ENVISHETenvishetGLÄDJEglädjeTÅLAMOD


The one thing!

Känns som att allt går jäkligt sakta framåt just nu! Känns så frustrerande att allt som jag vill göra just nu är framåt i tiden. Jag vill ha det NUNUNU!! Orkar inte väntaa!! För det första vill jag till Bruksvallarna typ NU idag iinte i övermorgon... tiden kryper ju fram HALLÅ kan inte den lille gubben inne i klockan springa på lite fortare?!?? Och för det andra VILL JAG TILL MORA NU!!! SERIÖST!! Hur sakta kan ett lov gå på en skala?? jag ger det här lovet 10/10 i att vara fööör långt! Känns som att jag bor i Mora bara har varit en dröm och nu är jag tillbaka till verkligheten igen. HERREGUD vad jag saknar den staden!! Mitt liv finns i Mora, måste liksom tillbaka till det. Jag lovar det är inte kul att leva utan sitt liv faktiskt. OCH MINA FINA VÄNNER!! Jag längtar till att bara kunna vara med vem jag vill när jag vill.. bara ha alla samlade på lilla stentorp och att livet bara leker hela tiden. Att kunna springa över till Björki och ha lite deep talk hehe.. att kunna dampa lite med annii, att kunna göra allt det där vanliga men ändå så bra i våran lägenhet med bästa maggie och skratta åt Rut!! Ååå jag saknar stenis så himla mycket jag vill dit nu!!! Känner verkligen att något saknas just nu HERREGUUUUUD!!! Tackaa Bruks vet jag för att jag inte ska lägga mig ner och börja gråta!! OM TVÅ DAGAR får jag i alla fall sociala av mig TACKTACKTACK!! LÄÄÄÄNGTAR!!!
ÅÅÅÅÅÅ JAG VILL TILL MORAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svacka

Heeej!! Ojojoj vad jag har varit dålig på att berätta för världen om mitt liv. Jag har i alla fall varit i Göteborg i två veckor. Första veckan med skidis bästisarna. Det var huuur sjukt kul som helst och resan blev verkligen superlyckad
här har vi några i gänget..
Sen var jag i Göteborg en till vecka med min familj. Mina bröder var nämligen på Gothia Cup. Det var också suuperduperkul förutom att min facckking benhinna har fått en inflammation och att min faaakkking medicin gav mig halsont :(( menmen förutom det så var det en toppen vecka. Invigningen var hur cool som helst. Kändes nästan som man var på OS eller nåt :O :DD.. Här kommer några bilder från GOTHIA
Heejdåå göteborg!!
Och nu sitter jag här i Ingolsbenning igen hmm.. har precis börjat tränat igen. Jag och pappsen drog iväg på en 3 timmars cykeltur idag och benet känns ok. Måste se till att få lite rejäl träning nu i veckan inför Elitlägret i bruksvallarna som ska bli TOPPEN. Har sett fram emot det ett tag nu :D
Justprecisnu från Ingolsbenning..
finfint årtal detdära! HEJDÅÅ FRÅN BLÅBÄRSSKOGEN!

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram? -GRISEN!

Heej! Igår var en sån där superbradag som man kan ha när man kommer från Ingolsbenning och heter Linnéa Björn! :D Mamma cyklade med mig när jag åkte rullisar till Farmor, det var fett naajs men mitt i passet åkte vi förbi en gård med det sötaste jag någonsin skådat.. FULLT MED SMÅ GRISAR!! Huur söta som helst var dom, så vi fick lov att stanna och kolla på dom ett tag..
Mamma Gris (gangster grisen).. sötare en de här små grisarna kan man knappt hitta hörrni!
HADE FIINT!

Stuga 28

Nu är jag tillbaka igen efter att ha varit i Falun! Veckan började lite knackigt med allergi skit så att jag fick åka hem, men jag kunde inte hålla mig borta länge så när jag kände mig bättre på torsdagen åkte jag tillbaka. De dagar jag var där kändes som hur länge som helst för det var så sjukt kul och alla underbara skidåkare gör mig så himla glad. Önskar att det vore längre menmen! Jag bodde i stuga 28 med Tesa, Sandii och Malin och vi hade sjukt kul och jag kommer sakna sönder dom!!!!
Här kommer några finfina bilder från lägret.
Oboy <3
Redo för att kötta!
Glasss!
älskar den här bilden! :D
Fiina stugor vare!
fiina Julia!
fredagsmys!
Prisutdelning!
Sofia som var snabbast till toppen vann "toppar"hehe.. muums!
De här dagarna kommer jag sent att glömma!! KRAAAMAAR FRÅN MIG TJINGTJING! :D

Faluun!?!!?? jaja lite fler P&L bilder

ÅÅÅ skulle egentligen varit i Falun just nu!! Hann vara med en dag sen kom något jäkla skit halsontförkylningsfeber skit som förstörde allting!! Så nu får jag ligga här i en soffa i trök Ingolsbenning och försöka att inte döö av uttråkning!!!
Här kommer iaf lite fler bilder från P&L veckan nu när det fungerar att ladda upp! Dom gör mig iaf på lite bättre humör.
broren Emil!
träffade på Robinioo!
godaste!
En härlig vecka!

Nu är det över, men stannar kvar gör det för alltid!

Peace & Love är nu slut! :(( efter 4 underbart sjukt roliga dagar så är det dags att säga hejdå till Borlänge och CampDahlqvist och heej Ingolsbenning och sen Falun! Det är så himla overkligt att få se alla grymma artister som verkligen gör sina framträdanden med hela sin själ. Det syns verkligen att det gör det de älskar och att de verkligen brinner för det. En supergrym överraskning var "Journey" som var grymt bra!! Trodde verkligen inte att dom skulle vara så bra, men det var GRYYMT! Daniel Adams Ray var också bra och Mando Diao var brabrabra! Allt var fasen bra om jag tänker efter!! Ojojojoj.. nej det vore något att få stå på en sån där scen en dag!
Meenmen inte kommer nästa vecka bli en tråkig vecka inte! Jag drar nämligen till Falun på Elitläger på måndag och Ojojoj vad kul det ska bli! Jag kan då säga att det verkligen är något som jag brinner för och det ska bli HUR KUL SOM HELST att träffa en massa skidisar som man annars bara träffar på vintern :D
Här kommer några pics från det superdupermegabra festivalen!
KOMMER FLER BILDER SEN! DET FUNKIS INTIS JUST NU! ;)

DETHÄRÄRSÅJÄKLAFETTT!!!

OJOJOOJ Tillbaka efter ännu en grrrymt bra dag på P&L! åååDET är så himla kul och fasen vad vaderna krampar efter en massa hoppande till grymma artister som Veronica Maggio (FETTGRYM), Volbeat!!, Oskar Linnros, M.I.A och THE ARK!!!.. FETT NAAJS! Det är så himla coolt så jag tror att jag nästan bryter ihop hehhehehe.. Nej nu blir det natti natti igen för andra gången! PIIIIS AAAOT!