Sånna dagar

Den här kvällen...... <3 supermysigt med fika och femkamp hos tränarOla! Min och björkis kvällspromis hem fick oss att tänka på hur lite vi bara gått runt i Mora och verkligen sett stället liksom. Det är ju faktiskt rätt fint här i Mora och en dag som denna visar staden upp sig från sin bästa sida.
Emma du är min min min lille pillis!! Love you. Påriktigt. Min superstar! Du har alltid lösningar på mina problem och får mig alltid att må som bäst.
Godnatt världen, tack för dagar som den här.

Vi ba leker

Personbästa på skolans skateuppförsrace "kalkbruksracet", träningssamtal, glassbåtschill och löpning/styrketräning med Emmis sammanfattar den här dagen hittils :) = sjukt bra dag yao! Snart ska vi i trean till coach Ola på fika och lekar :))) what a day :D
Har ett grymt bra låttips också!! Låten jag hade på hjärnan hela racet ;) The Fear-Marcapasos
Ha det gött! 

Klassen

Igår hade vi grillkväll med klassen! Blev sjukt lyckat :)) Love you classis <3 Snart tar ni studenten och ger er iväg ut i det stora livet. Lycka till!!! Kommer efter er om ett år ;)

MORSAN MAMMIS MADRE

Idag är det din dag.
Hoppas du ätit massa choklad.
För även om du börjat bli en ganska nyttig liten moder,
så kommer du aldrig tappa choklad suget oavsett metoder.
Ibland så vet jag knappt vem av oss som är äldst,
kanske för att du är så rolig och man skrattar med(åt) dig närsomhelst.
Du är som en bästis även fast du har min respekt,
du är sådär härligt seg och gullig, min friska fläkt.
När jag tänker på hur bra du är blir jag så stolt,
du är en sån som alla gillar och som klarar av min tonårsrevolt.
Det suger att jag inte får vara med dig idag,
hoppas din dag ändå har varit bra och att du varit glad.
Du fick ju iaf se på en segermatch av mina bästa bröder,
så antagligen är det flera glada miner där nere i söder.
Jag skickar många kramar och kliar i håret,
det kanske lägger åtminstonde lite plåster på såret.
Även fast det bara är morsdag en gång varje år,
så vandrar jag varje dag i dina fotspår.
Klart att det inte bara är idag jag tänker på dig,
du är ju varenda och eviga dag min favorit tjej.
 
Bara för att du är så kul, tänkte jag lägga upp den nyaste bilden som är sådär snyggful :*
Man ska inte ta någon skit, och för det krävs lite slit. 
Eller hur mammis? ;) 
Tänk att här var du i typ lika gammal som mig,
vilken jäkla pudding du var min simmartjej.
Du hade tom hittat mannen i dina drömmar,
där ligger man ju lite efter.... 
JAG ÄLSKAR DIG FÖR ATT DU ÄR DU OCH DU ÄR BÄST!
 

ONLY TEARDROPS

Igår morse var jag äntligen till sjukhuset efter att ha väntat på en tid för ultraljud och arbets EKG på hjärtat i över 2 månader(!). Har gått och varit omedvetet orolig och stressad över mitt hjärta under hela den här tiden så var sjukt nervös när jag låg där på britsen. Har ju kännts normalt på alla A1 pass jag har kört sedan dess och även fast träningen inte har blivit som jag planerat har jag ändå lyckats köra några lugna favoriter i omgångar. Iaf så kan jag säga att det var en av de största lättnader jag har känt i hela mitt liv när sköterskan säger att mitt hjärta ser starkt och friskt ut!!!!! Började nästan gråta. 
 
Med detta konstaterat så tog jag nästa beslut att skrämma igång kroppen lite. Igårkväll stod nämligen cooper test på schemat. Efter 2 månaders chillträning utan ett enda fartpass var jag ungefär 100% nervösare än vanligt. Men det gick faktiskt helt okej. Var så sjukt kul att äntligen få ta i så det sprutar syra igen :'D Dock med ett par tyngre ben än vanligt så jag fick kriga lite extra ;) Ändå blev tiden helt ok! Var helt galet glad hela kvällen efteråt!!! Hade nästan glömt bort hur glad man kan bli av att ta i lite. 
 
Idag då. Jo idag känns det ju att man krigat kan jag säga. Det var stumma ben som reste sig ur sängen imorse, men AMAJGAD vad skönt när det känns att man tagit i!!!!!!!!!!! Grät mig till sömns igårnatt. Bara rann glädjetårar och tårar av lättnad. Det är så himla läskigt det här med hjärtat. Många som har dött under den senaste tiden av plötsliga hjärtstopp......... Men nu vet jag iaf att jag slipper oroa mig längre. Det går knappt att beskriva hur skönt det är. Galet. Känner mig typ fri! 
 
