Mästerkocken

Gjorde precis en så sjukt god lunch att jag måste dela med mig av den till alla!!!!
 
Lax à la Björni

1 port
1st Laxfilé
2st Citronskivor
Smör
Jordnötssmör
Kockosflingor
Valnötter
Dill
Rödlök
2st Sparrisar
Citronpeppar
Salt
1dl Matvete
 
Sås
Grekisk yoghurt
Honung
Citronpeppar
Citron
 
Tillagning
Börja med att slå på ugnen på 200°C.
Släng upp laxen på en smörjd ugnsform. Ha på rikligt med salt och citronpeppar på firren. Strö över kockosflingor över hela laxen. Klicka på jordnötssmör lite här å där (gott med mycket). Strö över lite halvkrossade valnötter. Lägg över citronskivorna. Lägg på några fina lökringar. Strö över lite dill och lägg över dina sparrisar på toppen. Sist men inte minst ska du lägga över en liten skiva smör. In med ditt mästervärk i ugnen i ca 15-20min.
Medan laxen mumsar till sig i ugnen så kokar du ditt matvete.
Såsen är det ju bara att göra efter smak. Blanda ihop ingredienserna tills du tycker att det blir gott (Y).
Ät med någon god sallad till :) mums.
 
ÄT OCH NJUT! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback