ofrivillig sovmorgon

HejTjoTja! Jag och Lotten vaknade precis... inget alarm ringde vilket måste vara ödet. Vi behövde nog den extra sömnen! Dagarna går annars väldigt fort när man är här i fjällvärlden. Känns som jag kom igår men har redan vart här i 6 dagar :O i tisdags var vi på myren på förmiddagen och rullade på rullisbanan på eftermiddagen. 
Igår så fick jag testa på att skjuta med Lotties bössa :DD fett sköjj! Har fasen fått mer respekt för skidskytte efter igår.. satan vad det kan vara svårt när man kört intervaller.. damn she's good! Efter passet drog vi in till funäsdalen med mammi och pappi som varit i Tänndalen och gick på marknad innan de for hem igen. Gissa om vi köpte godis!! Igår eftermiddag sprang vi lite och körde Lottens mag och rumpdödar styrkepass ;) det var som det låter... Nu kommer vi till den viktigaste delen. På kvällen hade vi bestämt att ha en "fettokväll" och som vi åt!! Skulle lätt kunna rulla ner för berget.. jäklar vad ont i magarna vi hade innan vi skulle sova. Not cool bre..
Men tillbaka till idag nurå. Här sitter vi. Fattar inte hur klockan kan vara 10. Aja, livet är bra konstigt ibland. Snart blire iaf att tagga nästa pass :)) Ching!
//L&L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback