Första advent, första snön och julmarknad!

Idag har varit en grym dag! Om julstämningen var bra igår så är den 100 x bättre idag. Började dagen med att tända första ljuset i adventsljusstaken...

Sen så åkte jag, Maja, Emma och Moa in till centrum och kollade på allt fint på julmarknade och när vi var där började det att SNÖA :DDD..
Så när vi kom hem så fikade vi lite pepparkakor, lussebullar och drack varm choklad innan vi byggde en snögubbe...
NU är julstamningen här på torpet verkligen på topp!

Julstämning på torpet!

Igår hämtade Mange, Erik och Johannes en finfin gran som vi pyntade idag! Nu är allt som saknas för äkta julstämning SNÖ! men den är påväg enligt rykten så det håller vi på :)
-Snälla Gud ge mig snö, klarar inte mera tö!
Typ så känns det! Tjulu! :)))

HEEEEEJ BLOGGEEEEN!!!

Nu sitter jag på min systeeers mattelektion. jag fatta ingentiiiiing! kult! jag är här i Mora och praoar den här veckan, jättekuuuul!!!  jag har fått gjort jättemycket , t.ex. diskat 10000000 gånger och bakat en överdrivet stor kladdkaka (som jag inte ens åt av! fast jag hade ätit en annan innan hihi)!! Men jag har också fått åkt jättemycket skiiiiiidor, UNDERBART!!! och städat garage och bussar heheh, känns bra att man kan hjälpa till! ;D Imorn åker jag hem igen, känns tråkigt! men jag längtar till att få sova i en riktig säng och inte på en filt på golvet.. heheh skoja bara, jag får faktiskt sova på en luftmadrass iallafall ;) och jag kommer sakna snön i Grönklitt fast jag har åkt mins 80 varv runt på en där banan! de är nått med den banan som man bara inte tröttnar på, de kanske är.. SNÖN?!?! Håller tummarna för att vintern kommer hem till Ingolsbenning snart!
Mvh Linneas bästaste sötaste coolaste och bara helt as grymma lillasyster Mathilda!
HoJ!!

Dagens sanning!


Att drömma är att leva!

När jag satt och tänkte på vad jag vill ha i julklapp började jag att komma på exakt hur jag vill ha det i framtiden. Det jag önskar mig är en ny gitarr och jag fick den perfekta bilden av min framtid. Jag ska ha ett hus uppe i bergen där man kan träna varje dag utan att behöva bli uttråkad av området, jag ska åka skidor för brinnande livet och bara bli bättre och bättre för varje dag som går. Mellan passen ska jag sitta i min hemmabyggda musikstudio och jobba på grymma låtar till mitt album. Hur underbart låter inte det liksom. + att jag ska vara grym på att laga mat så att jag kan äta supergod mat varje dag! Ååå vad jag vill bli grym på att spela! Hoppas jag får en gura så jag kan öva varje dag och hitta på massa nya låtar som äger sönder. Snälla tomten, från och med nu ska jag vara supersnäll!! Du kan vara lugn, det är inte onödigt att låta nissarna börja jobba på min Gitarr! ;)


SEEEEEGGEEEEERRR!!!!

Det mest legendariska derbyt genom tiderna är nu över. Efter en myycket spännande match slutade den med att FÄRNÄS BÖNDER fick stoooor stryk med 5-3 av de KUNGLIGA SKIDGYM!!!! Så sjuuuukt skönt! Nu kommer jag att sova gott och slipper drömma om koskit och grisar!
VILKA HJÄLTAR <3 Sov gott för det kommer i alla fall jag att göra :DDDDDDD

Träning och Deeerrbyyyyy!!!

Hejsan! Idag var det en jätte myysig träning för det var typ inga med, dom andra hade liksom Svenska prov (kult). Nej men vi sprang iaf "BanAnna" som banan kallas då det är en Anna som har gjort den och märkt den med bananer (klyftigt)! Menmenmenmenmen.... DET VIKTIGASTE som jag har att berätta är att idag den 21 November 2011 så är det DERBY!!!! Skidgym vs Färnäs bönder i Korpen bandy!!! Kommer att bli en legendarisk match och vi andra skidgymare ska peppa satan på bänken medan stjärnorna tar hem den här skiten!!!!!!!!!!! Gaaaaaahhh!!! TAGGA NU SKIDGYM OCH LÅT INTE BÖNDERNA KÖRA ÖVER OSS!
Lite bilder från dagens pass:
NU SKA VI OCH HEJJA FRAM VINST FÖR SKIDGYM MOT BÖNDERNA!!!!!! Tjo!

