Mot det långa berget i väst!

Nu drar jag snart till Långberget där jag ska åka stora SM i helgen! Imorn är det stafett som jag ska köra med Lisa och Emilia, naiiz :) Sen blir det den fruktade 3 milen på söndag.. haha nejmen är lite nervös inför den. Blir första gången jag tävlar så långt. Ska bli riktigt spännande att se hur kroppen reagerar :D
Hade kul på kemilektionen hehe.. NU MÅSTE JAG PACKA KLART herrå

Skolish

Om du läser de röda bokstäverna jag numrerat från 1-6 så får du veta något om dig själv.
Tack å hej!

Nu ska jag vara glad igen hehe...

okej.. skrev det där förra inlägget när jag hade lite damp, "in the moment" precis efter fysiken... Aja, ska iaf försöka vara lite gladare :)  Jag och Emmsi ska faktiskt på bio idag :D Vi ska se en film som jag längtat efter att se sen i höstas då jag och min syster bestämde oss för att se den tillsammans när den kom.. hon svek mig och gick med en kompis.. inte okej Tildis :'( MEN nu ska jag iaf få se den. THE HUNGER GAMES heter den och Tildi har läst alla böckerna och säger att den är STÖRT BRA! LÄÄNGTAARRRR!!! :DDD
Som Emmsis sa så ska jag tänka på det som är kul istället för det som är tråkigt, å det är ju ganska så sant ;)

Gränsen är nådd!

När jag började att se ljuset i tunnelns slut, då rasade berget!
Idag var droppen, idag insåg jag att det är något seriöst fel på våran skola...
När man går på skidgymnasium så är väl meningen att man ska kunna kombinera skolan med träningen? Eller har jag fel? Det var iaf därför jag sökte hit och började här. Ända sen skidsäsongen drog igång i höstas har det synts på mina betyg... dom är snart i botten bara för att jag har missat så mkt skola då jag har varit iväg på tävlingar. JAG ORKAR INTE!
Det konstiga är att när jag väl är i skolan så känns det som att vi inte gör något på lektionerna!? Inte att JAG inte gör något, utan att vi helt enkelt inte går igenom det som sen kommer på proven?.. Vi lär oss en sak på lektionerna och sen när det är dags för prov då har vi helt plötsligt hundrasjuttielva sidor till att läsa på om?!?!?!?????.. vad f*n har vi lekionerna till då? ÅÅååh jag får verkligen DAMP! + att vi har haft en massa extra lektioner på träningstid (fattar ni träningstid som inte ska vara skoltid) men ändå så räcker det tydligen inte! Den här skiten har bara gått för långt nu!!! Jag har alltid haft lätt för att lära mig saker, men sen jag började här så känns det som att jag inte lär mig någonting alls, jag fattar inte!? Det kan väl inte bara vara mitt fel? Eller?
Igår så hade vi NP i Fysik, satt i 3,5h och tyckte att det kändes helt okej.........................................Vilket skämt! Fick tillbaka provet idag och det gick tydligen sämst... Hur kan det ens kännas bra på ett prov som går sämstsämstsämst? JO, för att vi lär oss en sak på lektionerna som betyder en helt annan sak på proven.punkt. Tänker ALDRIG mer lägga ner så mycket tid på att plugga till ett prov igen ALDRIG!
Hejdå

Hemma in MOrish!

Tjo! Imorse blev det uppstigning kl 05.30 för att ta sig från Ingolsbenning back to Mora..suck.. Efter inte så många timmars sömn satt jag mig som en död fisk på fysik lektionen 8.00 och försökte få in nått i skallen inför Nationella imorn :S Själv tycker jag inte att det är mänskligt att behöva sitta och göra ett fysikprov i 3,5h men vem lyssnar på lille björnen.
DET ROLIGASTE idag var iaf att vi spelade hockey i FM Mattson arena på träningen idag!!! FETT FETT vare. Hur jäkla kul som helst (mindre kul var omklädningsrummen som luktade gammal hästpung...).
Mammi som skjutsade oss hit i morse åkte precis hem efter att ha mosat in ännu lite mer fysik i min stackars hjärna. Men hon fick ge sig när det började rinna ut lika mycket som det kom in! Efter att fyllt kylen drog sig mammsi hemåt till resten av björnarna och lämnade mig här med hjärncellerna i ett så kallat OFFmode. Tror dom kommer på plats igen med lite ordentlig sömn så det löser sig :D
G.O.D.N.A.T.T.! ska drömma om Newton och Arkimedes och alla dom andra söta gubbarna..............Herrå!
pulka/rockoflake/sopsäcksKM:et som vi arrangerade i lördags! Sköjj :D
El Stockholm från ovan!
Nu ska jag ladda om den här veckan inför SM staffeten och 3 milen till helgen! :D

Vart tog dampet vägen?

Har jag frågat mig själv både igår och idag... Efter säsongens sämsta lopp som gjordes idag............. och efter att pratat fram och tillbaka med mor och far har jag äntligen funnit svaret till varför min kropp känns som en sten. Det är ju den där f*"#€%& allergisprutan jag har tagit varje vecka hela vintern men nu tar var 6:e vecka.. Tog den i tisdags och om jag tänker efter är det ju sen dess jag har varit trög i skallen :( I måndags på supraintervallerna kändes kroppen som på moln, jag flög fram, och nu... ja, vad ska jag säga!? Den flyger ju inte fram precis :/ MEN det kan vända lika snabbt som det slår till, så jag laddar stenhårt med godis ikäll då jag har hört att mycket socker slår ut allergin (hehe Lisas källa)! Hoppas stenhårt på den teorin (Y) :D Kan ju säga att det kommer att bli kul å jaga imorn då loppet gick kasst idag, har ju stoor chans att klättra i resultatlistan iaf!
Mamma o pappa ni är bäst! Saknar er här uppe i norr :( ses imorn iaf ÄLSKAR ER MEST <3
Kör för er imorn för nu ska det F*N vända!

Gällivarehäng

Igår var det sprint vilket gick helt okej. Blev en 8:e plats vilket jag är sådär nöjd med. Hade satsat på Afinal men blev istället en andra plats i Bfinalen. Aja nya tag idag igen. Om 2 timmar och 20min startar jag helgens andra tävling vilket är en prolog på 2,5km skate. Dagens resultat ger startpositionerna till morgondagens 10km klassisk jaktstart, så det gäller att få till ett bra lopp så att jag ligger på en bra position inför morgondagens final.
Idag på förmiddagen drog vi i sumpangänget iväg till slalombacken på Dundret och åkte Rockoflake och sopsäck (Y) var askul. Nu chillar vi lite i stugan innan det är dags att dra sig iväg mot stadion. Tjingeling!
SNART DAGS FÖR START IGEEEN! wiHOO!

GÄLLIVARE sista cupen

Efter tåg, flyg och bilresa är vi framme här uppe i norr vid det sk Dundret och Hellner stadion. Imorgon eftermiddag drar tävlingarna igång med en skatesprint. Ska bli skjukt kul att få tävla på den omtalade stadion och jag ska se till att göra den stolt..(stolt?) jag ska åka fort var det jag menade. Så nu blire till att gosa ner sig i "sviten" som Lisa kallade rummet som jag får dela med Leo (han som fiser i sömnen...) och få sig en godnatts sömn vilket idag inte kommer att bli en kamp kan jag säga. GODNATT imorn skare köttas :D

SovaSöttEllerDöTrött

Idag är en sån dag då jag är jätte pigg och hjärnan inte vill somna riktigt... Gäller att försöka dunka in i hjärnan att det är natt så att den blir lika svart som himlen... ja, men, jo, GoNatt nu ska jag försöka "knoppa" då! Önska mig lycka till :)

Det är sant

JORDGUBBAR I MARS :D
MUMS <33<3<3<3<3<3<33<3<<<33333333<3<33<3 MMMmmmmmmmmmmmm....

