Gött att va trött

Skönt att komma hem å krascha i soffan framför Vm efter träningen i morse. Kul att se svenskorna i köttarform :--)) trivs alldeles för bra här i soffan känner jag. Så himla skööön!! Mmm❤❤ alldeles perfekt mjuk!! Älskar dig soffis! Tyvärr måste jag snart lämna min nyfunna kärlek för att bege mig till gymmet! Blev ingen lång kärlekshistoria... Förövrigt så måste jag passa på att hylla mitt vackra ansikte! Tror nästan att jag slagit något slags rekord på krascher i år.. Har aldrig haft så många inom en så kort tidsperiod. Måste nästan säga grattis till mig själv. Tror att den däruppe försöker härda mig. Tror det funkar! Jag och Tilda insåg igår att smärta bara är en känsla. Inget som finns egentligen;) kram på er


Laddar upp energi med solcellerna

Dagens pass i Garberg!"#€%&/() OMG vad fint det är ute nu!!! Känns som att våren är här nu. Vi gled runt i underställ och t.o.m i bar överkropp(!) delar av passet. Många plusgrader var det däruppe idag :) Jag menar kolla bara... Jag gjorde också årets första faceplant (Y) aoouch... Fast den får Erik stå för. Han ramlade i spåret framför mig och jag gjorde en graciös volt över honom hehe.. stackars Anders som kom efter mig och också kraschade in i Persson fick åka slutet av passet med en bruten skida :/ ajaj så det kan gå ;)

Tja


Nedräkningen har börjat

2 veckor kvar. Kommer nog funka. Min bästa vän just nu ---vbalansplattan
Måste bara säga att min bror är GRYM! Blev 2:a på skicrossen i Kalle Anka Cup och fick en seger i stafetten!!! Snabb kille det där, undra vem han brås på hehe... ;)
Måste också dela med mig av dagens bästa!!!
På träningen idag skulle vi träna på drickalangning. En skulle vara langare och en åkare. Jag och Anna parade ihop oss och tänkte att vi skulle vara det perfekta teamet. Jag började som langare och tyckte att jag gjorde ett ytters bra jobb, men Anna verkade vara lite "ur fång form" idag, så slapphänt som hon var tappade hon flaskan dom två första försöken. Men sen, sen jäklar hittade vi flytet. Sen böt vi och hon skulle vara langare. 
Var nervös varje gång jag kom nära langningsstället, för där, där sprang Anna runt som en yr höna mitt i gröten av alla andra langare. Men vi lyckades hitta varandra på något sätt och jag fick min dryck. Andra försöket, och det är nu dagens kommer. Jag kommer mot langningszonen och jag ser hur Anna nojjar över vilken sida av spåret hon ska vara på. Springer fram och tillbaka över spåret och hamnar på något sätt ändå på fel sida bakom massa andra langare. Vad gör hon då? Jo, hon får panik och kastar flaskan mot mig och jag, jag fångar den!!!!!! Den snyggaste langningen i historien fick vi höra av tränarna! Även fast det kanske inte låter så coolt så kändes det faktiskt helt sjukt coolt haha! BÄST! Ingen INGEN kommer någonsin att göra det bättre. OKEJ! Finns inga bästare mästare ;)
 
 

Nattis :) A big day coming up!

Hemma i Ingolsbenning :) imorn drar vi nedåt mot Ulricehamn woopwoop!! Längtar tills lördag:)) men först ska jag få en välbehövlig behandling av foten hos den bästa av de bästa, Per-Åke Dömstedt! Kommer nog bli hur bra som helst (y) gonatt! Imorn är det alla <3 dag. Får väl försöka sprida lite extra kärlek dårå ;) björnkram


4 fyra FYRA four quatre

Ny dag, nya tag! Idag är det fettisdagen vilket betyder SEMLOR!!! mmmmums :P Hade alrig kunnat tänka mig att skolan skulle bjussa på en semla vid lunchen, men ibland är man glad att man har fel! Gött vare! 
 
4 dagar kvar till Ulricehamn och Cup nr 3! Foten är inte så svullen längre, mest blå vilket är muche braigt! Kunde köra 3 av 4 supra intervaller på dagens pass innan den sa ifrån vilket var skönt (skönt att jag kunde köra, inte att den sa ifrån!) Känns som att det kommer att kunna gå bra i helgen då skatepjäxorna ändå håller foten rätt så stabil (Y) Lite tejp på det så blire nog fint! :)
 
 

Engelbrektsloppet 2013

Idag har jag, Agnes och Peo varit BrynteCrew på dagens 6mil! Langade vätska och var beredda med stavar så att han kunde åka så bra som möjligt:--) var riktigt kul att vara ute i spåret och se alla som åkte. Finns då alla möjliga stilar och hastigheter ;) var över 3000 anmälda vilket är superkul!!! Tänk att så många kommer till lilla Norberg för att tävla skidor :) fast varför skulle man inte vilja det egentligen? Finns inget mysigare ställe.

Förövrigt så känns foten bättre. Har kunnat vaggat fram på den idag(y) men hoppas läkningen skyndar på lite nu så jag slipper bli orolig!

