Mör o gla' nu drar ja'

Om 3 h, 24min och 14sek så lämnar jag Bruksvallarna efter 11 grymma(!) dagar här med Lotten. Det har varit så sjukt kul att träffa henne på riktigt igen, alltså typ inte en timme hit o dit när man är i Östersund.. och som vi har peppat varandra! Kroppen har fått sig en riktig genomkörare och psyket har fått det där lugnet som bara fjällvärlden kan ge :) Här får ni en liten sammanfattning av vårat läger! Enjooyy!! ;)
 

26/7 by lotteeen

GOOD AFTERNOON! 
 
Linnéa är ute och spriger en sväng nere vid stadion. Jag har vila så jag är hemma och städar och har bakat banankaka som Linnéa ville ha, euw(?!?!?!) Hehe det blir kanske lite gott ändå, för det luktar fint här i köket i alla fall! :D Värsta hemmafrun hehe
 
Idag tog vi sovmorgon och jag vaknade runt 10.30 av att mamma ringer, fett störigt när man är så trött att man hade kunnat sova till minst 15.00 liksom ..
Efter att vi käkat frulle i alla fall så besämde vi oss för att gå upp på fjället en sväng, mot Knallen! Efter halva vägen så ser vi en jävla massa getter några 100 meter upp bredvid stigen, så då ska vi självklart gå igenom massa blöta myrar och bergsklättra för att klappa dom kommer Linnéa på haha love youu liksom ♥ Vi kom upp till dom till slut, och då var vi neranför massa klippor, så det blev bergsklättring sista biten innan vi såg den fina röda Knallestugan! Vi chillade och tog lite kort där uppe, och fick komplimanger över våra svarta tights av en gubbe som tydligen tyckte dom var väldigt praktiska haha .. 
 
Imorgon så ska vi köra skidgångsintervaller upp på Storskarven, ska bli hiiimla kul! 
 
Nu ser jag Linnéa komma springandes efter vägen så ska möta henne, heiidåå! 
 
/ LOTTEN SJÖDÉN 
 
 
 Var så här glad när det började ösregna igår när vi var ute och cyklade 
 
 

Tror nån däruppe är lite depp!

Nu har det regnat heela dagen. REGNAT! Ni vet sånt där regn som får det att låta som att taket på stugan håller på att peppras sönder, sånt regn som får en att börja tänka på olika sätt att fly utifall att det skulle bli översvämning och sånt där regn som gör att man bara vill gå ut och ställa sig i regnet och låtsas som att man badar (vilket jag såklart gjorde samtidigt som jag sjöng singing in the rain)! Jag och Lotten tog iaf mod till oss och drog iväg på en löptur :) Det är faktiskt så att efter ett tag så känns det inte ens som att det regnar längre, det är bara jäkligt skönt! ÄLSKAR att springa i regn :D Jag och Lotten såg värsta krokodilen i ett träsk under passet, men eftersom vi har lärt oss allt vi kan av vår bäste vän Mike i Crocodile Dundee så var det en enkel match att skrämma iväg den ;) nu sitter vi åter igen i stugan och lyssnar på skotten mot taket medan vi äter en underbartsupermegagod paj som Lotten bakade i morse mmmmmm... Fjällen <3 Alltid lika underbart att komma iväg från verkligheten, tiden bara flyger iväg :O 8 dagar avklarade här i finfina Bruksvallarna och flera återstår :D Ha det gött! Björnkram :)
Hejhopp gummi.......stövlar.......hihi heidååå! ;)
 
 

