En bättre helg

Helgen som varit har varit en av dom bättre. Började med att Magnus kom hit till Lillsved i lördagskväll vilket resulterade till en riktigt efterlängtad myskväll med världens mysigaste kille <3 I lördags gick jag och Magnus en skön promenad i solskenet efter en lång och skön sovmorgon :))) Efter det åkte vi in till stan och bara vankade runt lite, käkade lite, kollade lite i butiker och shoppade lite. En fik på det innan vi var nöjda och återigen klev på bussen hemåt mot Lillsved. När vi kom tillbaka körde vi ett pass på gymmet innnan det var dags för middag och återigen lite kvällsmyyyys.
 
Igår (söndag) så hade vi en så sjukt kul dag i stan. Vi började med att åka in för att vara med på ett gratispass hos Crossfit solid som håller till nere i hötorgsgaraget. Sjuuukt kul pass som bjöd på fina tekniktips och mycket svett. Man blev som ett litet barn när man fick lite fritid där nere i crossfitboxen bland alla rep, pull-up bars och andra skojjiga redskap ;-) Eftersom det även var "World pull up day" igår så drog vi direkt efter crossfitpasset vidare mot rålisparken efter att ha vinkat av min fina Magnus som begav sig hemåt mot dalarna igen (<333333). Där höll "Barmafia" grabbarna till för att hjälpa till med tekniktips och träningstips i barsen. Blev ett antal chins och dips i olika former innan vi kände hur orken i musklerna inte riktigt kunde svara på hjärnans vilja efter att göra flera haha... När vi tackat barmafia och riktade våra steg bort ifrån rålis skrek magarna efter mat och vi stannade på ett mysigt litet café på S:T Eriksgatan vid namn "Café Fix". Supergott och välbehövt. 
När vi var mätta och belåtna begav vi oss mot dagens sista uppdrag, röstningen på T-centralen. Jag förtidröstade redan förra helgen, men Katta och Gonza sparade sin röst in i det sista ;)
Efter att fått köa ett tag samtidigt som vi nervöst kollade på våra klockor för att hinna ta tunnelbanan till slussen och hinna med bussen hem mot Lillsved var sista uppdraget genomfört och vi fick spurta genom centralen och tunnelbanan för att med 1 minut till godo kliva på bussen mot vårt lilla Lillsved. Grym dag där vi fick vara med om mycket kul och träffa många nya spännande människor! Superkul!!!!
Nu ligger jag sliten i sängen och väntar på middagen efter två tuffa spinningpass dagen till ära. Inte heter det "spinningveckan" för intet... Rivstart idag med ömmande rumpa och ben. Can't wait fot dat feelin tomorrow mmhmmmmh... ;) pöss
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback