Västkusteeen här kommer vi!

Hejsaan nu är jag och klassen påväg med bussen till Sundhammar! Det ska bli superkuul att komma fram dit efter en bussresa med mycket spya, upphämtning av bivii i örebro, matstopp i nånstans muums och hollywood hills lyssning med bivilajnen. Nu ska vi ha en grrrymt bra vecka så hejdååå!!
hejdåå från bussen!! :D

EN UPDATE DIREKT FRÅN STENIS

Heeeeejsan! Det är Björnis bästis/syster/granne/förebild/konkurrent/fan/idol som gästar, alltså Emma eller Björkii som Björni kallar mig. Björni frågade mig om jag ville göra ett litet inlägg här och visst vill jag det! Jag tror att de flesta vet vem jag är eftersom att jag och Björni är bästisar och nästan allt annat man kan vara hihi.

Just nu sitter jag här i 20b och tittar på Twilight. Ikväll ska jag, Anna och Evelina filma oss när vi leker att vi är Bella och Edward och visa upp det i morgon på engelskan.... Det kommer nog bli jättebra hehe. Björni har ju varit i Norberg hela helgen men nu är hon tillbaka i Mora där hon hör hemma!! Just nu är hon ute och tränar men hon kommer väl hem någon gång hoppas jag. Jaaaaaa åååh nu kom Anna min twini hem så nu ska jag vara med henne!! Puss och kram, här är min blogg: emmasofie.devote.se

 

Heeeeej det här jag och Arii right now, vi blir fina på bild hehehe


Släkten är bäst!

Ojojoj vilken grymt bra dag det har varit idag!! Min dag började med att gå ner till köket och äta frukost med några släktingar från stockholmoo och söderhamn som bor hos oss under helgen, fettnaajs! Sen drog jag iväg på ett intervallpass på mina rullisaar! Kult! och seeen kom jag hem igen efter att ha kollat lite fotboll på malmheden efter passet. Då åt jag lite mamma och pappa lagad lunch, muums. När lunchen var uppäten och jag var duschad och fräsch åkte vi till Myckelby där pappiis fest skulle hålla hus. Vi fixade lite med mat och musik och grejjor för att allt skulle vara perfekt när gästerna kom. Sen blev det en suuuperkul fest med en massa roliga släktingar och vänner! JAG HAR EN GRYMT KUL SLÄKT ska ni veta. Dom är bäääst! :D Efter många skratt och mycket god mat så ska jag ta och sova nu. Jag kommer nog att sova riktigt gott inatt. GODNATT alla! :D
några bilder på mig och mina coola brorar! (Y)

Home in INgolSbenniNg :D

Hejsan! Nu har jag precis kommit hem till hemmet här hemma. OCH OOOCH jag träffade min bästa syster i hela världen som jag har saknat såHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR mycket!!! Och vet ni hur bra hon är??? Jag fick typ världens snyggaste linne i hela världen. Och vet ni hon hade gjort det själv :OOOO FATTA COOLT!! Nu ska vi ha en superkul helg med. Imorgon ska vi vara bartenders på pappiis 50 års fest! FETTKULT! sen ska vi ha en massa mera kul för vi är KULIGA! :DD hejdåå
här kommer några fina bilder från justprecisnu OBSERVERA! att jag har det superfiniga linnet på mig! :DD

Finfint besök!

Idag när jag och Annabananapanna satt i min säng och hon försökte mosa in lite "första världskriget grejs" i sin lilla hjärna så kommer någon in genom dörren. Denna den är ingen mindre än min MAAMMMMIII!! :DD Bästa mammsen hade varit i närheten och jobbat idag så då kunde hon ta en sväng förbi sin kära lilla dotter (mig). Vi satt och lyssnade på en massa låtar som hon fått av sin jobbarkompis och snackade lite skit! TOPPEEN! Imorgon får jag träffa henne igen för i helgen ska jag hem!
lite fina bilder från ögonblicket!! :D

En saaftig biologilektion!

Hejsaan nu ska vi snart ha biologii! Det blir väl kul eller nåt! + dagens fråga: Hur många tror att Anders kommer att få gå ifrån biologilektionen för att klippa sig???
Medan ni funderar på frågan kan ni få se på några bilder från justprecisnu!
hejdåååå från detta klassrummeeet!! tjoo!

On ne voit bien qu'avec le coeur!