Har idag kommit fram till att jag verkligen älskar min lilla hemby Norberg. Alla är så glada hela tiden:) så himla kul att få träffa Agnes, Julia och Eirin igen som jag inte sett på evigheter! Är stolt över hålan där jag växte upp! Jag och Agnes kom fram till att man nog inte kan ha haft ett bättre ställe att växa upp på :D
Björnkramar<3


Ett fläskigt fetto

Idag har man väl varit och hejat(.........) på dom som åkte Kristinaloppet. Blev inget lopp idag på grund av fettofoten...... Fy f*n vad jag inte tycker om att stå bredvid. Susanne Nyström vann vilket var ganska väntat, Nina Lintzén var 2:a och Emma Eriksson 3:a! Grattis till er :D
Nu sitter jag här hemma i skogen och stirrar på fotfan och försöker komma på några briljanta idéer som kan göra att den återhämtar sig lite snabbare. Högläge, kyla, linda och vandra runt lite är väl det jag varvar med just nu iaf! 
 
Träffade Brynte idag som ska åka Engelbrektsloppet imorn. Får nog antagligen bli vätskelangare till honom imorn(Y) :) Kul att få något att göra när man hejjar, blir mycket roligare då liksom. Ska också försöka pressa ner fläskklumpen i en pjäxa imorn och testa om det går att staka lite! Måste ju få liv i foten inom en vecka, då det är cuptävlingar i Ulricehamn till helgen. 

Ganska mycket oflyt...

En bra nyhet och en dålig nyhet. Börjar med den bra så att dom kommer i rätt ordning. Vi hade tävling med skidgym idag, 5km klassisk masstart! Kändes riktigt bra och körde hem segern woopwoop!! Äntligen börjar jag känna igen kroppen ;D Nu jäklar är jag på G.
 
Var på G...
 
Tänkte efter tävlingen att jag skulle vara lite duktig och dra en jogg för att få ur mjölksyran. Fick med mig Holmgren och Nyrre som jag utnämner till dagens hjältar. När vi sprungit ca 10min så sparkar Nyrre till en isklump som jag "oturen själv" lyckas få under foten. Allt jag hör är ett knäpp i foten och hur jag ramlar. Asså fyfan, så har man lyckats vricka foten... Hjälten Holmgren börjar strippa för att ta sina underställsbyxor som linda och lindar foten på mig snabbt satan. Grym! Sen turas hjältarna Nyrre och Homlgren om att bära mig hemåt. Asså fyfan vilken pärs. Att det kan göra så j"#€%&/vla ont att vricka foten! Helt sjukt ju... Iaf så lyckas vi stanna en bil som jag får lifta med hem till skidgym. Finns allt bra snälla människor ändå <3 
 
Så nu sitter jag här med foten i högläge efter att ha knaprat lite ipren och försöker smälta den här dagen lite. Kul att jag och Maja pratade senast igår om att det gick bra nu liksom. Hade inga problem. Tror nån övre makt tog det lite för bokstavligt talat...
 
Aja, bara att hoppas att foten känns bättre imorn och ännu bättre i övermorgon. Blir nog osäkert med en start i Kristinaloppet som jag sett fram emot :/ Hoppas att foten bara läker supermegasnabbt så den är hel imorn när jag vaknar ;)
 

Lite senare, lite skönare

Tänkte börja med att dela med mig av låtarna som jag spelar om och om igen hela tiden nu för tiden. Synd att man gör så, då livslängden på dem minskar drastiskt....
 
Imagine Dragons - Demons (Sjukt fin)
Will.i.am, Britney Spears - Scream & Shout (fett bra träningslåt)
Justin Bieber - All around the world acoustic (chill)
Macklemore & Ryan Lewis - Thrift Shop (skönskönskön)
Imagine Dragons - Tiptoe (när du behöver känna dig som kung över världen)
 
Dom här låtarna sammanfattar mitt liv just nu nanananaaajz!
 
Påtal om rubriken så är det så att jag har gjort allt lite senare än vanligt idag. Brukar bli så när man har sovmorgon. Gick upp en timme senare än vanligt, gymmade lite. Gick i skolan. Var nog hundra år sen jag tränade efter klockan 5. Det gjorde jag iaf idag, kom hem vid 7 och nu sitter jag här och äter Lasagne à la Maja å Björni = Asgood! Länge sen jag åt middag så här sent också! Shit va jag är så himla coolig idag så jag smäller av. 
Säger hEJDÅ innan ni smittas av min coolighet! Baj

Flyger över molnen, kommer aldrig ner igen!

Ja, när man bor på landet så tackar man sånna här dagar bönderna för de finfina åkrarna man kan glida runt på. Helt sjukt fin dag med perfekt skare i söndags!!!
 
 
 
 

KUNG dag!

Dagen började med att jag helt glömt bort att jag var hemma! Ååå så skönt det var att öppna ögonen och till min förvirring inse att jag var hemma i bästa rummet i Ingols 
Sen bar det iväg på tävling. Wooopwoop! Tunaloppet var det som stod på schemat. 5km skate på den sjukt roliga banan i Skräddarbacken :) Blev en 2:a plats bakom snabbingen Anna Dyvik. Men idag kändes det faktiskt riktigt bra i kropp å knopp å jag hittade mitt killerface, men Anna var ändå 15 sek snabbare idag ;) 
 
Efter tävlingen drog vi hem mot skogen igen där farmor väntade :)) Åt en mummsiig middag tillsammans med henne innan jag och Tilda drog iväg på Bio med Tildas bästis Hanna "Rosagladigtkuligthår" Edvardsson. Det var filmen Ego som var SJUKT BRA. Se den!! 
Första gången jag fastnat mellan ingångsgrindarna på Ica.. Börja pipa å skit! Så gåre när man har photoshoot.
 
Måste avsluta med att jag idag blev helt ställd när jag kom in på Ica och såg detta... Jag insåg att hela mitt liv har varit en lögn. 
Det vita guldet är alltså inte SNÖ?? Vafan... vem lärde mig det? Besviken..
Avslutar dagen med en fetago smoothie!
Gonatt påer :D