MANGE BJUDER!!!

Känns som att jag har vaknat upp från världens bästa dröm! Shit var kul vi hade det i det gråa Estland! Har fått många nya vänner vilket är en superbonus. Nu har man fått en riktig sparring inför JSM som är nästa vecka. Bara jag vill så kan jag åka riktigt fort :DDD + att jag kommer att få träffa alla igen!
BÄSTA LAGET!
Låten som ekade i allas huven under helgen:
Lyckades tom få speakern att spela den ;) Ååå vilken helg det var! G.R.Y.M.!

Tillbaka till Sverige och skogen!

Tjo! Nu är jag hemma igen efter några grymma dagar i Mammaste, Estland. Juniorlandskampen var huuuur kuul som helst och jag har fått många nya vänner. VILKET LAG vi har i Sverige hur grymma är vi inte liksom!?!? Vi lyckades ta hem totalsegern före Norge vilket var riktigt skönt (Y) Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv också som lyckades klämma till med en 6:e plats i sprinten!!! Ja, det är skönt när man lyckas pricka in formen på rätt tillfälle :D FETT FETT! Nu är jag tillbaka här hemma hos familjen på sportlov och har precis varit ute med söstra och sprungit lite i vår fina Ingolsbenning skog... HUR FINT VÄDER SOM HELST! :D Herrårå :D

Sprintfinalen!
Nu blire en vecka med uppladdning inför JSM nästa vecka :D najz!

here we are bitches!!

heej allihopa! Det är Isabelle Persson som skriver. Vissa kallar mig för Isa (Issa) men man får säga vad man vill faktiskt, jag föredrar mästarN, eller kanske drottning Isabelle.
Jaa till saken då! Vi befinner oss i Estland, Mammaste och här ska vi de närmaste tre dagarna tävla Juniorlandskamp! Vi bor mitt ute i skogen, ganska läskigt. Vädret är grått och pissigt, precis som man tänker att det är i ett land som Estland. MEEEEN vi har kul ändå! Än så länge... Spelar spel och dansar disco!!! Fick ju åka partyfärja också... hehe.
TJEEEENAAA! Lockner här som tar över nu dåraa! ;) Ja vi har nyss varit å  åkt lite skidor, och nu har vi suttis å spelat en massa spel, fett e niceee!
Nä nu ska jag ta å käka götta (Godis)!! see YAaa bitches
fet jävla blötkyss från oss!
Vi känner oss riktigt vassa med våra nya fräscha kläder! Speciellt heldräkterna!!! MUMS

18.18.18

4 dagar kvar nu.... :D
Estland, Otepää, Mammaste.. Här kommer jag!

ÅRETS FÖRSTA VINST!

HEhehe.. Jomen idag har jag åkt matsboloppet som jag vann(!!!), en lite mindre viktig detalj var väl kanske att det bara var jag med... Menmen kändes ju bra iaf!
Fast det jag egentligen ville säga var att igår så åkte min bästa underbaraste syster USM i Lycksele och tog en finfin 4:e plats. GRYMT JOBBAT SISS!!! Jäklar vad hon måste köttat på! STOLT SYSTER KAN JAG SÄGA! <3
En till sak jag ville säga var att jag har FETT snygga bröder shiiit! ;)) Nu ska mamma få fortsätta att tvinga mig plugga fysik ://... hejdå! Avlsutar med lite pix på mina syskon
Sö gölliga sö!

IDAG ÄR DET VÄRLDENS BÄSTASTES DAG!

Idag, den 17 februari, för 18 år sen! 18 ÅR SEN(!) föddes en av de mest underbara människorna som finns på hela detta jordklot. Hennes namn är Emma Sofie Björklund och är min bäste vän. Jag kan inte beskriva med ord hur tur jag har haft som har träffat henne. Jag och Emmsi verkar liksom alltid på nå vis råka ut för samma saker på samma gång så att vi verkligen förstår varandra. Och förstår mig, det kan jag säga att ingen gör lika bra som Emma. Hon vet alltid exakt hur jag känner och kan på nå vis alltid se på mig vad jag vill (läskigt ibland). Nu har vi kännt varandra i typ 1 och ett halvt år, men det känns som en evighet. Jag förstår inte riktigt hur jag har klarat mig utan henne?
Men iaf så är det om ni inte redan förstått det henne födelsedag idag och inte vilken födelsedag som helst, utan hennes 18 som sagt :D Nu är hon vuxen (?om hon nu någonsin blir det?) och får då göra som hon vill. Kanske drar hon iväg till Burma och blir nunna, eller så kanske hon drar till Texas för att påbörja sitt liv som cowboy? En sak är iaf säker, att vad hon än gör så kommer jag alltid att älska henne lika mycket! DU ÄR BÄST EMMA GLÖM ALDRIG BORT DET <3<3
GRATTIS finaste <3 ily!

Rrrysningar av underbarhet!

Trodde jag skulle blåsa bort när jag öppnade dörren i morse.. satan vad det blåste! Menmenmen när jag och Emmsi tog på oss skidorna var det som om vädergudarna hade hört oss. Solen började skina som tusan och blåsten var som bort blåst hehe.. jA! Shit vilken underbar start på dagen:))
SkönT!