Biobiobiobiobiobiobiobiobio!

Hejhejhej igen!! SHIIIIT VAD GRYM JOHAN OLSSON VAR IDAG!!!!!! DAMN! Skönt att veta att Sverige levererar!!
Snart kommer min familj hit då dom är i Orsa över helgen :D Kommer inte hinna träffa dom mer än nån timme dock då jag ska på BIO med Emma, Maja, Anna, Anton, Moa, Kingen, Gustav... ja, iaf jätte många skidisar KULT! Vi ska se Twilight :))) Hoppas den är bra. Är inte så där super instatt i dom filmerna men den är nog riktigt bra tror jag.
PEACE!
Har faktiskt börjat göra det lite julfint här hemma också :))

Tjarrå! Nu drar jag på BIOOO!!! :D


So long Bruks, hello Vinterstudion!

Igår kom jag och resten av skidgym hem från Bruksvallarna efter ett riktigt roligt läger. Det näst sista passet i torsdags kväll var ett fjällpass, då jag och Anna tog med oss stavarna och drog iväg upp mot toppen. När vi nästan var uppe så fick Anna för sig att hon inte ville fortsätta längre, så jag som ville upp på toppen fick då fortsätta själv (annannanna)! Det var hur fint som helst där uppe, men när jag började tänka på att jag faktiskt skulle ta mig ner utan pannlampa i mörkret insåg jag att det var liite jobbigt. Det blev verkligen kolsvart och jag såg inte mina egna fötter på vägen ner. Efter att halkat ner en bit för berget så kände jag mig som dom där tre vise männen, då jag såg att jag följde den fina stora sjtärnan på himlen hem... Coolt!
Men nu sitter jag iaf här i Mora igen och kollar på de grymma skidåkarna som idag åker världscup i Sjuesjöen! gRyymt åkt Kalla den där Björgen går ju inte att göra mycket åt :/ nu taggar vi killarnas lopp och hoppas att de åker supersnabbt!!! :D Här är lite fina bilder från fjällturen..
Jag och Anna ristade in våra fina bokstäver i ett träd (Y)
Blev lite trött när jag var där uppe, men då var det bara att plocka fram dextron och fortsätta :)
Hejdå Bruksdelux! Ses igen sen! <3

Bruksvallarna och dansbingo = GRYMT!

Hejhejhej! Idag är andra dagen här på lägret i Bruks :)) I helgen tävlade jag för första gången denna säsong vilket gick grymt bra och jag känner att kroppen har vaknat från de döda från förra säsongen (SKÖÖNT!)... :))))))))))
BACK TO NOW.. Idag har vi iaf tränat två skidpass. Första passet körde jag klassisk distans och andra körde jag 5km race :D Fett kuult! Jag köttade som fasen och det kändes bra, var bara sjukt isigt, men jag dog inte av det!
Alldeles nyss hade vi den årliga dansbingon som är stört kul! Har dansat med allt och alla, dock utan framgång i själva bingon hehe... men vem bryr sig?!?!? Det roligaste är ju iaf självaste dansandet liksoom!
Nu sitter jag här på hotellet och chillar sönder med min skidgymfamilj och hare gött! Imorn väntar två skidis pass. Så himla skönt att vara på snö igen måste jag säga. Nej, nu ska jag snart sova sååå Godnatt på er!
Jag, min roomie och dampisanton :)
moi, coach och stoneface live från bruksvallsliden!
kooliiii, andersio och emmsis
Nu ska jag packa ihop och dra mig till sängen innan dom har två psykisarna käkar upp mig :/ TJAO! :))

Snurrar runt runt i väntan på vintern!

Nu börjar 3km slingan snabbt att fyllas med norskar, kanadensare, rumäner och jag vet inte allt var alla kommer ifrån. Tänk att det är här den bästa snön finns i hela norden, ja, typ hela närmaste europa. S.J.U.K.T.! Det är nu snön ska börja falla, det är nu man ska finslipa skidtekniken inför tävlingsstarten. Menmen jag antar att det bara är att gilla läget och snurra vidare på banan så mycket man bara kan för att få in den rätta känslan. Vem vet när vi får snö liksom!??! Det är lika bra att passa på medan man kan! :))
Är ju lite sådär halv depp efter beskedet om en inställd brukstävling! Men det finns inte mycket att göra åt det :/ Det är ju lika för alla. Jag tycker som Lukas "Gud, nu får du fan ta och sluta använda mjällshampoo så de blir vinter nån gång!" Helt rätt Lukii!
Tänk när det ser ut så här ute. Man inser inte vilken lyx det är då man väl har det!
Kramar från ett alldeles för varmt Östersund :)

Kom ju på att jag inte visat nåt från SÄLEN!!!

Sådär en månad efter lägret i Sälen tänkte jag vara snäll och lägga upp några bilder från när vi var i Sälen på läger hehe... snabbuppdaterarN! Men det var iaf stört kul och jag vill LÄTT tillbaka dit nästa år med skidisgymmis! :D
Vilken vecka det var!!! :D Tjingeling... Snart ska jag ut på dagens andra pass på snön här i Östersund så hejdåå!

Lägerrrr!

Nu är vi på plats i Östersund och har kört ett pass på förmiddagen. :))))) Fattar ni hur skönt det är att äääntligen få stå på skidor igen??!?!? Helt sjukt är det iaf! Ska snart ut på nästa pass. Tänker köra lite intervaller för jag är riktigt sugen på det! Vi bor på CampSödergren som ligger precis bredvid spåren vilket är jätte skönt då man kan träna när man känner för det liksom :D...
Nu till dom tråkiga nyheterna :((( Min facebook har typ blivit hackad eller något så det går inte att komma in på den :/ Fattar ingenting :(( menmen bara ingen gör något dumt med den så är det väl okej antar jag (eller nje förresten inte okej alls, ge mig min facebook tackar)!
Neej nu ska jag dra på nästa pass och kötta lite intervallisar, Tjaooo! :D

Mot det vita guldet!!!

Om en pytte stund så drar jag med familjen till Östersund och SNÖÖÖÖN!!!! :DD Känner att vi nog inte kommer att vara ensamma där men vem bryr sig!??! Att äntligen få åka skidor utomhus kommer att bli så sjuukt skönt! + att jag hoppashoppashoppas att det kan bli lite kallare typ NU så att det blir en massa snö till tävlingsstarten i bruks om bara en och en hav vecka FATTA en och en halv vecka!!!! :D STÖRT TAGGAD! Det ska bli så himla kuuuul!!!!!
En till sak jag har att berätta är att idag var en från tidningen här och intervjuade mig (coolt eller nåt)! Nej, inte specielt, men det är väl bra att norberg och fagersta folket har koll på mig antar jag hehe...
Tjolahopp allihoopa nu drar jag TJINGELING!
Mina älsklingar som äntligen ska få känna på äkta vara! :)))

Mysamysa!

Hejdåå! Lite kvällsfika sen sovasova! ;)

Fotbollar och bäversjuka!

Idag har jag, Samuel och Zackarias varit hemma själva och haft det bra. Först började vi med att försöka packa lite eftersom vi drar uppåt mot Östersund imorgon :) Men det blev tråkigt, så vi gick ut och spelade lite fotboll istället (ägde ut dom såklart! hehe..) Sen när vi tröttnat på det drog vi iväg med fyrisen till "bäverstället" där Zacke fick för sig att han var en liten Beaveer! Har varit en riktigt skön dag..
Nu back to TV-spels världen (iaf brorarna). Snart ska vi iväg på träning vilket blir najs!
Lite bilder från när jag äger ut mina bröder på fotboll och när Zacke får Bäversjukan!
nu drar vi på träning :)) PEACE!