Skolstart, Helghäng och snart LONDON!!!!

Idag började skolan på riktigtriktigt med RIKTIGA lektioner! phuussst.. redan läxor fattar ni läxor!! Jaja.. nu är jag med mina bästisar Emma Björki och Anna Banana på stenis. Vi har varit en sväng in till stan för att handla lite till en av Anniis specialiteter BACONRÖRA! najzz, gott vare! Vi har också gjort en tårta som vi ska ge till Gustav när han kommer hit för att han fyller år snart.
Imorgon ska jag springa Vasa-staffeten som inhoppare för bästa eve som har fått körtelfeber :(((((((((( stackars Shallee!! Men jag är feeett taggad och ska springa mitt bästa på den avslutande sträckan in över mållinjen!
Nu så sitter jag i Björkis rum medan dom fixar sig lite hehehe...
FÖRRESTEN!! På söndag drar jag till Bivilajnen och på måndag åker jag med klassen till LONDOOOOOON!!! Det ska bli hur kul som helst och vi ska ha världens bästa vecka där med en massa kuligt och shopping :DDD
Justprecisnu från 20C (Emma och Annas crib)
Kiiingeeeen kom och skrämde ihjäl oss.....:O
Peace out från stenis*

Nollorna invarderar!

I söndags anlände jag ÄNTLIGEN till Mora efter ett hårt läger med sumpan och 10 timmars tågresa hem. Nu är allt som vanligt och man kan känna sig hel och verkligen landa på riktigt igen.
Första dagen (måndag) var det inspark. Efter 7 timmars rullskidåkning, löpning och cykling kom vi fram till Östanvik utanför Furudal där vi spenderade natten på golvet i en gammal anläggning (skönt hehe...). Morgonen därpå var det hemfärd på schemat. Efter ytterligare 2.30 timmars cykling var vi tillbaka på hemmaplan i Mora igen.
Det roligaste just nu är att nollningen är i full gång. Så gött att få se nollorna göra allt det man själv fick gå igenom förra året mohahahah hämden är ljuuv!! Underbart att få skratta lite extra om kvällarna!
Nu är Monte (nolla) här och diskar hehe.. och jag och Emma sitter och snackar! Fett med fett!
Nu ska vi chilla vidare och ladda om inför morgondagen och MYR-VM imorgon TJOHOOOOO!!!! :D
Live from stenis! Peace*

Stockholm-Båstad-Mora

Nu är det INTE långt kvar tills jag ÄNTLIGEEN får åka tillbaka till den bästa staden i världen MORA!! Först ska jag bara till Stockholmo och Emma Bivilajninen Bivstedt med Evelina Shalamar Larsson för att imorgon dra vidare till Båstad på läger med klubben (Y) NAJZZ! Det ska bli fett schteek och fett med köttning. Sen så får jag äääntligen komma hem till min och Majas fiiina lägenhet på underbaraste Stentorp! LÄÄÄÄNGTARR!!! :D
TJOLOLOLO Nu drar jag iväg till Tennisens MAMA! Eeey :D

Solstrålar och sand mellan tårna

En dag som den här kan man inte må något annat än suuuper! + 30°C om inte mer och en välförtjänt vilodag på schemat. Livet leker!
Schteeeek! :D

Lägerlyx i bruksdelux!

Nu har man landat hemma i Ingolsbenning igen efter en helt sjukt bra lägervecka i Världens bästa Bruksvallarna. Man blir bara så sjukt glad i hela kroppen av att vara i Bruks och man kan verkligen njuta av allt allt allt.. Jag ÄLSKAR verkligen fjällen. Jag skulle kunna bo på en fjälltopp och sitta och meditera hela dagarna hehe.. men det är faktiskt så sjukt himla skönt. Det var riktigt sorgligt att lämna alla underbara skidisar idag för lägret gick så sjukt snabbt. När man börjar lära känna alla på riktigt då ska lägret såklart vara över.. Mitt huvud ville verkligen vara kvar men kroppen var mindre villig och skapligt trött och sliten. Blev en lång välbehövlig tupplur i bilen hemåt. Bodde med världens bästa Björkii och vi hade fett sköjj tillsammans med alla andra på lägret :D Tänk vad många vänner man skaffar sig över hela Sverige!!?!! HÄRLIGT!
Jag har kommit på att Norrländska är fasen en sjuukt skön dialekt! Jonni, Sofia, Jacki och ni andra norrlänningar JAG DIGGAR ER!!!
Skapligt nice att vakna upp till den här utsikten!
..hämnden är ljuv Jackie ;)
Skönt att komma hem och hitta en sån här liten Dracula i huset...
Nu när jag och brorarna äntligen har fått ut lille fladdris med hjälp av handdukar och håvar ska jag ääntligen gå och lägga mig. Tror jag tom ska försöka slå mitt sovrekord. GODNATT ALLA FINA!