Varda'n på skidgym

Idag har varit en så där ganska vanlig dag:
*Vaknat, snoozat i en halvtimme och ätit frukost.
*Gått till skolan.
*Haft prov.
*Åkt till sjukan och tagit allergisprutagrejs.
*Kommer på att jag glömt mobilen efter provet (springer runt i den tomma skolan och lyckas hitta lärar'n)
*Kommer hem till stentorp och blir skjuten i benet av Emils softairgun.
*Ser att ettakillarna tagit ut hela spelrummet på gräsmattan. "Monten ville steka fast var sugen på Fifa så det blev båda" fick jag till förklaring (Y)
Nu blire till att laga lite go mat och sånt där annat vanligt!
Herrå

Vårvärme och Världscupsavslutning live!

Igår var det riktigt stek väder på stentorp. Fick sluta tidigare från skolan och kunde trixa lite fotboll och kasta macka i älven med killarna :)
Leo var lite sådär rädd för att räven skulle komma upp ur sitt hus och äta upp honom...
På eftermiddagen så drog jag med Emmsi Emma Björki Björklund, hem till henne i Falun. Här ska jag vara hela helgen och kolla lite på världscupsavslutningen som drog igång igår.
Igår kväll så bastade vi med Hanna (Emmas syster) och hennes kompisar OCH jag badade i en isvak för första gången i mitt liv :D
Brrrrrrr...
Imorse steg vi upp tidigt för att hinna träna lite på lugnet innan det kom en massa funkisar och förbjöd oss att åka.. MEN halvt inne i en intervall kommer det en gubbe med en sån där cool jury väst och viftar lite sådär aggressivt till mig att gå av banan hehe.. jag körde vidare uppför mördarbacken men höll mig resten av passet långt ifrån stadion. GANGSTER*
När vi kom tillbaka till Casa el Björklund så hade Emmas syster Hanna och deras granne Matilda gjort världens godaste Brunch som dom kallade det. Vi fick goda amerikanska pannkakor, ägg o bacon, mackor och frukt o smoothies o allt vad det var.. gott var det iaf :D
Nu ska vi tillbaka till lugnet och kolla på när alla coola skidisar åker fort i den klassiska masstarten som börjar med herrarna kl halv 2.
Tjingeling!

I am A.W.E.S.O.M.E.!

BÄSTA PLATSEN PÅ SKOLAN.. 100M BANAN!
IDAG ÄR EN BRA DAG :)

Stolt Över Att Kalla Dig Min Bästa

Jag och Emma har precis varit ute och tagit en lång promenad förbi lekparken :)) Gungade i gungbrädan lite osv.. Du vet inte ens hur bra du är min bästa vän så tänkte bara säga att du är typ bäst (!)
.Godnatt.

Hemma från en grym vecka i Borås

Nu är jag tillbaka här hemma i Mora efter en supervecka i Borås. För det mesta fint väder, riktiga toppenbanor och bra form :)
Onsdagens distans gick toppen och fick med mig en 5:e plats.
Den klassiska sprinten på torsdagen gick också riktigt bra då jag kammade hem en seger i B-finalen vilket ger en 7:e plats (Y) Kroppen kändes liksom bättre och bättre efter varje heat och kände mig helt enkelt riktigt stark i sista loppet. S.K.Ö.N.T!
prolog starten
B-finalen!
Sen var det vilodag på fredagen. Då åkte vi först upp till stadion på förmiddagen och testade banorna inför lördagens persiut. Sen så drog jag, Leo, Åberg, Olsson och massa grymma norrlänningar och spelade LASERDOOM :D vilket visade sig vara min grej hehe... tror jag tog hem rekordet i att få flest minuspoäng då resultatet blev att jag kom sist med -1500 points! najs. Rrriktigt kul hade jag iaf när jag sprang runt där som en yr höna :D
Vårt underbara vägval till Laserdoomen............ över ett berg, nerför ett stup (Y)
lördagen var det dags för den efterlängtade persiuten/skiathlonen/skidbytet kalla det vad ni vill. Kunde hänga på riktigt bra på den klassiska delen och kände mig riktigt pigg, så la mig efter och laddade inför att göra ett grymt skidbyte och få en liten lucka, vilket jag också lyckades med :D Loppet slutade med en finfin 6:e plats och en trött liten Björn. FY VAD JOBBIGT DET VAR! Men sen var det bara att njuta av solen och hejja på alla andra som hade sina lopp kvar.
Jag och sötSandra stekte och hejjade på alla snabba skidåkare!
Söndagen som var staffetdag skulle egentligen bli en vilodag för mig, men då Leo fått feber under natten blev det ett inhopp på första sträckan i killstaffeten :D Haha var hur kul som helst. Gick faktiskt riktigt bra då jag lyckades ge ett av lagen tjejdäng ;) Var en katt bland alla hermeliner som speakern sa...
Nu ska jag försöka landa igen här i Mora och komma in i det vardagliga livet igen.. MEN om en och en halv vecka blir det att fara upp till GÄLLIVARE på sista cupen så jag ska försöka hålla ut :D herrå!

Mission completed!

Nu är första tävlingen här i det soliga Borås avklarad. Den lite dryga och skumma förkylningen jag kände av igår var klart bättre i morse SÅ JAG KÖTTADE och gled in på en finfin 5:e plats (Y) Var faktiskt pers denna säsong :D Konstaterade också att jag nått mina mål för säsongen (glad chey:))! Nu på eftermiddagen testade vi sprintbanan inför morgondagens klassiska sprint. Det blir nog bra det där! Platt, kurva, backe, nerför, platt, platt, uppför, nerför, platt, upplopp, mål! Så går den om ni ville veta. Ganska så kul faktiskt! Nejmen nu chillar vi lite på vårat internetcafé här ute i skogen... man skulle faktiskt kunna tro det då alla sitter fastklistrade, helt tysta, vid varsit bord, med varsin dator, kul (punkt) Fast jag har iaf planerat in en yatzy turnering som jag ska äga ut alla i, så då kanske alla kan slita sig från datorisarna (Y) (inklusive moi hehe..) Tjao!
Lite pix från justprecis nu!
Ps. Glömde att nämna den viktigaste detaljen för ett supermegalyckat lopp: Nagellack som matchar tävlingsdräkten! Ds.
Såhär taggad är jag inför sprinten imorn ^


JSM Borås

HejTjoTjenaHejsan! Sitter i våran O så fina klubbstuga som vi bor i och spelar lite kort. Imorgon ska jag tävla 5km skate på Borås oförväntat fina banor (Y) Det dåliga är bara att jag inte känner mig 100% frisk...... men det är väl bara att bita ihop och köra ändå för att se åt vilket håll förkylningen väljer att ta :/ JAG ÄR IAF TAGGAD ATT KÖRA och tänker köra tills jag dör om det så är!!!
Leo är lite surig för att jag ÄGER ut han i vändtian på samma sätt som jag ägde ut han på impulserna i förmiddags! Stackars lille pöjk... kan inte vara lätt att bo med nån så bra som jag :) Herrå!

IMORN DRAR JAG!

Go'natt!

MORA!

Jag befinner mig just precis nu i Mora hos bästaste Anni. Kom hit igår för att packa om lite inför JSM nästa vecka! I eftermiddag kommer bästaste nummer 2 Emmsi hit och då ska vi myyysamysmys :D
NEJ, nu ska vi försöka rycka upp oss och dra till Vasaloppstältet senare (Y) Kanske hittar vi lite gott gratisgodis också :D Men först ska jag åka lite skidooor! TJAO!