HAN HAR BRUTIT SIN FA#€%NG HAND!?!??

Här kommer man hem efter skolan och så hör man att Emils hand är bruten!?!? Lyckat bror...
<3
inte okej Emil INTE okej...

BJÖRNKRAM:)

Igår gjorde jag och sambisen min asagoda cupcakes för idag! Jag ska nämligen göra en mysiskväll till Anton och Maja :)) Medan dom är på tävling ikväll ska jag vara hemma och göra en god rrromantisk middag som sedan avslutas med lite cupcakes. Hur gott!!?!?
Mums! Ha en bra dag. Björnkram:)

Feel So Close!

Kärlek...KäRlEk...KÄrlEK... kanske känns såhär?
En och en halv vecka kvar nu tills jag drar till Estland (mindre t.o.m:)))

och imorn äre alla <3 dag! Ska väl försöka hålla mig undan från lägenheten så att Maja och Ante kan få ha en riktigt romantisk middag hehe (Y) ;) tjao!

Skolan är rätt bra ändå!

Idag har varit en helt okej dag i skolan faktiskt (:O) sjukt att det faktiskt kan gå bra om man bara skärper till sig lite. Känns som att vi i klassen har blivit lite mer positiva också (bra jobbat klassen(!) Jag och Ragna har faktiskt jobbat riktigt bra tom :D nästan hela tiden hehe...
Hejdå! Nu ska vi jobba lite mer matte jao :)) FAST snart har jag träning :DD Längtar ut..så sjukt fint väder så man dör ute!!

Som ett hockeyproffs!

Tjarrå! Idag har jag pluggat och spelat hockey. Visade några coola finter för mammi som gav mig mycket beröm..
Funderar att satsa på hockey karriären, eftersom jag är så fett grym!!
Nu ska jag och min kranskulla till syster på middag med Engelbrekstloppet, när hon kommer hem från dagens tävling så att sägaa! Jajjemen hon och mina bröder har köttat sönder på Lilla SS medan jag har köttat sönder hemma på isen (Y) TJO!

Hemmis in da skogis!

Skönt att vara hemma i skogen igen över helgen!!! Har saknat mina dampis syskon asa mycket.!=/&%€#! Nu ska vi chilla lite, basta lite, skratta lite till family guy HAHA I'm a cowboysupersecretagentastronaut..
Yeeeah that is happening for real YEEEEAAH!
// Shipoopi :))

It's a beautiful daaay!

Bra väder, gott humör, skidgymare, drickalangningsträning = Perfekt dag! Kolla bara!!!
Typ såhäääär bra har den här dagen varit! :)

Jajjemen!

http://www.sweski.com/laget-till-nordiska-juniorlandskampen.5018244-184999.html
nu ska det köttas lite kan man ju säga :)))))))

Ibland måste man tänka på sig själv...

..även fast man inte vill att någon annan ska må dåligt :/
Men vad gör man inte för det man ÄLSKAR liksom!?
PEACE ('U')
Plus att sig själv kan vara bland det konstigaste du vet så att du måste tänka på dig själv hela tiden för att fatta nånting om hur du själv kan vara som dig själv..typ.. (nej, ni behöver inte förstå detdär..)
Ganska skönt att vara lite konstig faktisk. Tjao!

Köldskadad

Hej! Jag är lite sur. Vaknade imorse av att pappa säger att det är -28°C ute.. tävlingen blir inställd... Det värsta som finns är när man har laddat aslänge och så blir det inget! Man blir liksom trött ändå på nå vis. Får hoppas att temperaturen stiger lite under natten så att det kan bli tävling imorn.
En till sak är att jag är så sjukt RASTLÖS och det finns ingenting att göra här! Bajsigt. Drog iaf in till stan en sväng efter lunch och träffade lite morisar :)) Men nu är det trööökiiigt igen! Alla är typ på hockey men inte jag inte.. jag satt med pappi i vallaboden istället (kul liv)! Nejmen jahapp... sa ju att jag var lite grinig, förvarnade ju liksom faktiskt! Om nån gör nåt kul, säg till mig vad! JAG VILL OCKSÅ HA KUL! hehe.. kanske ska gå ut och hoppa lite i snön eller nåt. På egen risk förstås eftersom man kanske spricker.. hehe en kul sak som hände igår var att saften i mitt vätskebälte frös till is när jag åkte skidor, bevis på att det är FETT kallt här!
gott iaf med lite isglass!
Hoppas pappi inte sliter helt i onödan...
mina bebisar bara väntar på att få kötta sönder...
Ny tävlingsdräkt Monten?
Tjarrå! Alla måste nu be till väderguden om varmare väder! Okej!?? BRA! ;)

KYLIGT!

Tjo! Här i Ö-vik är det lite sådär halv kallt ute! Nu visar tempen -26°C vilket känns liiite oroande inför morgondagens tävling.... bajsväder... nu får väderGuDEN ta och vakna upp lite så vi får kötta ihjäl oss på lite sprint imorn :D
Nej SATAN vad kallt det är! brrrrrrr... give me some värmelaininen! Nu ska jag, pappi och Brötes snart dra upp mot stadion med MYCKET kläder på kropparna!! Se upp för Michelinisarna som kommer gående sen, en är antagligen jag :D Tjao!