Drömmer mig bort

Vill inget hellre än att få ordning på min lägenhet nu... Har alldeles för lite förvaringsutrymme här inne så det svämmar över med kläder som fortfarande ligger kvar i sina väskor. Sitter och drömmer lite om hur jag skulle vilja ha mitt drömhem, men dom drömmarna får jag nog ha kvar tills jag flyttar till något "riktigt" ställe efter skidgymtiden. Nu får jag helt enkelt nöja mig med att få till en hemtrevlig liten lägis som kan gömma undan alla mina grejor på ett någorlunda smart sätt. Wish me luck!
 

G3 och skoldag

Började dagen med att gå upp tidigt även fast jag skulle kunna haft värsta sovmorgonen... Anledningen var att jag var hos Magnus som skulle upp 6.00 för att dra till Uppsala. Han flyttar dit idag vilket är riktigt kul för honom. Han ska påbörja sin elitsatsning i tennis med några andra duktiga spelare och jag tror att han kan bli riktigt bra bara han orkar satsa tillräckligt länge. Han är typ fett grym!! Lite tråkigare för mig som inte kommer att se honom hela veckorna, menmen ;)
 
Vid 10 hade vi morgonstyrka med skid och styrketeknik samt G3 stod på schemat. Kändes helt ok på G3 testerna och det var kul att få en liten check på hur man utför alla styrkelyft i gymmet. Lite obehagligt när man inte vet om man gör helt korrekt när man ska börja lägga på tyngre vikter. Men nu är jag godkänd så nu är det bara att börja biffa på :-D
 
Nu har jag också precis haft första samhällslektionen och tro det eller ej men jag är fasen taggad på skolan nu :)) Har längtat lite efter att få börja plugga lite nu när jag vet att det inte kommer att bli så mycket.
 
 

Första veckan på skidgym

Nu har jag börjat livet som 4a på skidgym. Det känns verkligen konstigt att vara äldst i skolan och på skid. Jag kommer ihåg hur stora jag tyckte att 4orna kändes när jag började ettan. Hur mycket man liksom såg upp till dom med skräckblandad förtjusning. Nu är iaf jag en såndär läskig fyra och ska försöka göra mitt bästa för att vara en så bra förebild som jag bara kan. 
Har också lagt upp schemat för denna termin och insett att det kommer att bli FETT chill. Men 3-5 lektioner i veckan kan jag konstatera att träningen kommer att vara det som ligger i fokus detta år. GÖTT! Man har ju hört att det kan bli så att man blir förslappad med så lite att göra i skolan, men nejdå. Jag ska nog se till att hålla mig sysselsatt med annat ;)
 
Första veckan har levererat finfint väder, sköna träningspass, återföreningar och roliga aktiviteter med de nya "nollorna" :-) Skidgymfamiljen i år kommer att vara grym även fast jag saknar sönder dom som lämnat oss!! :-(
Nu ska jag se till att detta år blir det allra bästa skidgymåret :-D <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Backpacker

Blir inte mycket skrivet här nuförtiden... Visste att denna sommar skulle bli utav en lång och evig backpacking resa. Har levt i resväskan konstant och sett många olika ställen och träningsterränger. Har varit en riktigt kul sommar som fortsätter med att resa mot Stockholm ikväll för att sedan fortsätta mot Båstad på träningsläger med klubben imorgonbitti :)) Blir inte mycket tid över till datorn alltså, vilket ju inte är hela världen :) Har aldrig haft en såhär bra sommar tränings- och upplevelsemässigt. Har varit frisk hela sommaren och haft humör och glöd uppe hela tiden. UNDERBART SKÖNT! Nu ska det bli riktigt kul att få umgås med alla sköningar i klubben i en vecka och kräma ur det sista ur kroppen innan skolan börjar nästa måndag. Ha det gött!
 
Måste bara meddela att jag också för första gången i mitt liv ätit abborre idag :-D Supersmarrigt! 5 av 5*
Jag, Tilda, Mami och pappi blev bjudna till grannarna på middag i deras supermysiga sommarstuga igår! Hur mysigt som helst. Riktigt god mat och kul att se dom :)
Vi kollade på en föreställning av Peter Carlsson efter middagen. Vilken sjuukt skön gubbe det är, och vilken talangfull musiker!! Finns inget han inte kan sjunga eller spela tror jag. Många skratt bjöd han iaf på i bredaste dalmål ;D
Jag och tilda var till IKEA igår förmiddag också och handlade lite till våra lägisar som vi flyttar in i nästa vecka :)) Toaletterna gjorde iaf vår dag. Hur kul är det inte att kunna gå samtidigt båda två liksom haha ;)
Kram på er