I väskan där jag bor är världen större än man tror

Nu var det längesen jag uppdaterade på den här sidan. Känner att det var så längesedan att jag knappt kan skriva om allt jag gjort sen dess! Därför får lite bilder tala för sig. Har börjat det årliga livet i resväskan som sommaren för med sig ;) 
 
Kan iaf sammanfatta lite snabbt att jag har varit sommarskidskoleledare på Sundbybergs IKs sommarskidskola för 3:e året i rad. Barnen var lika glada och pigga som vanligt. Sen har jag nu under helgen firat midsommar med släkten i Rättvik.
 
Träningen flyter på bra och imorgon drar jag till Norge och Sognefjell där jag ska på läger med seniorerna tills på söndag :) Kommer till Stockholm söndag kväll och drar vidare på Piteå elitläger med flyg måndag morgon. Har alltså 2 intensiva och träningsproppade veckor framför mig ;) Det är livet på sommaren däh!
idag blir alltså en dag full av packplanering och försöka bestämma vilka skidor som ska få ut och rastas på snö igen ;) Kram påer <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KöRKORT

Äntligen har jag tagit det där efterlängtade körkortet. Tog det riktigt intensivt genom att börja plugga sådär lagomt två dagar innan provet och ta körlektioner 2 dagar innan uppkörningen hehe ;) Men nu är det iaf fixat och jag har cashat in lite extra vuxenpoäng :DD Känslan när uppkörningssnubben sa att jag var godkänd var och ÄR obeskrivlig!! Har flygit som på moln hela dagen! Tog premiärturen med syrran till fiket där vi firade med tårta och glass :* Ikväll har jag också fått köra ännu mer då jag och brorsorna drog iväg på fotbollsmatch till Västerås! Fatta att jag skjutsade dom och deras polare haha GALET! 
 
Idag har även vädret varit på topp så jag och syrran har stekt hela dagen(Y) Sommarlovet kan inte ha en bättre början! Det enda som är liiite drygt just nu är att jag dragit på mig en liten förkylning, men den hoppas jag går över lika snabbt som den kom så att jag kan kötta på med träningen igen :)
 
Livet leker och solen steker! Kan vara en av de hittils bästa dagarna i mitt liv X) björnkram
Kaffe å bulle hos farmor under intensivplugget var nog det som gjorde susen <3
Min fina lycka till tatuering jag gjorde innan teoriprovet ;)
 
 
Norberg<3
Euforiskt!
En bättre dag:)))))) Björnkramar och godnatt från en trött och lycklig björn <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roofie

Igår var det takhäng i kvällssolen som var höjdpunkten på dagen. Idag blir det nog balen ikväll!! Ska bli så himla kul att få klä upp sig med fin klänning och smink och fint hår å grejor. Inte ofta man gör det :)))