Yoga, Marknad och Grillhäng

Jag å mammi började dagen med en liten promenix upp i skogen där vi skulle leta på nån bra myr.. hittade ingen, så vi stannade och gjorde lite yoga på varsinn stubbe istället (Y) Senare drog vi in till byn där det har varit marknad. Träffade massor av kompisar jag inte sett på huur länge som helst! Askul :D Vi åkte karuseller och testade massa roliga prylar. När vi var klara med markna'n så hängde jag på grabbsen hem till Simon där vi grillade och hade det skoj! En riktig toppen dag helt enkelt :D
/theBear

BBQ och Barndomskompis

Nu sitter jag i soffan med mammi efter att ha premiärgrillat, hittat värsta goda glassen, ätit den värsta goda glassen, övningskört genom Norberg där det just nu är marknad hela helgen vilket betyder tivoli å sånt kul! :D Imorn blir det att dra dit å kika lite :) När jag körde in på gården så kom min gamle barndomskompis Vilma springandes! Riktigt gammal å grå har hon blivit grannhunden, men lika mysig är hon allt :)
Nu ska jag och mammsen kolla på "Kärleken checkar in" med Jennifer Lopez och det där hotellet och allt det dära, såå TJO! Ha en naiz kväll ;)
Min Alien kompis Vilma!

Hur långt man än har kommit, är det alltid längre kvar!

HA EN GRYM DAG! DET SKA IAF JAG!!!!! :D NU BÄR DET VÄG HEM MOT BJÖRNARNA!!!!
Nu är snön borta igen och jag LÄNGTAR till sommaren och barmarken!!!! ojojojojojojojjojo fatta kuul med läger :D om ändå tiden kunde gå lite snabbare ;D tjingeling
PS. -Ja, jag vet att alla bilder blev olika stora. orkade inte firra det. lite charmigt. jag är charmig. du är charmig. alla är charmiga. chhhhhhharmig. haha fult ord. chhhchhchhchhhhharmiiig...men ja gillare. punkt. DS.

Always hope for the BEST!

Sitter här i Mora och bara har det bra. Så sjukt skönt att vi har 4 dagar helg!!!! Imorgon bär det iväg hemåt mot skogen igen. Ska träffa min lyllost till syster som kommer hem från Frankrike idag. Hon har varit i Nice med sin klass i veckan.. jag är inte avis alls..... Hoppas hon har med sig något fint hem till mig hehe ;) Hoppas alla får en supermysig fredag :D pöss

Så jäkla rolig kille!!!


Lajk a bauws!

Tryck på play...^
Bjuder på en lika färgglad bild som vädret :))) Tänkte att "fan va skönt att komma ut lite efter en superlång dag i skolan" och så när jag äntligen är klar med kemiprovet och ska ta första steget ut i det fria så slafsslafsslafs drippetiroppeti = att det spöregnade -.- meen aja finns ju inget dåligt väder bara dåliga kläder som kingen brukar säga! Tjolahopp nu ska jag ta tag i den här dagen och göra nåt bra av den :D Ey dåフレンズ ;)

Perfekt timing :/

Ja, nu har jag gått och blivit totalt genom förkyld och hängig.. antar att det blev nu eftersom jag slappnar av lite extra när säsongen är över. Har legat i soffan och tyckt synd om mig själv hela dagen. Kände att jag var alldeles för patetisk så gick ut och tog en promenad. Den promenaden var ungefär lika jobbig som klättringen uppför slalombacken i lördags hehe... Man hinner iaf tänka på mycket när man inte gör annat än att andas. Har nog gått igenom mitt liv minst 12345678ggr tror jag.. Aja, ska väl försöka kurera mig så att jag blir frisk så snabbt som möjligt + att jag måste samla lite krafter till svenska nationella imorn som kräver fokus i 5 timmar!?!?!! Herrå

PAPPSENS DAG IDAG! :D

Idag fyller en riktigt speciell karl i sina bästa dar år! Vem kan det vara om inte PAPPA BJÖRN :D Jajjemen faren blir idag inte mindre än 51 år gammal ;) Vad skulle jag göra utan pappa och hans fixar å trixar talanger. Pappa han är nog den som jag vet är bäst på att lösa saker. Antagligen för att han känner någon typ överallt! Om det är något han mer är bra på så är det att PRATA. Han pratar med allt och alla! Det är oftast upptaget på hans tele.. inte lätt inte! Men idag fick jag allt tag på dig så att jag kunde gratta dig ;) Hoppas Tildas tårta var supersmaskig och att ni skickar en liten bit till mig här i Mora! Puss&Kram älskar dig <3

Nu är det slut, över, Ca put

Nu är jag hemma ifrån helgen i Bruksvallarna som blev en kanonavslutning på säsongen. I fredags var det fjällsprinten där jag tog mig till A-final och slutade på en finfin 4:e plats vilken jag är grymt nöjd med. Benen kändes aningen tunga men dom funkade ju så det var bara att mata på. Hade ett sånt där "überpanikigt" tillfälle innan kvarten också. Efter prologen stod det på schemat att finalerna skulle dra igång klockan 14.00.. jag sprang därför ut på en liten löprunda för att skaka ur benen lite kl halv då jag hör från speakern hur heatet före mig drar iväg!??!? jag var ca 400m från starten, hade inga pjäxor på mig, pappa hade mina skidor och jag hade ca 3 min på mig... efter att ha sprungit snabbare än någonsin förr, slängt på mig pjäxor å skidor hann jag precis till min start i kvarten (Y) visade sig vara den perfekta uppvärmningen då jag vann den kvarten ;)

Igår var det sedan det omtalade fjälltoppsloppet (26 km skate över fjällen). Dum som man är tog man täten i starten och dampade på längst fram de första 7 kilometrarna.. visade sig inte vara det smartaste jag gjort då banan efter 8km var i botten på den fruktade slalombacken. Jag blev lite stum om man säger så.. slutade på en inte så skrytsam 13:e plats..
IDAG var det knallcrossen som börjar med en prolog nerför berget med lite kurvor hit och dit och så.. Den lyckades jag vinna med min dampskalle :D Det betydde att jag tog mig vidare till skicrossen som jag slutade 3:a i (Y) NAAAAJJJSSS!!! Vädret stekte på som saaatan idag, är ett äkta Tomato-face kan jag säga :O aouch säger jag bara.. ångrar att jag inte hade på mig nå solskydd! Attans!!
Nu är jag alltså tillbaka till morish igen och ligger här helt utslagen i min säng och planerar att inte röra mig på ett bra tag, tjao!

Ge.Mig.Sommar.Nu

Känns som att det är dags för lite sommar och SOMMARLOV! Vill bli sommarfin och kunna släppa skolan och bara känna mig Friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii som en fågel!  Längtar som en galning till sommarträningen och alla läger jag ska på wiiwiiwiii orkar inte vänta mer bara.... TUR att det är bruksvallarna till helgen så att man kan få till en bra avsutning på säsongen. PEACE

Leffe heffe peffe meffe

Hejhejhejhallå! Idag har jag inte gjort nånting..nada..chokolada.. Jag fick en ny kompis på biologin, Leffe heter han!
P.L.U.G.G.A.T. är vad jag har gjort idag och gått som en uppstoppad bäver. Sjuuk träningsvärk i benen från gårdagens Step. Shiiiit kan man säga om det! Men satan vad kul det var, borde vi göra oftare. Tjao!
Här har ni han, Leffe. Han är asgrym på att sjunga och att skratta åt folk (Y) min bäste vän

VITT ÖVERALLT

Emma följer den vita trenden.. fräsch b-rud..............................................................
no more snow.

Bo i resväskan

Det vore väl ganska mysigt eller? Litet och så... Det jag ville säga var att snart bär det av mot Grönklitt. Är tävlingar där till helgen vilket blir en bra avslutning på lovet. Lovet har gått alldeles för fort, men det gör dom ju alltid.. Vi ska bo i en supermysig stuga med Sam o Zacks klubb Rembo IK vilket blir skojjigt :D  Blir jag som sitter bakom ratten upp vilket blir kul :D Det är så himla kul att köra bil när man kan lix. Sen på måndag börjar skolan igen hehe askul..typ.. + att jag inte kan åka till bruks förren torsdagkväll vilket suger lite. Ska till Bruksvallarna för säsongsavslutningen nästa helg, men får inte ta ledigt mer än fredagen.. INTE så kul när hela familjen utom lilla jag åker dit på måndag -.- Aja hinner väl förhoppningsvis njuta lite av fjällen under dom dagarna ändå.
Intar rattposition! Tjingtjing :)

Barbent pluggmode

Sitter ute på balkongen i lovets härligaste vårsol och pluggar. Det är så sjukt varmt här där det är lä UNDERBART! Passar samtidigt på att plugga lite kemi inför nästa veckas prov (Y) En till bra sak är att jag äter ÄPPLE :D Är ju allergisk mot äpplen MEN i helgen lärde min moster mig att om man värmer dom i mikron så försvinner allergenerna(?) eller vad det heter i dom så då är det bara att äta på :DD Så himla glad för äpple är så himla gott! Sist jag åt det var..ööh.. längesen iaf. Hade på lite kanel och socker muuums samakar typ som äppelpaj ;) Det ni! Nu ska jag steka vidare och lära mig lite mer om syror och baser hit o dit TJO!

Najajajs

Nu har jag firrat klart jeansen och ska hitta på nåt lite roligare :) Har inte kommit på vad bara... Pratade precis med Emma och Anna och dom pluggar.. jag borde också plugga.. meen det är ju inte kul liksom :/ Ska ta en djup stund i mitt huvud för att komma på hur jag ska göra! Tjao.
<--Före   Efter-->
Nya favvis jeansen? :))

Dragkedjor å sånt

Hej! Idag är en skön dag. Idag kunde jag sova huuuur länge jag ville. Men. Vaknade ändå kl 8 helt utvilad = en lång dag idag (Y). Igår var jag med mammi på hennes jobb i blänge och passade på att springa lite i Bergebo. Drog ut på 15km och när jag sprungit kanske hälften så låg det träd huller om buller överallt efter nån storm som tydligen härjat där... jag kunde inte se stigen. Efter att ha klättrar över, under, igenom och runt träden så hittade jag tillslut stigen igen. phuuu.. blev några omvägar hit och dit och fick dra upp google maps några gånger innan jag efter 2.20h äntligen hittade till civilisationen igen. SkönT. Påvägen hem stannade vi på en tygaffär grejsimojs för att jag skulle köpa lite dragkedjor. Ska nämligen göra ett tappert försök till att sy in dom i ett par av mina jeans! Sen drog jag ut på ett så kallat KungPass dvs ett lugnt och långt rullskidspass NAJS!
Ja, tillbaka till idag. Nu sitter jag alltså här med mina dragkedjor och samlar mod till att firra mina jeans så ÖNSKA MIG LYCKA TILL! Tack heidå.

SeNAp & KetChUp

Idag har jag lagt till missSenap och mrsKetchup till min och systers samling! Najsigt :)

Gult är INTE fult!

PÅSKLOV

Äntligen är det påsklov. Så sjukt skönt. Har hunnit vara hemma i skogen i två dagar nu och lekt med mina björnisar! Som jag har saknat dom. Igår när jag kom hem så väntade ett gigantiskt påskägg där hemma, åt tills jag mådde illa hehe.. sen drog vi upp i skogen och plockade lite påskris :) Efter att ha ätit lite mer godis gick jag och Zacke ut och sköt lite. Dum som jag är så tänkte jag inte på att bössan rycker tillbaka när man skjuter och fick ett finfint jack i pannan. Har en grymt snygg bula idag kan jag säga ;) Dagen avslutades med årets första rullskidspass (Y)
Idag har jag målat om en bänk och gymmat på norbergs nyöppnade gym för första gången (Y) Riktigt bra faktiskt :D Påsklovet har med andra ord börjat riktigt bra så GLAD PÅSK PÅ ER!

Skarpass, Påsktour och Skidgymgala

Igår var en av de bästa dagarna hittils :) Började dagen med ett sjukt fint skarpass på koppången med Anton, Kingen och Månsi.

Sen var det lite skolisch innan det var dags för påsktouren :)) Jag, Anna och Emma var inte med eftersom vi kände oss alldeles för bra och ville ge de andra nån chans liksom... vi hejjade iaf :D
Snodde lite bilder från Annas blogg så att ni får se hur grymma vi är ;D
Och sen var det bara att byta om till finkläderna och ge sig iväg till årets skidgymgala. Det var jättekul som vanligt och priser och nomineringar delades ut medan vissa uppträdde lite (bl.a jag :)).
Tog ju hem nomineringen som årets "forever alone" också hehe.. för den gången jag cyklade till Hemus (skidstadion) själv medan alla andra åkte buss (Y) och för den gången jag gick på bio själv! Ganska nöjd faktiskt ;)
En riktgt bra kväll blev det iaf och idag efter endast EN lektion får jag äntligen PÅSKLOOOOV!! så sjukt skönt:))
Imorn bär det iväg hem till resten av björnarna i Ingolsbenning, saknar dom såhäääääääär mycket <3

J.A.G..S.C.H.T.E.K.E.R

Alla måste väl ha känt känslan av DAMP! Ni vet när man bara springer runt och allt är kul (man tror iaf att alla tycker att allt är kul), man är lite sådär smådryg mot alla och väljer ut ett offer man irriterar så mycket man bara orkar och sen bara SMACK så får man en mördarblick som tecken på att gränsen är nådd.. typ såhär:
det är typ DET BÄSTA SOM FINNS! Man ba "Yeezz" mission completed! :D
Måste göra det lite mera.. var BÄST på det när jag var liten, skojjar inte!
Fatta skönt att vara liten igen.. aja, nu räcker det för den här gången. Eyy då kömpisar :D

Dagen efter en 3 mil

..kan beskrivas såhär:
*Brutal smärta i ryggen.
*Armar som ömmar.
*Lite sådär trött i skallen.
*MÖR.
MEN det var faktiskt askul :D Trodde att jag skulle tycka att det blev långtråkigt efter ett tag.. visst hade jag en svacka ett tag.. MEN i det hela så var det mest positiva tankar som snurrade runt i skallen. Mycket folk som hejade, fint väder och härligt före = en perfekt dag helt enkelt!
Idag känns det som sagt liite värre.. Känns som att jag blivit nermosad i en torktumlare i flera timmar. Ryggen är uppsvälld och armarna gör ont.. aj.. känner mig lite mosig i huvudet! Fast var ju ganska värt ändå ;)
En sak till som hänt idag är att PÅSKTOUREN drog igång, utan mig på startlinjen...
Påsktouren är en årlig tour på skidgym som består av stakningstävling (dagens tävling), skidO tävling (imorn) och sist men inte minst the final climb uppför slalombacken (på onsdag). Hoppas att ryggen blir bättre så jag kan slåss om titeln "bäste skidgymar'n" i årets Påsktour :D
Lite bilder från SM i Långberget:
Också lite bilder från dagens första etapp i påsktouren:
G'Natt från eran favvis Björn :)