Something about Christmastime!

Det är någonting med julen som gör att man verkligen kan slappna av och känna hur alla problem bara försvinner. Det var längesedan jag bara tog det lugnt och var med familjen. Som jag har saknat det. Nu är den största delen av firandet över och det känns lite tråkigt att julen ska vara så himla kort. Tänk att man kan längta efter dessa dagar hela hösten och så är dom över såhäääär fort! Nu ska jag leka lite med mina nya presenter hihihi... STOLT ägare till en Fender och en Scarlett 2i2 :DDD så nu blir det till att spela in musik för fullt!
Börjar redan bli öm i fingertopparna ;) men inte ska jag sluta spela för det :))) så sjukt kul!!

Nu är det jul igen!

Juldagen är nästan roligare än julafton i våran släkt, för då kommer familjen Gilén hit! Det blir mycke damp kan man säga... F***an vad sjuka mina kusiner och mostrar är hahhaah... Ja, idag så har vi iaf ätit en massa julmat och julgodis igen och så har vi fått en massa mer paket :))) Nu chillas det sönderrr och äts ännu mer julgodis, men snart ska jag dra ut och leta efter lite snö som jag kan kötta lite intervaller på så hejheeejdå! Hoppas att ni alla har haft en kul jul :D

Christmas Lights

Gick upp tidigt imorse och åkte skidor, tills jag insåg mer och mer desto ljusare det blev ute att det knappt fanns någon snö :/ det var inte klistret som högg... Så passet fortsatte med löparskor på fötterna.
Nu ska vi åka till farmor så att julafton kan börja på riktigt :D
GOD JUL PÅ ER ALLA! <3

HeySisterSoulSister i vintertider!

Idag har jag och Tildis gått upp tidigt och kört ett distanspass på nordansjöspåren. Riktigt fint faktiskt! Det var skönt att vara tillbaka på spåren här hemma i Norberg. Kul att se folk man känner igen åka runt och hejja på björnsystrarna :D
Nu har vi julstädat för fullt och efter att ha tjatat lite extra på Samuel har han faktiskt också lyckats städa sitt rum (Y). Snart drar jag, Samuel och Zackarias till Avesta och åker lite mer skidor. Skate distans skare bli :D
Tjololo... 1 dag kvar nu!!!!!!!
Nu ska jag ut igen så hejhej!

Jul fast inte i mina tankar!

Hahaha jag vet att det här kanske inte passar in just nu.. men det var så sjukt kul på den här mulstisporten i somras och kom att tänka på det nu! Så varför inte tala om det liksom!!??..
Snart är det jul iaf och det märks i köket kan jag säga. Pappa rullar köttbullar som en galning och imorgon blir det till att hugga en gran!
Man kan ju säga att jag blir lika glad som på bilden när jag tänker på att det bara är 2 dagar kvar nu... :))))

4 DAGAR KVAR!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu vill jag ha jullov, julafton, jultomte, julskinka, julgodis, julklappar....... 4 dagar kvar!
Tjo!

Rocky-Road!!!

Igår kväll gjorde jag, Maja, Moa och Lukas edt sjuuukt goda julgodiset Rocky-road. Så idag har det blivit några som sjunkit ner i mageen. Har varit en lång dag idag. Har tränat sen halv 2 och var klar halv 8..naajs! Först åkte vi till Grönklitt där det var huuur fint som helst. Man kunde tro att man kommit upp i fjällen någonstans, det var så mycket snö. Första passet jag har kunnat åka 2 timmar utan att behöva åka på samma ställe 2ggr. S.K.Ö.N.T.! Sen var det bara att snöra på sig löparskorna och dra iväg på en löptur med Maja och Anton innan Styrkan. Styrkan var FETT kul! Vi hade sån där rolig dampstyrka (maxstyrka) med massa nya övningar (Y). Sen återstod en halvtimme löpning innan jag och Maja kunde dö lite här hemma och äta världens godaste middag, mums!
Här är lite bilder från R&R baket :D
mmmmuuuummmmss!

Julklappsjakt jajjeeemeeeen!

