Packelipacking

Tjulu! Måste ta tag i mitt liv och börja packa till vår team träff som börjar ikväll i Torsby! :D Ska träffa alla i team Atomic och team Salomon. Jag blev uttagen till att åka för team Atomic i vinter vilket innebär att jag får åka med deras grejor dvs skidor, pjäxor, kläder m.m FETT NICE ;D Maja är uttagen i team Salomon som är ett likadant team fast dom åker med Salomon grejor så klart. Dessa två team samarbetar lite så vi ska få åka på ett litet helgläger till tunneln och testa ut lite skidor tillsammans :D fett sköjj! Sååå kanske är dags att packa lite nu innan jag måste göra det i panik. Herrå

Björnbröderna goes TEENS ★

Jajjemen idag är dagen då två små pojkar ploppade ut för 13 år sedan. Bror 1 och Bror 2 i björnfamiljen :)) Ni är allt bra ni mina små bröder. Utan er skulle allt vara riktigt tråkigt där hemma i skogen, älskar er för att ni är ni. Samuel du är ju bara allt för skön, vet ingen som är lika smart och blåst på samma gång. Herregud vad jag kan skratta åt dig kompis. Min lille fjortispojke ;) Zackarias vet ingen som har mer koll på typ allt än vad du har. Du vet fasen mer än jag kan fatta att en 13 årig pojke kunde få in i skallen. Haha så himla kul att hitta dig sjungandes för dig själv, härlis♥ Nu är ni stora och jag saknar er varje dag. Hatar att inte vara hemma idag och gratta er på riktigt!!! Men GRATTIIIIS NI ÄR BÄSTA BRORSORNA MAN KAN HA! Se till att ha en fetamegagrym dag! Å Zacke hoppas du har kul på kamratstödjarlägret :D Kan inte tro annat än att du tycker att det är hur skönt som helst att vara hemma utan alla syskon Samuel ;) Så njuuut av eran dag pojkar, ses snart♥ 
U R THÖ BEST! ♥ ☀ ✿ 
 




Testing testing

Idag hade vi näst sista testet under testveckorna. Dagens race var Kalkbruksracet som är ett backrace på skaterullisar. Det är masstart och ca 6km ska avklaras så det är töfft! Idag öppnade vi girls stenhårt och benen blev tunga rätt fort men vaknade efter ett tag igen och tog sig pigga uppför de sista backarna. 
 
Nu ligger jag likt en överkörd älg i soffan och har inga planer på att resa mig förren jag ska ta mig till måndagsstyrkan.punkt.
 
Visste ni att elefanter är det enda djur om inte kan hoppa och varje genomsnittliga chokladkaka här 8 insektsben i sig. Tänk på det nästa gång ni tycker ni har dålig spänst och tröstäter en marabooouuu ;);)
 
Herrå! :D

Helg

Första helgen i Mora har börjat fint. Igår hade jag fredagsmys med Holmgren, Jockis och Emmis efter att jag och Maja köpt på oss lite godiiis. Mumma!!
Nu sitter jag Maja och Jockis och kollar på Scooby Doo innan vi drar ut på dagens intervallpass. Najzz. Känns inte ens som att Jockepocke har slutat skidgym. Han kommer väl gå sitt 5:e år här antar jag… Scobidobidooo heidå!

Pappis & CO

Snart åker Tildis hem till björnarna efter premiär veckan i Mora. Hon verkar trivas fint och det är så kul att hon också börjat på skidgym :D Börjar fundera på om inte jag också skulle vilja åka hem till alla där hemma…. fast det blir nog till att tillbringa helgen här i Mora ändå. Tjhu!