Hejsan! Idag har varit en ganska sådärig dag! Det verkar som att jag inte kan få in så mycket franska i mitt huvud. När det väl är det inne dröjer det inte länge förrän det ska in mer och det gamla ploppar ut igen!! Neej det är iaf skönt att det där franska provet är gjort nu så även fast det gick på den sämre hälften av sådärigt. NU TILL DET BRA EFTERSOM MAN ALLTID MÅSTE TÄNKA POSITIVT! Nu har jag nästan ungefär inga prov kvar i skolan fATTATta sköönt! Man kan nästan säga att sommarlovet har börjat lite halvt nu :DD
Nästa vecka drar jag och min finfina klass till västkusten HUR KUL!?!??! SUPERKUL!! :DDD Vi ska typ fiska eller nåt men jag tänker iaf göra så att det blir såhäääääär kult!! :D
dom här bjuder vi på NV10!! Vi är bästa klassen eveeer!!! :D

COOPPPPEEERRR!!!

Hej allaaalalalla! Jag har precis kommit hem från det efterlängtade cooper testet (3000m löpning på bana). Det gick faktiskt ganska naajs! Jag persade wihoo!! tid: hemlighetsstämplad! menmen nu lider benen faktiskt lite så jag ska nog låta dom sitta ner ett tag och plugga lite francoise (wihooo eller?).. dom är faktiskt tvungna för imorgon väntar viborgsracet (klassiskt rullskidtest uppför viborg), det ska bli najs och jag hoppas att mina ben lever då! :D
min fina sambis majaa :D
TJINGELING ERA BÄVRAR!

Såhär kan en som jag tänkas låta!

http://www.youtube.com/watch?v=ZtCW2490y-Q
Såhär kan det ha tänkas låtit när jag sjöng på jubiléet! Hoppashoppas att ni gillare! ;)

Träningsvärrrk!

Igår hade vi två brottare som ledare på styrkan. Det första den ena av dom sa var "imorgon ska ni inte kunna gå", man blev ju genast taggad till 1000 då man insåg att vi idag ska springa cooper test! ojojoj.. efter en timmes brottning och en massa mördarövningar kändes det väl ändå rätt okej faktiskt, men imorse när jag vaknade och hade hunnit känt efter lite, kände jag att mina lår inte var i sån där supertoppform som jag hade önskat. Men jaja det är väl tur iaf att träningsvärk är BRA SMÄRTA! :D Får se om jag lyckas ta mig runt dom där 3000m i eftermiddag på en hyfsad tid!

 

Hejdåå alla glada!


Jagälskarerminabästavännerihelavärlden

Jag måste bara få säga till er alla mina underbara systrar och bröder här på skidgym att jag skulle aldrig klara mig utan er. Även fast man har sina dåliga dagar ibland tar ni inte illa upp och öven fast man har sina superdampigaöverskottsenergidagar så lämnar ni mig inte för alltid (kanske för stunden hehe..) men ni ska veta att ni betyder meeest verkligen ni ÄGER SÖNDER MITT LIV!
NI ÄR DOM BÄSTA SÅ NI VET DET!!!! <3

Tonfiskmackor, hallon, kakor och en Anna Dyvik

Det är inte dåligt det. Idag har jag gått i skolan (kult). Det var iaf inte helt dåligt i skolan idag, för vi fick se på en teater som var superbra :DD Plussplusplusplus en till sak!!! Jag och Maja (icke min sambis maggie utan andra majaa) gjorde vårat nationela prov i engelska och vi fick BABABABA MVG!!! shiit maja vad bra vi var!!
Nu har vi spionerat på dom nya småbarnen som ska börja här på skidgym nästa år! Dom får betyget 5 utav okänt!! Det kommer bli riktigt kul när det börjar nya, men det kommer att kännas lite konstigt att inte vara en minsting längre.
Nu sitter jag och en av mina bästiisaaar Anna här och käkar mellis (Y) VI ÄLSKAR MELLIS!

Hejsan världen!

Hej! Igår satt jag och funderade lite och kom fram till att mitt liv kanske är intressant nog för att jag skulle ta och skaffa mig en sån här frän blogg. Så här är jaaag :DD!
I förr går var en riktigt kulig dag. Då firade Moraskidgymnasium 30 år och Adam Karlsson ordande ett superdupergrymtbra jubileum för alla elever som någonsin gått här på skidgym. Där var bla mina förebilder Anna Haag, Emil Jönsson, Ida Ingemarsdotter och Maria Rydqvist vilket var lite cooligt. På förmiddagen var det lekar för alla gamlingar sen på kvällen började själva festen. Först åt alla middag och massa folk uppträdde, jag var en utav alla massa folk hehe... jag med en gitarr i famnen bestämde mig för att spela en låt inför allihopa (pirrrigt). Den låten jag spelade var en egen version av "Halo" av beyonce.
Kvällen fortsatte med fler roliga uppträdanden och roligheter, men sist och inte minst så var det dags för dans till bandet "woodpjucks". Det var verkligen huur kul som helst. Jag dansade tills fötterna och vaderna fick kramp. Jag säger bara vilken lyckad kväll det blev. Tack alla bästa som gjorde den bäääääst!!!
Hejdåå bloggen för första gången :)))

Välkommen till min nya blogg!