nej, skämtåsido. Nu gäller det att bara känna efter hur kroppen verkligen känns innan jag kör igång igen. Det som är "bra" när sånt här händer är ju att man får chansen att lära sig kroppens signaler lite extra vilket är väldigt användbart på vägen mot mitt mål:)
Fick ju iaf några helt nya upplevelser med mig från veckan:
 
-Första gången jag svimmat.
-Första gången jag har åkt skoterpulka.
-Första gången jag sett kusten i Skaghamn.
-Första gången jag övernattat på ett sjukhus.
-Första gången jag fått åka in i ett sånt där rör och röntgat skallen.
-Första gången jag ätit Ingrids tacopaj där Leo var måttligt imponerad av hennes försök till att smyga ner massa nyttigheter som bönor och spenat.
 
Ma crib;)
Att få se denna när man kom hem gjorde det lite lättare att glömma allt skit! Älskar er bästisar<3
Så länge du fortsätter att gå så vet du att du är påväg;) Klart att du kommer att möta uppförsbackar ibland där farten saktas ned, men du vet att det rullar desto fortare när du gått över krönet! Tack för mig, en mör tjej <3
 

Gästbloggare Klas

Hej bloggen!
 
Linnea har precis hällt upp godiset i skålen och småtjejerna uttrycker sin glädje med höga rop och skrik. Killarna sitter uppe vid PS3 och försöker trimma på NHL formen så att dom möjligtvis kommer kunna ha en chans mot mig senare under veckan, har en stabil form på det spelet och känner mig inte speciellt hotad kan jag säga här om dom nu skulle läsa det... (Jag får inget godis för enligt dom äldre juniordamerna blir jag tjock då)
 
Nu till dagen. De började med en tidig morgon med strålande sol och runt nollan i temperatur. Åkte lite skidor och gick runt och gjorde ingenting ett tag. Sen vallade jag lite och sen så kom de några vilsa åkare upp till vallaboden. Det mest minnesvärda under den här tiden på dagen var nog Matildas fläta som var mycket fin.
Sen höll jag mig inne under en lång period medans dom testade skidor då det blåste väldigt mycket och det var för kallt för mig. Alltid när det är sol ute och varmt så ska det skita sig med vinden eller något annat så får alltid frysa... Sen tävlade tjejerna och det gick sådär.... Sen kom killarna upp och för en gångs skull så var det inte Leo som hade glömt något utan den här gången var det Jens som hade klantat bort ett par stavar men det löste sig. Jens var lättvallad som vanligt medans Martin behövde många feglager, man börjar lära sig, Martin och Malin = tjocka lager med klumpar (sumpanvallning enligt Forneman). 
 
Nu har jag nyss ätit mat och funderar på hur Matilda har fått till sin boll på huvudet, vågar nog inte fråga hur utan man kan hoppas att hon läser det här så att hon kan berätta om det senare... Annars har jag slagit vad med Linnea om diverse saker men hon glömmer alltid bort vad vi slagit vad om så det blir aldrig något, förmodligen tycker hon inte om att lyssna på mig.
 
Jens försöker få mig att börja spela på Svenska Spels sida, får se om han lyckas eller om jag nöjer mig med NHL och att vinna där. 
 
Just nu diskuteras det vad Matilda har på sig... Mamma Björn tycker att det är något som Hugh Heftner skulle kunna ha på sig så vet inte om jag vågar komma upp med en bild på sidan på klädseln. 
 
Malin gillade såsen.
Linnea imponerade på impulerna
Leo bröt ingen stav på impulserna
Jag ställde inte upp på impulserna men kände mig i storform när jag körde imorse dock
Det kan Malin bekräfta
Linnea försöker komma på ett sätt att tömma mjälten
JAG HOPPAS BLI NÄMND I SUPERSKIERS BLOGG DEN HÄR VECKAN. HOPPAS TOBIAS KARLSSON LÄSER!
Längtar också efter dubbeljakten i H19-20 där Johan Holmqvist lovat att göra en "Johan Olsson"
Linnea hävdar att hon är "typ 25" och mamma är "typ 17"
Får mycket kritik för mitt skägg
HOPPAS PÅ MÅNGA LIKES PÅ FACEBOOK EFTER DEN HÄR BLOGGNINGEN
Fått reda på att jag är med i en powerpointpresentation på Mora skidgym, dock inte i vilket sammanhang
Matilda hann måla en hand med nagellack sen tappade hon bort materialet
Många som sett många, jag har inte sett någon dock
Klass 2 varning är utfärdad på toan just nu för Pappa Björn har varit där
Just nu hålls en tyst sekund för mig då jag haft en jobbig dag
godisskålen
tåflörtarmathilda och långbenmallan
familjen Björn förutom Mathilda som var för cool för att vara med
 
Imorgon är de sprint. Dock skate. Sen ska jag utmana Linnea på impulser, hon säger att hon slår mig lätt... Det återstår att se!
 
/Klas