Kan man kalla talang!

Fick precis reda på att Birdy bara är 15 år, sjuukt!! Hon är ju hur bra som helst. Skulle aldrig gissat att hon bara är 15 år. Riktig talang det där och gryyymt skön musik om man bara vill koppla av lite :) Här får ni lite bra musik att lyssna på från henne..
Nu ska jag mysa vidare! <3

9.00 IMORGON BITTI...

..ska jag prata med den här bästa underbaraste tjejen i skype <3<3<3<3<3 Älskar dig bästii du är världens bästa!!! Kom ihåg -"Even though we're far apart, we're always close at heart!"<3
Kramizar!

Tillbaka till skogen!

Nu har jag landat här hemma i ingolsbenning och det känns suuuper skönt! Idag har jag bara tagit det lugnt ock kört ett chill pass på rullisarna. Skönt att slippa en massa tider ett tag och ta dagarna som dom kommer. DET BÄSTA med att vara hemma är iaf att få träffa mina bästa!! Har saknat att dampaaaadadada med Tildis :DD <3
Tjarrå! ;)

This could be paradise!

Sitter på tåget hemåt nu och hittade en grymt bra cover som jag ska försöka sova lite till :)
Pussgodnatt

Inser att jag kommer att sakna det här stället...

Börjar få lite halvt panik att jag redan ska hem från Älvsbyn :/ Jag har vääldigt delade känslor om hemresan!! Det ska bli sjukt skönt att komma hem och träffa min saknade familj, men samtidigt känner jag att jag inte är klar med norrbotten än. Har ju precis börjat lära känna alla sköna norrlänningar här uppe och kommer att sakna dom!!!
En vecka med Elin Vedin sammanfattas: UNDERBART!
Har verkligen haft det huuur kul som helst! Blev så varmt mottagen av allihopa så att jag nästan börjar känna mig som hemma här! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag kommer att ha med mig den här veckan som ett grymt minne och hoppas verkligen att jag träffar så många som möjligt av alla dessa älvsbybor i vinter när tävlingssäsongen drar igång! Det kommer att vara med en klump i magen som jag rullar iväg från Älvsbyn tågstation! En sak är iaf säker, JAG KOMMER TILLBAKA!
Älvsbyn i mitt <3

Känns så konstigt utan er!

Jag saknar min familj något fruktansvärt och att veta att dom är 100mil bort gör inte saken lättare. Jag saknar efter att bara vara och ha det så otroligt kul tillsammans med dom. Saknar mina underbara bröder och deras damp och deras närvaro. Dom gör mig jämt så glada och dom har alltid något att hitta på <3 Jag saknar att bara kunna åka med mamma till gymmet när jag känner för det. Älskar dig mamma!!!! Jag saknar att åka iväg på träning med pappa med som coach. Älskar dig pappa!!!!! Dom ställer aaalltid upp och har alltid gjort! <3 Jag saknar min bästaste syster i hela världen så det gör ont i magen!!! En bättre syster kan man leta efter. Saknar att dampa på henne och reta henne.. <3 Sist men inte minst saknar jag min skidgymfamilj!!! Det känns så himla konstigt att vara borta från dom man spenderar hela dagarna med i vanliga fall! ÄLSKAR ER ALLIHOPA!!!
Det ska bli så sjukt skönt att få åka hem på fredag och ha lov hemma i bästa ingolsbenning i några dagar och bara vara med min familj och ha det bra, innan det bär iväg mot Östersund på läger igen. Känner att jag verkligen längtar efter att få landa.
JAG ÄLSKAR ER UTÖVER ALLT ANNAT! <3

Det långa blonda parets dag idag!

hEJHEJhej! Jag och Anders sitter här på vårat place och gör inte mycket vi inte.... Jag är inte på världens bästaste humör heller!!!! Anders håller på att retas hela tiden och jag är på surirriterandeaggro humör så jag får DAMP på han!!!!!!!!! Han är ju typ överdrivet superdupermycket glad idag!! Det är nämligen han och Emmas 1års dag idag!!
GRATTISGRATTIGRATTIS TILL ER MINA BÄSTA! <333 Även fast jag kanske inte är på ett sådär superbra humör så kan jag ju iaf vara glad liksommm!!!!!! NI ÄR SÅ SJUKT GRYMMA OCH ATT NI FINNS BETYDER JÄTTEJÄTTE MYCKET!!!!
Här är sötnötarna:
Puss på er :*

Norrbotten levererar!!!