Ett nytt skidgym på G

Idag var det "insparken" på skidgym. En tävling då alla åldrar blandas i olika lag. Eftersom det är OS år i år så var temat såklart OS :D Jag var i lag USA. Först åkte vi rullisar till någonstans norr över Orsa mitt ut i ödemarken. Där var det dags för tävlingen att börja på riktigt. En karta och en riktig vinnar attityd var det som vi tog med oss när vi började vandringen in i den djupa skogen. Det coolaste var att vi fick till uppgift att plocka blåbär under resan och vi skulle försöka komma så nära 350g som möjligt. Lyckades kamma hem segern i den grenen då vi på nå jäkla vis hade en riktig feeling för det där med blåbärsplockning och vägde in på 355g ;) de ni! En av de mest brutala stationerna stod coach Ekan för.. Den gick ut på att en tjej och en kille från varje lag skulle ta på sig ögonbindel och hjälm, sedan från toppen på en ås ledas ned med hjälp av endast skrik och rop genom en slalombana på så snabb tid som möjligt. Vägen ner var sjukt brant, stenig, stubbig, ja rentutsagt livsfarlig! Jag och Mr Persson offrade iaf oss och ställde upp för laget. Efter att ha sprungit in i träd, stenar, ramlat in med fejjan före in i en stubbe, kuttat upp handleden, slagit sönder röva och rullat sista biten nedför åsen över stenar som gjorde mos av de platser på min kropp som hittils hade klarat av utmaningen ganska väl lyckades vi iaf slå lag Brasilien som var de vi duellerade mot. Efter att ha lindat handleden med markerings snitslar som var det närmsta till hands fortsatte vi vår färd genom vildmarken.
 
Dagen var riktigt rolig och avslutades med bad och mat vid en sjö. Fick en liten chock då man kom fram till badplatsen och såg ett helt tält med Thailändare som var i full gång med att laga smarrig middag. Riktigt gött vare med lite Thaimat efter en lång dag i skogen :D 
 
Nu ligger jag och Maja utlagna i soffan och ska snart kolla lite film med Annis och Emmis :))
 
Jag och Emma kom fram till att skidgym inte känns som det brukar i bussen hem. Nu är vi nästan äldst och det känns så sjukt när det springer runt massa nya småttingar hehe.. Nejmen dom är jätte roliga och verkar riktigt sköna. Men saknar fortfarande förra årets studenter som man inte riktigt inser har slutat än.. Antar att man vänjer sig med tiden. Idag var iaf en grymt kul dag då jag lärde känna några av de nya "nollorna" lite bättre. Tror att dom kommer att passa in fint här på skidgym :D
/The Bear (:
 
 
 
 

Vi tände ett ljus idag...

...här på skidgym, för dig, och jag insåg att det faktiskt har hänt på riktigt. Även fast jag inte kände dig så himla bra Jonas, så räckte 10 dagar i Älvsbyn för att jag skulle lära känna dig och inse vilken sjukt grymt bra kille du var. Jag kommer ihåg när lägret drog igång och jag hängde med Forsen, Anders och Torgny som direkt ville in till dig och spela tv-spel. Jag och Anders satt i din säng och jag kommer ihåg dina väggar som hade björktapeter. Kom ihåg att jag tyckte dom var fett coola :) Vi satt iaf där och skrattade åt er då ni satt där med full inlevelse i spelet, inget kunde slita blicken från skärmen. Du var nog sån. En sån som gick in med 100% i allt du gjorde. Alla utmaningar skulle inte bara genomföras utan göras bäst, det bästa du kunde. Jag tvivlar inte en sekund på att det var den vinnarinstinkt du hade. Det kan ju bara bevisas med alla de meriter du lyckats åstadkomma. Vilken kille!! :)) Det roligaste minnet jag har av dig måste ju iaf lätt vara när du, Joar, Agnes och Ida sjöng "kvistar och palt" på måndagsfikat. Hahaha så himla kul. Tänk att jag aldrig hört den förr. En riktig show blev det.
 
Jag och Anders pratade om dig idag och vi kom fram till att din dialekt nog är en av de skönaste vi hört. Helt klart omöjlig att härma. Norrländska har sedan min vistelse i Älvsbyn varit min favorit dialekt. Störtskön. 
 
Jag vet att du har lämnat ett stort avtryck här i världen. Ett sådant som aldrig kommer att blekna. Du är en sådan som alla vill minnas. Jag kan inte sluta tänka på alla de som var dig närmast, de som känner ett enormt tomrum i sina hjärtan. Jag vill bara åka till Älvsbyn och krama om alla och säga att det kommer att ordna sig. Det är ju bara det att det inte kommer det. Jag insåg det idag. Det kommer att ta en lång tid för att återhämta sig och de hål som nu står öppna kommer inte att stängas. De kommer att stå öppna för dig, för alltid, så att du kan färdas med dem och uppleva en massa roliga saker genom dina nära och kära. Du kommer att ge dem styrka för att klara av allt de vill och drömmer om. Du var en fighter Jonas och en sådan glöd smittar av sig. Utan tvekan. 
 