ofrivillig sovmorgon

HejTjoTja! Jag och Lotten vaknade precis... inget alarm ringde vilket måste vara ödet. Vi behövde nog den extra sömnen! Dagarna går annars väldigt fort när man är här i fjällvärlden. Känns som jag kom igår men har redan vart här i 6 dagar :O i tisdags var vi på myren på förmiddagen och rullade på rullisbanan på eftermiddagen. 
Igår så fick jag testa på att skjuta med Lotties bössa :DD fett sköjj! Har fasen fått mer respekt för skidskytte efter igår.. satan vad det kan vara svårt när man kört intervaller.. damn she's good! Efter passet drog vi in till funäsdalen med mammi och pappi som varit i Tänndalen och gick på marknad innan de for hem igen. Gissa om vi köpte godis!! Igår eftermiddag sprang vi lite och körde Lottens mag och rumpdödar styrkepass ;) det var som det låter... Nu kommer vi till den viktigaste delen. På kvällen hade vi bestämt att ha en "fettokväll" och som vi åt!! Skulle lätt kunna rulla ner för berget.. jäklar vad ont i magarna vi hade innan vi skulle sova. Not cool bre..
Men tillbaka till idag nurå. Här sitter vi. Fattar inte hur klockan kan vara 10. Aja, livet är bra konstigt ibland. Snart blire iaf att tagga nästa pass :)) Ching!
//L&L

Bruksdelux

Andra dagen i bruks och vi har det feting bra! Igår tog vi en tur till knallen där vi hade picknick och sa hej till snön. Sen chillade vi mest hela dagen och fick damp på brasan som aldrig ville brinna.... Idag så har vi gjort en rejäl fjälltur då vi sprang till Norge (mitt och Lottens egentliga hemland) ;D Blev ett oplanerat 3timmars pass efter att "nollkoll" syndromet slog in och vi sprang åt fel håll. Som tur var så insåg vi detta då det plingade till i mobbefonen och Norge hälsade oss varmt välkomna.. vi fattade nada men insåg sedan att vi sprungit uppför fel berg (Y) duktiga! Nu så ligger vi halvdöda i sängen framför Prison Break (Lottens übergrymma fantastiska beroendeframkallande serie) och har laddat med marängswiss(?) inför nästa pass! :D tjingtjing
//L&L

The Sunshine Makes Me High

Idag så känns det verkligen som att det är sommar på riktigt! Äntligen!! Det kom nästan som en chock när jag kollade ut genom förnstret imorse och såg soooleeen lysa stark som satan :D Blev till att köra i endast sporttoppen på dagens rullispass (Y) Nu ska jag ut och springa innan jag drar och träffar massa saknade norbergs polers på Julias 18års fest in Norberg jao!! GRATTIS JULIA!!! :D Hejdå och njut av solen allihopa.
Jag kanske ser lite sådär sur ut på denna bild men det kan förklaras med att det var ljust ute och jag körde på  den här blunda..1..2..3..öppna ögonen..ta kort-taktiken! :) Funkar fint för det mesta ;) Annars är jag hur glad som helst idag :DDD För det är äntligen SOMMAAAAARRR!!! WEEEII!
/Björnen

C.O.O.L.I.S.H

Har aldrig tänkt på att man kan göra såhär :O Låter ju ascoolt! ")
 

Cliché but still it's true, follow your heart it'll tell you what to do

But remember to still laugh at your fears and the feelings that sometimes may tell you you're not good enough.
Kunde inte hålla mig med den sista bilden HAHAHAhahaha döör vad kul!
/tjingtjongpong The Bear
 
 

I was born to endure this kind of weather

Idag är första dagen utan Emmis på flera dagar. Hon är allt bra hon! Så idag passade jag på att springa upp i skogen till myren som idag var i det blötaste laget. Fick tom offra en stav under passet. R.I.P. staven :( Nu sitter jag och plingar på gitarren och chillar inför nästa pass. Har fastnat för Emmylou med First Aid Kit, riktigt skön att både spela och sjunga (Y) Tjingeling :)

Vilodag i den stora staden Norberg!

Elleeer? Stad är det kanske inte.. men mer en mysig liten by! Idag har jag guidat Emma genom Norberg och visat henne alla ställen som jag brukade hänga på ;) När vi kom tillbaka hem till skogen drog vi iväg med fyrhjulingen på ett äventyr. Emma var både livrädd och überglad på samma gång när jag gasade på hehe.. FETT kul dag iaf! :D tjao

Vi ba nöter!

HejTjoTja! Nu är Emma här för andra dagen :))) Vi har typ hittils inte hunnit gjort så mkt mer än att träna äta sova… såå idag såg vi till att köpa en fet godispåse efter att ha cyklat i värsta lervällingen och pumpat våra snygga kroppar ;););) Nu ska jag hoppa i duschen så herrå!!

DReaM or not?

Dagarna går förbi och det känns som att man drömmer eller nå.. Är det verkligen sommar? Har ju fasen varit regn varenda dag förutom typ 2(?) Whats up väderGudN? Vad vill du säga med detta? Ska vi alla bli fiskar igen eller VAD VILL DU? Man blir ju förtusan deprimerad!! Tur att Emma bästa Björki kommer imorgon för då jäklar, då ska vi ha cpkul!!!! :D Ååå längtar!
//Blöt Björn

Städtant och bilmästare

Idag har jag städat heela dagen. Kult! Ja, faktiskt såhär i efterhand :D Fett skönt när det är fräscht (Y) Efter att ha rensat graderoben i år och dar, samt strukit vad som kändes som Mount Everest av kläder så drog jag iväg till körskolan för att gå första 3timmars teorin av 4. Var som jag trodde ganska långtråkigt fast ändå lärorikt. Imorn ska jag upp tidigt och klippa mig :S jag som sparat håret allt bra länge nu.. daamn! Undrar hur mycket som ryker den här gången!? Det bästa med att klippa sig är iaf när dom tvättar håret mmmmmmmmmmm vad skönt det är!!!!!(!) ochochooch man får ju inte glömma känslan av håret efteråt som jag beskrev förut. Ni vet när det inte är sådär "hårhårhårmindrehårännutunnarehårmegalitehårslut" utan sådär "hårhårhårhårslut". Gaaah vilken fetmegaskön känsla det är!! Längtarr. Sen imorn eftermiddag ska jag ha min första körlektion med en sån instruktör :S lärrigt! Men det går nog fint, har ju kört ganska mycket nu. Bra med lite tips och så :) Efter körlektionen är det bara att ställa in kroppen på offmode i 3 timmar igen och lyssna på ett till teoripass. Yeeeii! Nu ska jag iaf sova så tjaao! Önska mitt hår lycka till! Gnatt

Blött och Trött

Vilken dag. Kände mig som en 80årig kärring i kroppen på dagens pass. Kul. Regnade gjorde det också. Menmen antar att gårdagens tävling dödade mig lite ;) nu är det iaf gjort och jag tänker sätta mig i soffan och bara dö ett bra tag! Tjaooo

To cool for the B.L.O.G.G.

Hej! Just nu tycker jag att det är FETT tråkigt att blogga. Det finns liksom så mycket annat man vill göra när det är sommarlov faktiskt.
Läget just nu är iaf så att det inte blev något skidgym lag till engelbrektsstafetten imorn då både Moa, Moa och Eve blev sjuka.. :( stackrarna får krya <3 Meeen det positiva är att idag när jag var och strök oss så blev jag direkt värvad till orienteringsklubbens lag som tydligen var en man kort (Y) Weeiii! Såå det är bara att tagga ändå och kötta sönder imorgon åt ett för mig ganska okänt lag :D Riktigt tur i oturen iaf. Tjaoo
/Björnen

Today Tomorrow Forever

Hemma igen och landar här ute på landet. Nu väntar 2 veckor hemma utan några planer på att åka iväg. Har snackat med Maja och Emma idag och planerat lite grejor. Med Maja har jag fått lite klartecken om lördagens Engelbrektsstafett som jag, hon, MoatoaMolander, Evis och kanske Moa Lars Larsson ska springa (Y) Fett kuul!! :D Med Emma har jag planerat vilka dagar hon ska komma hit och hälsa på mig i några dagar. Blir antagligen nästa vecka onsdag-söndag :DDDDD Längtar ihjäl mig efter henne typ <3 Idag har jag inte gjort någonting. En välbehövlig vilodag har varit på schemat såå passade på att blogga lite ;););) hehe.. coolisch.
Nejjmen försöker ju att plugga på lite körkortsteori också emellanåt vilket bara leder till magont! Ååå vad jag vill ha det där förbaskade lilla plastkortet!!! Ge miiiiiiigg!!
Kom ju på att jag glömde lägga upp lite bilder från midsommar så gör väl det nu istället:
Vattenpistolerna var fett poppis på midsommar! Tjao //Honsomhetersomenhan