Idag när jag vaknade såg jag en VIT VÄRLD utanför fönstret! Det har snöat här under natten och det har inte slutat än :D Hoppas att det aldrig slutar för jag vill åka skidor! Ska ta mina skitskidor och dra en sväng på den nu vita gräsmattan senare i eftermiddag. I morse skulle vi egentligen haft rullskids-OL tävling men eftersom det snöat så mkt under natten så blev det inte så utan istället blev det en löpning/stavgångsrunda upp på Mt Kanis (Y) Det var kuligt och vi såg tom några älgar springa förbi oss ute i skogen.
Nu är det vila som gäller för att ladda upp inför eftermiddagens hårda orienteringspass (önska mig lycka till hehe..). Om jag hittar tillbaka ur skogen så blir det sen till att plocka fram skidisarna :))))) och sprina runt lite på gräsmattan!
SOM JAG HAR LÄNGTAT EFTER SNÖN <3 :))))) Här kommer några bilder live från Älvsbyn:
Årets första snö-ängel får avsluta det här inlägget! Tjarrå!

Nattåg, Norrland, Nybörjare på R-OL!

Amen tjänare (Norrländsk brytning)! Idag (inatt) har jag för första gången åkt nattåg till en kulig vecka uppe i Älvsbyn. Det var kul för jag träffade en jätte trevlig tjej i min hytt som skulle vara med i TV och allt idag, så fick se henne igen på teven nu ikväll (coolt). Meeen det allra viktigaste jag har att berätta är att idag har jag FÖR FÖRSTA GÅNGEN åkt rullskidsorientering på det juniorlandslagsläger jag är på och det gick huuuur bra som helst och var superkul! Känner att jag måste ha någon slags nybörjartur eller något! Mötte liksom sverige-eliten och höll samma standard som dom liksom :o Lyckades tom vinna en bana (skrytarN hehe..). Nej, men det var ju överraskande så att säga!
Nu sitter jag med Anders och chillar lite, men nu väntar den efterlängtade sängen. Kommer inte att bli svårt att sova inatt kan jag ju säga. Är sjuukt trött! Sååå Godnatt :D
Lite bilder från dagen! Tjaoo!

Nu drar jag vidare

I morse kom mamma till Torsby och hämtade mig från lägret. Vi ska först till Falun och fixa lite grejor och senSen drar jag med nattåget till Älvsbyn (Y) Det ska bli riiiktigt roligt att få träna med lite norrlänningar i en och en halv vecka.
Nu sitter jag och mammi i bilen utanför Torsby och rockar i bilen JAAAO! HEJDÅ! :))
Tjo!

Tunneln dag 2

Tjena. Här sitter jag och Björki slitna men glada i mitt roomi och pluggar lite! Idag har vi kört ett skatepass med inriktning snabbhet i tunneln (Y) Fett najs! En liten ramsa om tunneln...

När man snurrar i tunneln varv på varv
är det lätt att allting bara blir larv.
Huvet blir slitet ock kroppen hänger mä
Men jag har ett knep som kan hjälpa mot dä.
Att om man byter håll lite då och då
så kan man upptäcka nya nyanser av grå.


Hälsningar från Betongen! :))

LÄGER I TUNNELN

Nu är vi på skidgym här i Torsby och har haft ett skate pass i förmiddags. Sen drog vi direkt till maten och glassbuffén (muuumsigt). Nu sitter jag, Anni, Bivi och Eve här i mitt rum och laddar inför nästa pass. Vi ska snart göra oss redo att gå och kötta lite klassikt. Kommer kanske lite fler rapporter från lägret senare :))
Tunneln hälsar! ;)

Packning för 3 veckor framöver

Hejhej! Håller på att packa för de närmaste 3 veckorna. Imorgon kl. 7.00 bär det av mot Torsby och skidtunneln med skidgym för att göra säsongens första pass på snö :DDD Det ska bli asaasasasasakul :D Efter tre dagar i Torsby drar jag snabbt vidare till Norrbotten och Älvsbyns skidlinje (Y). Där ska jag vara i en och en halv vecka på praktik :))) HUR KUL?? Jäätte sjukt underbart kul! Anders och jag ska praoa hos hans syster som är tränare där vilket blir spännande. Vi har redan fått några uppgifter vi ska gör innan vi kommer dit bl.a. öva in några låtar som vi ska uppträda med :) och så ska vi förbereda några kuliga lekar som vi ska ha på deras "måndags fika" eller nåt sånt.
Efter Älvsbyn åker jag hem till Ingolsbenning och landar i några dagar, sen bär det vidare mot Östersund på träningsläger med klubben. 3 veckor av äventyr och träning skulle jag kalla det. Nu ska jag packa vidare så att jag hinner få med mig allting. Kraamizar till er alla :)

Upptäcktsfärd!

Jag och Annii passade på att se alla ställen i Mora vi inte sett idag på passet och dokumenterade hela tiden, så här kommer en massa bilder från passet :D VI HITTADE T.O.M SNÖ!! :D
Anna -Asså kolla på kranen!? Ser du hur konstiga dom är egentligen? Stört!
Anna berättade om hur hennes mamma brukade klättra upp i alla träd när hon var liten...
Holmgrens Ko får avsluta denna BILDBOOOOOMB!
Nu ska jag och Anna ha SPA kväll :D Så nu drar vi på ansiktsmaskerna hejdåå!

Har en sliten tjej i min soffa!

Hejhej! Igår var jag och Anni på gymnasiefesten och dansade sönderr! Det var kuligt :D Så idag blev det en trött dag. Fast lyckades ta mig upp i morse och köra ett intervallpass (Y). Nu ligger Anni halvdöd i min soffa och jag ska försöka att väcka henne så att vi kan dra iväg på en liten springtur :D
I <3 U bästii även fast du är rätt sliten ibland :*

BARA 1 MÅNAD KVAR!!!!!!

Kom precis på att det bara är en endaste ynka liten månad kvar idag tills jag har kört säsongens första tävling i Bruksvallarna. Om 1, FATTA 1 månad, stört, så har jag kört 10km skate i premiären i bruks :DDDDDDDDD!!! Gaah känns inte helt sant faktiskt men det är det ju faktiskt! Fick bara lov att säga det innan jag somnar. ÅÅÅÅ kommer inte att kunna sova!!#€%&/ vill åka skidor på snö, riktig naturlig snö utomhus NUNUNU! Ska iaf åka till Torsby nästa vecka på läger med skidgym, men det är liksom inte samma sak att åka i en tunnel som det är att åka på riktigt riktig snö. Men det får duga så länge!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ JAG VILL ATT DET SKA SNÖA NU SÅ ATT JAG KAN FÅ HOPPA RUNT I SNÖN OCH KÄNNA PÅ DEN OCH ÅKA PÅ DEN OCH BARA SE DEN!!!! Herregud nu spårar det ur...... GODNATT!! Jag ska bara be för lite snö innan jag somnar bara... bra klart nu hoppas vi på snö utanför fönstret imorgon bitti! :D tjingeling

Typ engelska jaoo!

= FETT COOLA! :D

Skolaaan:(

Sitter i skolan på biologi och fattar seriöst ingenting!! Vad håller vår lärare på med egentligen!??!? Nej, jag har iaf gett upp för idag. Citronsyracykel hit och glycogysen eller fysen eller vad det heter dit! Jag kommer aldrig ALDRIG ha nytta av det i mitt liv. Jag kan slå vad om hur mycket som helst. Vår lärare erkände tom det precis. Varför lära ut någonting som hon ändå redan vet att vi inte behöver kunna sen? Stört. Jajaja jag är vääldigt trött på skolan men det är bara för att det är så sjukt mycket just nu så att mitt huvud håller på att sprängas. T.ex imorgon har jag fysikprov som vi skidisar har haft 5 lektioner innan. Jag kan absolut ingenting. Jag kan knappt säga vad det är vi har prov på... Typ så känns det i alla ämnen just nu, jag har ingen koll!!! Trodde att jag hade det ett tag men sen åkte vi på läger och sen var det kört igen. Hejhej jag heter Linnéa och jag har inga hjärnceller kvar.........................
hejhej jag heter Anders och jag kan allting....
Tjo!

Call My Name

Man sitter i skolan hela dagen så då måste man ju försöka att göra den sådär helt okej kul! Fysiken imorse var så stört rolig!! Jag och Holmii hade damp DAMP verkligen hahahahah åå vad kul det var! Matten var kanske inte sådär sjukt kul hehe. Försökte att ha lite pepptalk med mig själv, men Maja bara tyckte att jag skulle ge upp........
+ att det kändes så sjukt bra på passet idag! Jag köttade verkligen och blev inte trött hur mkt jag än tog i :)) Tacktacktack kroppen för att du har vaknat upp igen från de döda!!! :D Nu ska jag sova och vänta på en ny dag!
Godnatt! :D
Fattar inte att man måste sitta innanför fönstret hela dagen när man helst vill vara där ute!! Men men.. sånt är livet! Godnatt igen :*

EN.FJÄRDIS.BRORS.DAG.IDAG!

Hejhejhej! Idag är inte vilken dag som helst utan idag så fyller skidgyms egen lille dampi dyvik broder år! HELA 18 ÅR FAKTISKT! Inte illa inte illa.. Nu kommer hans dampighet att växa ytterligare vilket skrämmer mig, men jaja man vänjer väl sig. Umgås ju med dampi 2 (minidampi annamariadyvik) hela dagarna så antar att jag börjar bli ganska imun mot dom! GRATTISGRATTISGRATTIS KOOLI OCH ÄG SÖNDER DEN HÄR DAGEN för det är DIN dag idag!!! :DD
GRATTIIIIIIIS KALLE!

Jag. har. tråkigt.

Idag är inte precis en lika kul dag som igår!! Iaf inte hittils. Jag har så sjukt tråkigt och orkar inte göra någonting!!!!!
Tur att jag snart ska ut på ett rullis pass med emmsi så att det händer något!!!!!!
Här kommer iaf en sjukt bra låt som man kan tagga till och som jag verkligen ska lyssna på nu så att jag taggar till lite!! HÖRS!
SÅ ÄR DET!! ;D -I was born a champion!

SjuktGrymtToppenUnderbart skön dag!

Dagen började grymt bra då jag tajmade Jockis och Jesper perfekt då dom var på väg till Orsa för lite intervaller. Hängde på dom och körde lite backintervaller upp mot Grönklitt vilket kändes superbra. Äntligen börjar jag få fart på kroppen igen!! :DD Mellan passen så gjorde jag, Anna och Emma mumsiga pannkakor och vilade lite. Sen var det dags för andra passet. Jag och Annibanani drog iväg på ett löppass. Alltid lika superduperiroligt att träna med min bästiiis! Som jag och Anna konstaterade idag på passet så har vi jämt roligast när vi tränar tillsammans! :DD DU ÄR BÄST MIN ANNI <3<333 Nu ska jag och Emma gå och lämna henne till tåget och sen ska jag och Emma chillaaaaa!! NI ÄR BÄSTAST MINA FJÄRDISAR <3
Bästa stentorp <3
Hemma och trött efter en UnderbarT bra men tuff dag!!! :D

Hejhejhejhej

Idag har det varit en bra dag som dom flesta dagarna nu för tiden :D Efter en heldag i skolan med extra matte och allt så tog jag och Björki ett chill pass på rullisarna (fett skönt)! Sen har jag pluggat sönder nu på kvällen och det bara flöt på liksom sjukt najszz! :D Nej, nu ska jag sova och göra morgondagen till en grym dag! Herrå
Godnatt!!!! :))

Hemma i skogen

I helgen var jag hemma i skogen med min bästa familj!! Vi hade skojjigt som vanligt och åkte upp i skogen med sam och zacks kompisar och grillade. MYYS!
FINNS INGA BÄTTRE!! I <3 U Björnisar :))

VILKEN DAG!!!

Idag har varit en helt sjukt skön dag faktiskt! Här är några bilder från en steekig dag som avslutas med lite kemiplugg. KULT!!! hehe... PEACE OUT! :D

Som solen!

Heej! Idag har jag varit hos fröken frisör och klippt och slingat håret. Det blev bra. Tror aldrig jag har haft såhär ljust hår nångång :O Det dåliga var att jag glömde min mobbefon på frissan och dom har stängt höhö... måste firra det på något sätt. GUD VAD FINT VÄDER DET ÄR!! Helt sjukt ju. Det känns precis som att det vore sommar. Vågar man lägga sig i solen och chilla ett tag mån tro? Klart man gör! Herrå.
ANNA och EMMA tjatar ju sönder på att få se en bild så här är nya frillan..
Det steker på här ute på landet må jag säga!! :D