Tjobre jaooo! I morse hade vi den årliga julklappsjakten här på skidgym vilket var roligt. Längs med vägen mot klapparna frågade vi bl.a. en snorig gubbe om vägen (han hade fasen blod i hela fejjan :// sjukt!), jag gjorde en finfin vurpa, jag fick knyta Annas pjäxor då hon är invalid och fick även dra henne halva vägen från Eldris! Meeen tillslut så hittade vi dom grymma presenterna i hopptornet på Hemus (Y) Ett par riktigt snygga craft trosor med skidgyms logga på fanns i paketen. TACK!
åÅÅÅ längtar till julen nu så jag säger GOD JUL PÅ ER lite sådär i förskott! :)))

VallabodsTerapi!

Glad Lucia eller God Lucia eller vad man nu säger! Idag har jag sett på ett jättefint luciatåg i skolan. Så fiiiint så! Men sen kom det mindre roliga med dagen. Vi hade nämligen Nationella proven i Matte C idag. I fyra långa timmar satt jag och brände hjärnceller, blev helt snurrig i skallen av alla siffror ett tag men jag tror ändå att det gick helt okej. Även om man kan tro att det skulle vara nog plugg för idag så tror man fel... nej, direkt när jag kom hem var det bara att börja intensivplugga till kemiprovet imorn :/........
EFTER allt plugg var det dags att valla skidorna till morgondagens julklappsjakt. Har nog aldrig varit skönare att vara själv i vallaboden. Hade lite vallabodsterapi för att ladda upp krafterna inför morgondagen.
NU måste jag verkligen sova, såå tjingeling...

Emma har små fina öron!

Hejhej! Nu är jag tillbaka i Mora efter en nice helg i Östersund. Igår var det asakuligt att köra. Banan var upp och ner och hit och dit hela tiden, en riktig 10 poängare faktiskt :)) Men nu är jag iaf tillbaka på hemmaplan i Mora igen och idag på träningen så hade vi simming och dykning och grejjor... Så nu är man lite matt.
Just precis nu ligger "Emmsi Björki Wannabe Björni" i min säng lite halvdöd sådär efter att ha dykt ner till botten (utan att få ont i öronen så att hon grät och klagade i 3 dagar, som hon fick sist hehe..) Nej, nu är det bara att tagga styrkan som drar igång om en kvart! Björki frågade precis om jag vill vara med henne på styrkan idag :DDDDDDDDDDDDDDDDD WWEEEII! :D tJAAO!
Ps. Här kommer bästa låtarna innan man ska sova, funkar hur bra som helst! Coldplay <3

J-cup dag 1!

Jaha då har man kört årets första sprint! Nog hade jag förväntat mig bättre fart i kroppen menmen, jag gjorde iaf mitt bästa och idag räckte det inte längre än till kvartfinal :/ Hoppas att kroppen svarar lite bättre imorgon på skate distansen! Jag ÄLSKAR skate distans så det ska bli sjuuukt kul att åka imorgon! :)))
En annan sjuukt kul sak var att idag så åkte Oskar Svensson från skidgym heltstörtgrymtsjukt bra då han som förstaårs junior tog hem en överlägsen seger i 17-18 klassen! GRYMT Oskar!
Nu ska jag ladda upp inför morgondagen med en feeeet chipspåse medan jag lyssnar på Leo, Jens och deras j*vla nätpoker hehe.. faast föredrar nog att chilla liteee med Sandiboii och Eveboii :)  TJAAOO!

Idag är det en underbarings dag!!!

Idag fyller Emma "Bivi" Bivstedt 17 år! Så jag och några från klassen bestämde oss för att ta med henne till en resturang och fira henne med en supergod middag :) DET VAR DEN! asgott verkligen! + att det var en superrolig indisk värd (eller vad man kallar det?) hahaha! Det blev alltså en riktigt lyckad present! Efter middagen drog jag och de andra skidisarna som var med hem till Bvi och åt tårta som hennes bästa sambis Eve hade bakat! MUMS!
NU PACKAR JAG!!!! IMORN DRAR JAG TILL ÖSTERSUND :DDDD FETT PEPP!
Grattis snygging ;) Hahaha puss pårej!

Förvirrande!

Vem är Maja?
Maja??
Tvättbjörn??
Herregud! Nej, jag och Emil är mycket förvirrade! Go'natt på er ;)

Accepterar ni det?

Jag räknade ut att min kemilärare sa det minst 15 gånger under lektionen. HahahaHhAHa höll på att dö av skratt när hon sa det hela tiden! Nejnej, jag var inte alls trött! En mycket givande lektion med fokus på rätt saker... (Y)
Kom precis tillbaka från sjukhuset där jag har tagit veckans dos sprutor hehe.. Har nämligen börjat ta nå slags allergisprutor som förhoppningsvis ska få bort lite av den hemska allergi jag får på sommaren :/ Nackdelen med sprutorna är att jag blir så satans trött efteråt. Men gör allt för att må bra i sommar!!!
Nä nu säger jag godnatt för en stund... känner mig som en zomBiE!
Hejdooooo!

Ett steg i taget tills allt blir bra igen!

Nu känner jag att jag är igång igen med träningen. Känns skönt att ha fått dampa loss lite på styrkan idag! Jäklar vilken styrka phuu.. :D menmenmen.. det där men:en står för att jag inte känner mig helt på topp än! Men som sagt så tar jag det föriktigt ett steg i taget för att bli hundra igen. Hoppas att jag hinner få in den rätta känslan så att det blir Östersund!!!!!!! Jag menar DET ÄR KLART JAG SKA DIT!!!!!!!!!! Nu får kroppen vakna upp igen efter äckelsjukblääsaken!
Är så sjukt sugen att köra igång säsongen på riktigt nu!!! Ses i Östersund ;););) Wöööö!

I Believe I Can Fly!

Idag har dagen sett ut ungefär som igår. Vaknade kl halv 9 för att kolla på julkalendern, som förövrigt är asbra. Sen åkte jag till Grönklitt och snurrade runt runt på den lilla snöslingan. Så sjukt skönt att kunna träna igen efter nästan två veckors förkylning! Känslan av att få stå på skidorna igen aaaaah.... <3<3<3
Det suger dock att jag inte kunde följa med till Gällivare och kötta gärnet på dundret med alla andra skidisar, men nu kan jag inte göra annat än att fokusera på nästa helgs första cup tävling i Östersund!!!!!
Ska göra allt för att få igång kroppen igen och inte falla tillbaka i förkylnings träsket nu i veckan!

Emma "Björki" Björklund som jag har typ setat ihop med den här helgen! Puss bästi <3

Tacomys med JB!

Heeejsan! Nu har jag och Emma haft tacokväll och kollat på den där Justin Bieber filmen som alla har rekomenderat. Den var faktiskt ASBRA vilken talang! Så nu har jag en massa JB låtar på hjärnan FETT! Nej, nu ska jag, Emma och Jockis chilla vidare!!
PS. Anna meddelade just att hennes nerv släppte (Y) :DDD GRATTIS ANNA! Den har nämligen varit i kläm ett jäkla tag nu, så shiit asså! Hon sitter just nu i Gällivare och ska tävla satan imorgon! SÅÅ KÖTTA ANNIIIII!! Jag hejjar på diig!!! .DS. Ett till PS. Imorgon ska jag testa en massa nya skidor vilket ska bli aaaasnaaajss!!! :D TJO!
Hihihi hejdåååååå!!!

Mumsigt julbak 2dagar i rad!

Hejhejhejsan och GOD JUL! Så känns det iaf här på torpet! Igår så bakade jag, Norski, Moa, Lukas och Sarah pepparkakor! :D Allt gick finfint tills vi glömde sista omgången i ugnen (som såklart var mina pepprisar :/)! Men vi var lika glada för det för vi fick till 2 riktigt snygga pepparkakshus (Y)
IDAG (ikväll) så kom jag hem och då var Maja, Anton och Gustav i full gång med att baka lussebullar (mmuums) så jag fick vara med på ett hörn och baka lite! Med DJ nyrre som höll igång riktigt grym julmusik så var stämningen på topp! Ja, den kan ju inte vara annat med Anton och Nyrres sjuka humor höhö...
Nej, här kommer lite bilder...
Och så de av den lite mörkare nyansen...
Så till dagens bakning...
Hejdå nu ska jag fika lite :))