På eftermiddagen var det dags för skidgångsintervaller. Klart man går från noll intervallpass till 2dagars liksom ;) Tunga ben som tog sig uppför berget, men nu kan jag iaf börja komma igång igen! UNDERBART!
Nu jäklar ska jag köra igång på riktigt! Den här sommaren ska det köttas gärnet. Nu är det äntligen grönt ljus.
 

High on life

Månsis film från Åre! Kingking :)

A1 döden

Ligger för tillfället helt nersjunken i soffan som är skönare än vanligt. Anledningen till detta är morgonens löppass som blev brutalare än planerat. När jag tagit mig till Hemus och svängt ut på milen kommer det efter ca 2km ikapp en "typical elitmotionärsgubbe" som hade ett förjäkla spänstigt löpsteg. Detta var såklart mycket provocerande. Kände att jag inte hade något annat val än att hänga på i hans A1 döden tempo…. Både jag och han hade headset i så det blev lite av en tyst kamp då jag hela tiden höll mig lite bakom. Kände nog hur han ökade tempot inför sista kilometern ;) Har nog i och med detta ökat mitt "A1" tempo med minuten varje km. Det jag inte tänkte på var ju att jag faktiskt hade 5km kvar hem när milen i Hemus var klar. Det var bara att tacka för draghjälpen och fortsätta hemåt. Ett roligare pass helt enkelt där jag fick bevisat för mig själv hur min hjärna fungerar.
Lyckades ta en smygbild på den spänstige hjälten också ;)
Nu ska jag göra ett tappert försök till att röra mig och kanske gå och köpa en glass eller nåt. Fett sugen på glass!!! Trivs dock alldeles för bra här...

Gårdagen

Igår var det bara en helt sjukt varm och skön dag! Med 25°C i skuggan och närmare 30 i solen så var det mycket bar hud som kunde skymtas på morafolkets kroppar. Härligt! Världens bästa klassmamma, Mikaelas mamma, som har varit med klassen när vi varit iväg på resor, bjöd på tårta på resursen <33 Sen stack jag ut mitt på dagen med Maja på ett najs crosspass där vi cyklade och sprang. Riktigt hett blev det, Maja drog en liknelse till deras läger med Friidrotten i Portugal vilket inte är en helt fel koppling liksom. Underbarrrt vädeeer!! Efter lite stek vid volleybollplanen bjöd min fina syster mig på thaimat, yummie! Sen drog vi iväg och såg en musikal som Miranda kören hade. Riktigt duktiga var dom. Efter 2,5h musik i öronen blev det en bra kväll med kompisarna. Lite fotbollsmatch, premiärdopp i älven (pga förlust i matchen-.-) och Fifa. Sommaren har anlänt till Mora.
Att ligga såhär i gräset är ingen självklarhet!!! Njuuuter av att min allergi äntligen verkar ha gett upp och lämnat min kropp :)))))))) Hoppas det håller i sig! 

You had me at hello

Det finns människor här i världen som man inte ens behöver känna så bra för att känna att man hör ihop med. Man kan liksom känna energin i luften utan att ens behöva säga eller göra någonting. Sen så finns det människor man känner hur bra som helst utan att känna någon energi. Dom som finns där och är lätt att glömma av eftersom de alltid finns där och blir som en del av sig själv. Oavsett vilket så är det tur att man har båda. Spänningen man får från att träffa någon ny, när man måste anstränga sig lite extra för att ta sig förbi det där energifältet och lugnet och tryggheten man får ifrån dem man inte behöver anstränga sig ett dugg alls för att vara med. Man bara vet var man har varandra och det är inga konstigheter att sitta tysta i sjuttioelva timmar och bara glo på varandra typ. Tack alla som gör mitt liv till världens bästa!!! Och tack till alla er som jag kommer att få träffa och som kommer att ge mig nya utmaningar. Nu blev det lite djupt här på kvällen, men det är ju rätt sant det jag säger. Alla mina vänner, alla som en gång varit mina vänner och som nu kanske släppt taget lite *:(*, och alla som kommer att bli mina framtida vänner, TACK ni är fan bäst! Det är ni som gjort mig till den jag är och det är ni som kommer att fortsätta att forma mig till en awesome person ;) All kärlek till er <3 Godnatt #tankarinnannattinatti
 

Jag ba rullar, allt ba flyter untzuntz

Jodå, nu är man väl klar med fysik för en lång framtid framöver!!! Inga mer prov, inlämningar och sånt där drygt. Nu räcker det bara med att gå på resterande lektioner för att klara sig :------))) Likaså i Kemi, gött. Bara att visa upp sig i skolan! Weeho. skönt. Nu är det bara lite inlämningar i religion och engelska kvar sen kan jag stryka årskurs 3 från min livslinje :D Fast börjar få lite ångest över alla som ska sluta skidgym.....................
 
