FLOW

Solen, värmen, flowet. Finns inte mycket att klaga på för tillfället :') En grym träningsvecka gjord den som var och den kommande för med sig nästa elitläger med start på torsdag. Awesomee!!
Björnen
 
 

Viva Italia

Har spenderat 12 sjukt sköna dagar vid havet på den Scicilianska kusten. Stek, bad och god mat vardet enda som stod på schemat. Träffade världens snällaste familj, Ruvolo, med mamma Taziana i spetsen. Jag och mormorn i familjen är härmed vänner för livet. Skönaste personen jag träffat. Även fast hon inte kunde ett ord engelska och jag inte kan ett ord italienska så lagade jag mat med henne italian style och fick inspiration att börja laga en massa god italiensk mat. Känner att ord är överflödigt, så här kommer resan i några bilder istället :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Norge snöläger

Uppdatering från lägret i Sognefjell. Vi var där från i onsdags till nu i söndags och snurrade på den drygt 6km långa skidslingan. Känns så sjukt att åka skidor i slutet av juni :)) Underbart! Hade en sjukt magisk eftermiddag i torsdags när solen stekte på som satan och shorts var ett måste för att inte flyta bort i takt med snön. 
Vädret tog snabbt på snön och dom gjorde ett bra jobb med att hålla banan fin och vit på de flesta ställen. 
Läger rutinerna satte sig snabbt i kroppen. Träna - Äta - Sova, är det som hinns med. 
Maten levereeerade storslaget på hotellet (förutom köttbullarna? som inte var någon favorit), har insett att norskar faktiskt äter annat än mackor till lunch även fast smörgåsbuffén tog upp en stor del av matsalens utrymme ;) 
"Gammelgubbarna" levererade konstant citat på bredaste stockholmsdialekt och bidrog till många skratt under lägret. Janne och Olle som är lägrets ledare (fast mest gled runt och såg coola ut), fastnade iaf för den norska kakan som serverades som efterätt vid två tillfällen. Undrar om dom vågade fråga om receptet?
Dom var också obesegrade i den frågesporter som vi haft under kvällarna, tills sista dagen då vi "småflickor" tog hem en storslagen vinst under kvällens "Ornäs quiz" som borlängeMongoliderna Emilia och Jockis hade knåpat ihop.
 
Efter lunchen i söndags rullade vi hemåt från den underbara platsen uppe bland bergen och jag befinner mig nu efter massa resande och efter att ha landat i piteå, på min andra lägerdag här på elitlägret :) Träningen börjar kännas i kroppen, men man får lite ny energi när man kommer till ett nytt ställe och med många roliga träningskompisar som gör passen till något extra :) Jag ska nog klara dessa dagar galant med att återigen gå in i "lägermode" och träna, äta och sova! Efter förmiddagens Stavgångintervaller och lunch väntar nu en skön "mellanpassen vila" innan vi drar ut på nästa pass som är ett distans pass stakning :)
 
Här kommer lite bilder från lägret i Sognefjell:
Paradiset på jorden! Verkligen "on top of the world" känsla på norge lägret :---)
Björnkramar, nu ska jag ta mig en tuppis :*