Jag vill skicka en massa styrka, kärlek och tankar till alla de som känner att de behöver, något som detta är oförklarligt och ofattbart och ska inte hända. Att livet kan vara över på ett ögonblick är inget man inser förren det är försent. Det är något jag aldrig kommer att förstå. Kanske behövde himlen någon som du?.. men just nu känns det bara som att det har skett ett misstag...
 
Det gör ont i magen då jag tänker på alla som saknar dig. Du var älskad och kärlek varar förevigt.
 
Har tänt ett ljus för dig. Det ska få brinna länge och jag ska låta tårarna rinna. Du ska veta att du aldrig kommer att försvinna i våra minnen. 10 dagar eller många år. Vi alla kände dig olika länge, men att känna någon som plötsligt försvinner, det känns. Det känns förjävligt.
 
Vart du än är Jonas, ha det bra och fortsätt smitta av dig av din styrka till din familj och vänner så att de klarar av detta. Jag ska göra mitt bästa för att göra det mindre outhärdligt för de som jag vet har det jobbigt.
 
All min kärlek ♥ //Björnen
 
 
 

Det närmar sig, jag kan känna det, det bränns!

Varför blir jag alltid så himla otålig? Jag vill hela tiden ha allting nununu och orkar aldrig vänta:((( Jag vill vara i Mora nu och då går det ut över alla omkring mig... sorry :/ kastade t.ex. en osthyvel i huvudet på min syster :O vad är det för fel på mig?!??? Förlåt tusenmiljonergånger syrran skulle gärna ta tillbaka det och säger till om jag kommer på hur man ska göra en tidsmaskin oki <3 Sen är det massa fler saker som jag skulle vilja ha NU men det  fungerar inte så... min hjärna måste bara fatta det först! I för sig så är det väl bra att tro att inget är omöjligt till viss del, men i vissa fall så går det helt enkelt inte att få precis som man vill Linnéa. Okej? (nu börjar jag prata med mig själv också åmajgad). Det kan härmed konstateras att man blir sjuk i huvudet av sommarlov! Mora, jag behöver dig <3 

Tog en bild som jag redigerade lite coolt! Pretty nöjd med den :) 
Lovelovelove come my way, do you feel the same? Time travelling to see you again, did you like my sway?
 

Tillbaka för att återvända

Nu har jag landat i några dagar här hemma i Ingolsbenning efter ett supermegagrymt läger i Hemavan!! Det var så himla kuul, men jag var lite halvoff mellan träningspassen då det verkligen gällde att kriga på under alla inspirerande träningar. Det går liksom så mycket enklare att träna när man är i fjällen och vilka jääkla fjäll dom hade däruppe :O "Skjut mig i huvet" vad fint det var när vi sprang ett långpass genom dalar som kan efterliknas med alpernas förtrollande miljö! MAGISKT! Det allraallraallra roligaste när man är på sommarläger är ändå att träffa alla skidisar som man annars typ bara träffar under vintersäsongens alla tävlingar! Slut som jag var blev det många skratt till allt och alla ÅÅå vad kuul vi hade det!!! Ger lägret en klar 10poängare ;) Lyckades knapra ihop 22timmar under veckan så igår firades det att period 4 är avklarad och uppnåd :D underbart!! Idag börjar den nya perioden som kommer att få avnjutas för det mesta i Mora trakterna då jag flyttar "hem" imorgon :D jIPPIIEEEeee vad jag längtar. Var och köpte en nya soffa till min och Majas lägis igår så nu kommer det bli ännu roligare att flytta in :D Blir glad i magen bara jag tänker på Mora just nu :DDDD Tjaooooo!!
Och en från nuet! Nu ska jag klippa och klistra lite tavlor och skrubba soffa ;) Herrå