veckan som var

mån - sön vecka 42 i bilder. Hann med älgjakt, torsby tunneln och stockholms besök hos kusinis med en sjukt kul dag på klättercentret, tennisturnering med Magnus och shopping med mammi :---) =Good week!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hjärna av stål

Känslor. Man får lära sig att kontrollera dom. Mental träning. Ligger alltså i hårdträning nu kan man säga. Det är ju faktiskt träning i sig att inte få träna. Att sakna någon. Att känna sig sjuk men ändå försöka hålla humöret uppe. Ja, jag tycker att jag bara blir bättre och bättre på att hålla känslorna i styr. Det har jag nytta av i framtiden. Inget ont som inte för något gott med sig brukar man ju säga. Det får man komma ihåg när man tycker att det är som jobbigast. Då får man ligga där och fundera ut vad det bra med sin sitation är just nu. Vad man får ut av att vara precis där man är just precis nu. Djupt men nödvändigt. Ta hand om er och håll er borta från alla virusar! Dom suger verkligen. Ska försöka att inte bli som den här snubben haha ;) ---v

Bara jobbigt och dötrist

Förkylningen har verkligen bestämt sig för att stanna kvar i mig… kände mig typ frisk igår och hyffsat pigg när jag vaknade imorse, men nu på eftermiddagen har det varit "som vanligt" igen! Kul att det tom har blivit som vanligt… usch å fy vad tråkigt det är att vara sjuk!! Man blir så depp av att inte få sin dagliga dos lyckokick man får av träningen. Torkar också ut lite socialt när jag är sjuk. Det är ju inte det lättaste att gå på ett skidgymnasium när man är lite krasslig iaf.. ingen som vill veta av en ;) men det är ju inte så konstigt! Vem vill riskera att bli sjuk liksom!? Nej, INGEN! För det suger verkligen. Och så saknar jag Magnus…. jättemycket!
Kanske ska göra som Magnus sa, köpa mig en B&J och se en bra film :--) Får bli imorn!! Nu ska jag sova. Sova är bra. Det blir man frisk av!!! Godnatt från en less missbrukare som inte fått sin drog på snart 10 dagar :S Hur najs ser inte det här ut då----v Amajgad!! Ge mig snö föffaan

1 week of chillichill 2.0

Veckan som varit!
måndag: åkte hemhem pga too förkyldig to be in skolän!
tisdag: soffläge
onsdag: soffläge + konstruerade en egen golvlampa som snart är klar;) + sushikväll
Lampishen på plats i Mora snart färdig :)
 
torsdag: Till Magnus och hälsade på i Uppsala :))))))wiwiwiwi
I hans soffa med några tofflor jag hittade som han tyckte var äckliga. Fick inte ha dom mer... buhu... 
fredag: åkte mot Mora med mammi för en helg som egentligen skulle bestå av helgläger men som för min del nu mest består av vila. chill. slappning. Är en sk. föräldrarhelg med lite möten å föreläsningar å så:)
Mös till Idol med mammi, sistah och adoptivsyrran (ellen "systersambosuperhero") till mammas påkostade gofika med glass å godis å frukt med chokladdopp å grejor<33<3<3
Idag, fredag: jordgubbar till frulle(!!!!??!?!?:-))) + mysamysamysa soffa, bortskämd av mamma lunch + föreläsning träningslära och filosofi + mysamysa soffhäng chill igen!
Min fina låtskrivarbok<3
 
Gosigos med min bästa vän
So long u sick people!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I soffan där jag bor

Där har jag bott dom senaste dagarna ! Kul.. Nu kryper det snart i mig :S
Har nog druckit ca 7 kannor te idag K.U.R.E.R.A.R. sönder!!!
Idag har jag kollat runt på massa bloggar och blivit inspirerad av både mode, inredning, träning, resor och allt annat man kan bli inspirerad av. Ganska skönt! Har också försökt plugga lite och göra lite nytta medan jag är sjuk.


 
Snart är jag tillbaka friskare och immun mot allt resten av året! ;)
Nattis
-Björnen