Idag har jag och bandet repat lite också :-D fett kul! Vi är grymma!! Rockstars ;) Kingking
Bästa av allt på hela dagen var iaf mitt och Lottens telefonsamtal hela kvällen!!! Saknar den baben rätt mycket alltså <3 Nu har jag iaf koll på hennes liv och då kan jag andas igen!
Gonattkram på er imorn är en ny dag, undrar vad som händer då :O
//Björni :)

Flush me down I'll drown in you anyway

Imorgon. Kemiprov. Sista jobbiga skoluppgiften i hela 3:an. Björni, kämpa. Godnatt!
Toiletpic pussmunstyle ;)

B-day today

Idag är det min födelsedag. Fick lov att förtänga det imorse då psyket var inställt på att tänka fysik i 4 timmar. Hade nämligen nationella provet i fysik B. KUL! elleer!? Det stoppade iaf inte morgonen från att börja superbra. August hade tydligen snott en av mina hemnycklar igår(?) hur fattar jag inte men på något sätt hade han iaf gjort det. Bra gjort Aggis. Mycket imponerande. Så August, Tilda, Ellen, Kingen och Palmen kom in med muffins och presenten man sett fram emot mest av allt PRESENTKORT PÅ ZUP HEADWEAR!! woopwoop. Hade alltså en grym väckarklocka imorse ;) Sen perfekt till snoozen kom Lukas Lurken Johansson in brölandes med sin mini högtalare till The Hives (vad annars liksom;). Morgonen kan alltså sammanfattas som grym!!! 
Sen var det då provet. Det glömmer vi.
Efter provet har jag haft träningssamtal och gått igenom den föregående säsongen som inte blev riktigt som jag tänkt mig. Nu börjar det roliga med att planera hela årets vinnande koncept för att utvecklingskurvan ska skjuta i höjden till nästa säsong ;) kulkul :) På skidgym har jag sen stekt, ätit lite mer muffins och sprungit första riktiga distanspasset. Gött! Testade på Hemus elljusbanor första gången för säsongen på barmark. Godis för benen. Så nu är jag tröttis :) När jag kom hem hittade jag en grymt bra lapp på dörren, så nu väntar en king kväll!! :D

En ovanligt speciell dag idag, för det är din dag!

Idag är det inte en vanlig dag. Det är en högst ovanligt och sällsynt dag. Det är nämligen så att min lilla lille syster blir 17 år. Händer ju bara en gång om året att hon fyller år och faktiskt bara en gång i livet att hon fyller just 17!!! Därför är det garanterat en dag att fira! Du känns inte bara som min syster vet du Tilda. Du är min bästa vän också. Hoppas din morgon blev super. Försökte göra den till världens bästa start på dagen <3 Tänk att du har fått stå ut med mig hela ditt liv?! Haha kung du är ;) Har väl härdat dig en del genom alla dessa år :* 
JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET ATT JAG INTE VET HUR MYCKET. Det är mycket iaf!! Puss ha en mysig picknick <3<3 

We are young

Den här dagen har varit ungefär såhär. Sovasovasova, rullisar med holmgren, sitta i soffan. 
Ah en rätt bra sammanfattning.
Men nu ska jag rycka upp mig. Måste ta mig in i duschen! Det är prio ett. Har fysiktal som inte löser sig själva också. 3..2..1.. go björni! 
Låttips för att bli lite piggare: We are young - Le Kid ;) Kramisar
 
 

Mästerkocken

Gjorde precis en så sjukt god lunch att jag måste dela med mig av den till alla!!!!
 
Lax à la Björni

1 port
1st Laxfilé
2st Citronskivor
Smör
Jordnötssmör
Kockosflingor
Valnötter
Dill
Rödlök
2st Sparrisar
Citronpeppar
Salt
1dl Matvete
 
Sås
Grekisk yoghurt
Honung
Citronpeppar
Citron
 
Tillagning
Börja med att slå på ugnen på 200°C.
Släng upp laxen på en smörjd ugnsform. Ha på rikligt med salt och citronpeppar på firren. Strö över kockosflingor över hela laxen. Klicka på jordnötssmör lite här å där (gott med mycket). Strö över lite halvkrossade valnötter. Lägg över citronskivorna. Lägg på några fina lökringar. Strö över lite dill och lägg över dina sparrisar på toppen. Sist men inte minst ska du lägga över en liten skiva smör. In med ditt mästervärk i ugnen i ca 15-20min.
Medan laxen mumsar till sig i ugnen så kokar du ditt matvete.
Såsen är det ju bara att göra efter smak. Blanda ihop ingredienserna tills du tycker att det blir gott (Y).
Ät med någon god sallad till :) mums.
 
ÄT OCH NJUT!